Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Altu' nu gaseai..Dar el ,din fericire,nu naparleste la greu.Si oricum blana lui e scurta.Boris lasa mai mult par dar Cyrus la capitolul asta sta f bine pt mine.De obicei ii trec cu palma,zilnic,prin blana si mai curat firele moarte.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
care l-ai vazut ? |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
io
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
iulia_boris |
![]()
|
Si eu..Aseara ca tot mi.a adus buzasparta aminte..Desigur c.am bocit ca atunci cand vine vorba de caini sunt ultrasensibila..Desi filmul cam este boicotat de iubitori pt ca CG a fost obligat si chinuit sa tot sara n valurile alea.Am vazut imagini de la filmari si asa este..
This post has been edited by iulia_boris: 13 May 2017, 15:19 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
da' p-ala de dadu cu nasu sub fusta l-o fi obligat cineva?
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Tu ce zici?
https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esr...d1vDHC2uhtAnYSw In general un caine care nu coopereaza ar trebui lasat in pace nu obligat.Ca si eu daca te oblig pe tine,cu forta,sa faci ceva ce nu doresti te vei impotrivi.Ba chiar vei riposta.Faptul ca ala-i un animal nu inseamna ca-i musai sa faca nu stiu ce cenzurat ca vor bipezii.Daca era situatie de pericol real pt stapan fii sigur ca sarea.Dar acum stapanul il arunca in apa pt bani. This post has been edited by iulia_boris: 14 May 2017, 08:43 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
Pai staii usor.....
Cqa nu zisei ca n-ai dreptate 😀 Sau ca la de il arunca in apa era normal la devla Doar faceam o observatie sarcastica ce era prea evidenta dac adaugam si vre un zambaret This post has been edited by miki: 14 May 2017, 10:23 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Cand vine vorba de caini obligati,chinuiti,etc imi cam pierd simtul sarcasmului,umorului..Din pacate vad prea multe animale chinuite zilnic si am devenit ultrasensibila.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai apa aia parea ca un cazan fierband in clocot, saracu caine nu era pregatit sa intre in oala cu ciorba si curentii chiar erau puternici pt. ca la sfarsit se vade cum l-au bagat la fund...
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Io-i confiscam aluia cainele.Cum te poti numi iubitor cand iti fortezi propriul caine sa sara in oala cu ciorba,cum bine zici? De obicei,la final,se specifica ca nici un animal n-a fost abuzat..Sa muriti voi infipti?? In plus si cainii se ineaca..Dar banii tampesc bipezii.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu e nevoie sa se inece. Daca inghite prea multa apa din aia apare un dezechilibru puternic de electroliti si poate muri din senin.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa cum mor moldo a doua zi dupa betie cand se indoapa cu apa. Intoxicatie cu apa.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oscar adora sa inoate prin iarba mai inalta ca el si ce era de asteptat s-a intamplat. A agatat o capusa, chiar in varful capului. Consoarta din neatentie, a rupt-o. Am sunat-o pe doctoreasa si a zis ca daca e deja rupta ea oricum nu mai are ce-i face. Mi-a recomandat sa-l dau cu betadina pana ies labutele capusei. Se simt la palpare.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
alea sunt niste carlige de fapt si o sa se infecteze
![]() |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asta trebuia sa faca doctorita. Cum adica n-are ce-i face? Trebuia sa scoata ce a ramas din parazit, sa curete bine zona... Acum se va forma probabil un abces si isi va reveni mai greu.
Edit: si nu, nu-l da cu betadina pana la loc comanda. Se irita puternic pielea daca aplici prea multa, prea des si e o zona la care are acces sa se scarpine probabil. This post has been edited by bmwh548: 29 May 2017, 18:19 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Evita doctorita (chiar daca are balcoane imense) si incearca sa mergi la un veterinar ...
