Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
deci e semi-maidanez baiatu...
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Userist.Ii place pe strazj
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Inseamna ca tratamentul da rezultate.Ma bucur pt el.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Folositi careva furminator pentru imblanitii vostri?
Mi l-a recomandat cineva ca fiind mult mai eficient raportat la periile clasice. Oscar primeste unul saptamana viitoare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stapana ciobanescului il perie cu furminatorul, eu cu o perie clasica. Furminatorul scoate mai mult par, dar ala e in genul trimmer-elor (parere personala). Daca e parul incalcit pe undeva mai degraba il taie decat sa-l descalceasca. La samoyed bietul Furminator a zis ca demisioneaza (si scria pompos pe ambalaj ca e pentru blana lunga).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Samoyedyul are doua tipuri de fir de blana.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La al meu nu se pune problema de noduri in blanita. E prea scurta pt. asa ceva.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Ejti moldovian asa ca mai trebuie improspatate cunostintele.
![]() Enuntul era generic pentru toti posesorii de javre. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Am pus botul la o reclama agresiva si am luat un set de role pt. curatat parul lu' catelul. Am mai incercat si cu altele, erau cu banda de hartie lipicioasa dar efectul a fost zero barat.
Astea de acum par promitatoare. Azi am primit coletul si dupa prima proba chiar is multumit. Rolele nu necesita consumabile ci sunt din silicon, aduna parul nesperat de bine, apoi, se spala in cateva secunde sub jet de apa calduta si dupa 10 minute la uscat e bun de folosit din nou. Is curios cat rezista in timp. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Am avut. Dupa vreun an nu se mai lipea nimic de ele.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Tre umezite periodic.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Daca ma tin un an de zile is mai mult decat multumit.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Am intrat in final in posesia furminatorului. Rezultatele par promitatoare dupa prima sedinta. A scos de pe Oscar o cantitate impresionanta de par. Acum, problema e cat de des sa-l folosesc. Imi zicea cineva ca cel mult de doua ori pe saptamana ca altfel risc sa-i irit soricul. In ambalajul produsului era si un pliant, banuiesc ca, contine si instructiuni de utilizare, dar pe langa faptul ca e in limba germana mai e si scris cu litere minuscule.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Intentionat nu scrie ungureste cu litere mari
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ceva pentru cresterea imunitatii la caiini poate sa recomande careva?
Nu ma mai descurc cu dihania... da dintr-un ain alta nu trec 2 saptamini fara sa fie nevoie de antibiotice |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Supliment Nutritiv K-9 Immune Support Dog 60 ml
- sirop, la mine a functionat ptr Buldog This post has been edited by luck33ro: 23 Jul 2017, 20:02 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Io.i dau Catinofort.Uman ca luam toti 3..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Mai deranjez si io cu o intrebare de necunoscator.
Concret Jerry a inceput sa devina agresiv cu alti caini, se agita cand vede alt caine, iar daca celalalt caine este mascul, aproape de fiecare data bataia intre ei este sigura. Exista si exceptii, sunt cainii din cartier pe care ii cunoaste, inclusiv masculi, si cu astia nu sunt probleme. Este vreo metoda sa-l fac sa nu mai fie agresiv? Pana acum il ard cu lesa pe cocoasa si de cele mai multe ori se potoleste. Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bion |
![]()
|
Dupa ce incaseaza prima bataie de la unu mai mare ca el o sa fie mai selectiv cand face scandal
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
Urmareste-l pe Cezar - are tutoriale si pe youtube. Cainele preia energia ta si daca te simte pe tine tensionat/incordat atunci reactioneaza si el...
This post has been edited by luck33ro: 24 Jul 2017, 10:47 |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@bion
Posibil. Insa am inteles ca este posibil sa existe si varianta mai nasoala, in care va fi agresiv cu orice caine pe care il intalneste. Cam cum sunt pechinezii isterici (pentru mine asta este pleonasm, pana acum n-am vazut niciun pechinez normal la cap). Chiar stiu un caz de pechinez care a murit pentru ca s-a batut cu un ciobanesc german. Fara niciun fel de gluma. L-a enervat atat de tare pe ciobanesc, incat l-a muscat ala odata si l-a rezolvat definitiv pe pechinez. Daca mai exista si alte solutii sa-l fac pe Jerry sa nu mai fie agresiv, raman dator. Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bion |
![]()
|
Ce dreac is useristi?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 24 Jul 2017, 11:46) ... Cainele preia energia ta si daca te simte pe tine tensionat/incordat atunci reactioneaza si el... Adica, sa inteleg ca Gibonu umbla incruntat pe strada si ii sparge botul la primul care se uita urat la el? ![]() Lasand gluma de-o parte, chestia asta am patit-o cu d-soara. Cockerita era foarte prietenoasa cu oamenii. Daca surpindea pe vreunul ca se uita prietenos la ea se pune in cwr in fata lui si cersea atentie. In schimb trebuia sa o tin permanent in lesa, cu orice caine s-a intersectat a sarit la bataie. Si mai sarea si la copii uneori. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Trebuie trimisi stapanii la dresaj...
![]() This post has been edited by luck33ro: 24 Jul 2017, 15:45 |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(bion @ 24 Jul 2017, 11:09) Flori de tei. Samoyedul are o placere sa se ia cu amstaff-i si ciobanesti germani. De obicei ignora taliile mici, chiar daca aia fac spume la gura latrand pe langa el. Dar e suficient sa se uite urat un caine mare la el si panarama e gata. QUOTE(luck33ro @ 24 Jul 2017, 15:49) Recomand! E foarte complicata partea asta cu agresivitatea. Exista multe chestii pe care le facem inconstient, dar declanseaza momente de agresivitate intre caini. Cel mai bine ar fi sa contactezi un dresor din zona ta care sa iti arate si sa te corecteze pe tine (dar sa fie dresor, nu altceva). Ca si generalitati: evita tensiunea in lesa; nu-l lasa niciodata sa te plimbe el pe tine (alti caini vor reactiona violent la al tau chiar si pentru o chestie "banala" cum e asta, e considerata o lipsa totala de respect si e taxata); daca se ia la certa cu alt caine desparte-i, dar tine-i aproape (daca si celalalt stapan e de acord) pana se calmeaza, daca e posibil plimbati-i putin impreuna dupa ce s-au calmat; fii atent la "semne", dar nu fi obsedat de asta; invata-i punctele sensibile unde poti sa folosesti un minim de efort pentru a-i atrage atentia; sub nici o forma nu folosi violenta (nici cu lesa, nici cu palma), chiar daca tie ti se pare ca nu e o atingere dura vei face cainele sa-si piarda increderea in tine si e foarte greu sa o recastigi. Aaa...daca nu e castrat ar fi foarte indicat sa iei si asta in considerare. Pe masura ce se apropie de maturitate incep sa devina agresivi si din cauza asta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Fix ca Samoyedu' face si al meu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:02 |