![]() This post has been edited by luck33ro: 29 May 2017, 18:21 |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 29 May 2017, 19:17) . Edit: si nu, nu-l da cu betadina pana la loc comanda. Se irita puternic pielea daca aplici prea multa, prea des si e o zona la care are acces sa se scarpine probabil. Dansa ak betadina da f. rar iritatii. De aia a fost produsa si nu se mai foloseste iodul ca tinctura sau alcool iodat. Clestisorii aia daca au ramas acolo pot sa ramana forever. Daca reactia potaii e mai dura o sa fca un mic abces care se dreneaza. altfel ramne cu un mic nodul sub piele. Domnu bmw ai vazut matale cam ce dimensiuni au aia ? Poti sa tai si sa nu ii vezi. In maxim 7 zile se vede ce si cum. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
n-are legatura cu capuse... da' are cu cainii
poate careva sa-mi explica cunm ar putea pe o antibiograma sa scie : 'reziztent la amoxicilina, dar in acelasi timp : sensibil la amoxiclav? nu vi se pare o contradictie? |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca sa am contradictii ar trebui sa am minime studii de medicina........ acu, de pe margine ce sa zic si io? la vopsea de exemplu, se pupa un anumit tip de diluant, nu merge diluant universal sau benzina in toate cazurile........ la modul extins, asa o fi si in cazul asta...........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Amoxiiclav e si acid clavulanic.
Goagl te-ar fi lamurit in aprox 60" ![]() Amoxi e o penicilina pe care unii microbi o pot inactiva.Acidul clavulanic impiedica chestia. PS iti trimit pm cu nr. Cont in care depui 100€ ![]() This post has been edited by bion: 29 May 2017, 23:36 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Intrebare de 10 puncte. Stie careva, in Grecia / Bulgaria exista interdictii in ceea ce priveste accesul cainilor pe plaja? La noi stiu ca este interzis accesul cu animale de companie pe plaja.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@radian
Grecii sunt oameni relaxati, nu cred ca isi bat capu' cu tot felul de prostii cum ar fi interdictia de a merge cu cainele la plaja. Depinde unde mergi in Grecia, ca pot exista multe plaje mai izolate si mai putin aglomerate unde sigur nu te intreaba nimeni nimic. I-ai facut cainelului pasaport? Plus ca trebuie mers cu cainele la veterinar (parca) cu 48 de ore inainte de plecare. Veterinarul vede cainele si confirma ca poate calatorii, ca n-are boli, etc. Este foarte posibil sa nu te intrebe nimeni de caine pe la granite, insa n-are rost sa te risti. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
Multumesc. Oricum, daca e sa mergem, ar fi doar prin septembrie. Am mai "rasfoit" niste siteuri, pe unele se specifica ca in Grecia nu exista legi care sa interzica accesul cainilor pe plaja.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Musai fa-i lui Oscar testul de babesioza.Costa vreo 50lei.Nu sta sa astepti simptomele ca nu-i bine.la greci,pe unde a fost o prietena de-a mea,se juca cu cateii vagabonzi de pe plaja.Aia vor turisti nu pun interdictii stupide ,n-au basini in creieri ca sensibilosii de romani..C-or fi si zone exclusiviste nu neg dar mai am un prieten care fuse cu femela de Bulldog si n-a avut probleme.Da,si fa-i pasaport musai si acolo s-apara c-are antirabicul facut.Eu stiind de la bun inceput ca s-ar putea sa fie necesar un pasaport pt animal i-a fost pus timbrul vaccinului direct pe pasaport
This post has been edited by iulia_boris: 30 May 2017, 09:11 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
La bulgari e interzis sa lasi cainele liber doar pe plajele amenajate. Adica alea cu salvamar...
|
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 29 May 2017, 20:39) Dansa ak betadina da f. rar iritatii. De aia a fost produsa si nu se mai foloseste iodul ca tinctura sau alcool iodat. Clestisorii aia daca au ramas acolo pot sa ramana forever. Daca reactia potaii e mai dura o sa fca un mic abces care se dreneaza. altfel ramne cu un mic nodul sub piele. Domnu bmw ai vazut matale cam ce dimensiuni au aia ? Poti sa tai si sa nu ii vezi. In maxim 7 zile se vede ce si cum. Da, am vazut. Am scos 80 de bucati din Samoyed intr-o singura seara dupa o plimbare prin padure. Al naibii ca le-am scos intregi. Si informatia cu betadina o stiu fix de la veterinar. O cunostinta isi tot dezinfecta patrupedul in zona unei muscaturi de cateva ori pe zi. Veterinarul (de fata cu mine) i-a spus sa lase cainele in pace pentru ca betadina in exces irita pielea. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
:blush:Una e capusa sau capul alta sunt clestisorii.
This post has been edited by bion: 30 May 2017, 12:04 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:15 |