Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da' si betadina tot un iod este.Doar ca nu mai are alcool in ea..Insa este ca un panaceu.
bmwh,dar cainele tau aspira capusele? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Au fost trei caini la plimbarea respectiva, toti s-au umplut de capuse, dar pentru ca al meu are blana atat de lunga a "prins" cele mai multe. E o zona problema la capitolul asta (foarte multa umezeala, chiar si in toiul verii), dupa incident nu am mai fost pe acolo cu cainele.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si anu asta e umezeala la greu, peste tot. In parc au crescut licheni pe asfalt!!!
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu ma pot abtine sa nu iau notite📖
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia-le de tipar, sa poata fi citite!
This post has been edited by corbex: 31 May 2017, 08:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai vazut tu scris de doctor citibil?
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Scrisul lui Bion este ilizibil si cand scrie din tastatura...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Lovite-ar guta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Bibliotecarii nu fac guta.
This post has been edited by corbex: 31 May 2017, 12:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
M-o lovit de vreo 15 ani ...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
Boala boiereasca..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Doare ca dracu boiereasca asta,..
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Am avut colegi cu guta si.i auzeam acuzand dureri mari..Unul cand i.a spus medicul sa lase carnea si s.o dea pe stevie l.a luat plansul..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Confirm pozitiv. Tatal meu e chinuit de crize de guta din cand in cand si abia poate calca in momentele alea.
This post has been edited by MuciX: 2 Jun 2017, 09:23 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
Crizele de guta provoaca dureri cumplite. medicamentul recomandat pentru depasirea crizei, colchicina, are ca efecte secundare accentuarea durerii + diureza si diaree. Am avut parte de crize de genul ca n-am dormit toata noaptea nici macar o secunda, la baie mergeam taras in patru labe, nu suportam nici cea mai mica atingere la laba piciorului (cele mai multe atacuri de guta le-am avut la calcai). Dimineata catre ora 6 mi-au dat lacrimile de la durere si am chemat ambulanta.
Solutia recomandata este un regim alimentar foarte sever, de genul carne de gaina batrana sau peste de apa dulce maxim odata pe saptamana. Sau alterantiva, milurit zilnic. Eu iau milurit de aproape 15 ani, zilnic, iar in ceea ce priveste regimul almentar, pauza la fructe de mare, carne de vanat si foarte rar organe interne. Sa zicem usor de suportat. De cand iau milurit, am avut o singura criza, a doua zi dupa ce am exagerat intr-o seara cu tuica de pruna. Rachiul de prune face ravagii la reumatism si guta. Rachiul din alte fructe este OK... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Cind inginerul aplicat cade-n munca de cercetare fundamentala, devine exhaustiv. Deci da!
This post has been edited by corbex: 3 Jun 2017, 11:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa-mi bag ceva in .....
De aseara de la 7 pin-acu'10 minute, blanila facu 8-9 crize de convulsii Cica epilepsie... La virsta lui......?! e destul de copt sa-nceapa abea acuma, undeva la 5-7 ani ![]() Oricit de fiara ai fi , ti se rupe sufletul cind il vezi cum intepenesta si-ncepa sa "pedaleze "in gol Si mai ales cu face cind se opreste, nu cede n-aude timp de 5-30 minute. Si n-ai nici cum il ajuta ![]() ![]() This post has been edited by miki: 10 Jun 2017, 14:56 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
iulia_boris |
![]()
|
Sigur epilepsie? I s.a facut electroencefalograma? Ma gandesc sa nu fie borelioza.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Un prieten are un metis de labrador diagnosticat cu epilepsie. Cainele face 10 ani, a fost diagnosticat pe la 6 ani cred. E tratabil. Lui i s-a prescris fenobarbital.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 10 Jun 2017, 19:44) encefalograma nu, dar analize de singe care au iesit aproape perfect ficat perfect pancreas perfect rinichi perfect numaratoarea de limfocite nu indica vreo infectie a luat bromura si se pare ca e spre bine... mai putin ca trebuie sa-l scot la max 4 ora ca sa nu ude canapeaua si maninca de ar rupe, inclusiv portocala si degetele mele This post has been edited by miki: 11 Jun 2017, 18:34 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Te intreb pt ca acolo se vede daca este clar epilepsie si nu altceva.Si da,fenobarbital se prescrie pt epilepsie.Dupa care scad crizele ca perioada si intensitate.Daca are efectul scontat.Of.mi se rupe sufletul de el pt ca am vazut caine in criza si este frustrant ca dracu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
sper sa nu vezi cum este dupa a treia sau a patra..... se recupereaza extrem de greu, poate reveni la "normal" chiar si dupa o ora
sau sa vezi cum curg crizele in serie, chiar si " inlantuite" oricum , acum dupa 15-16 ore de la ultima e alt caine. reactioneaza disproportionat la stimuli auditiv, parca a uitat ce trex=buie sa faca la diverse comenzi nici macar sezi nu face corect.... insetat intr-una usor agresiv oboseste (sau se plictiseste) repede la plimbare diureza mult mai rapida |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Groaznic..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ieri am plecat sa pedalesc si am luat si dihania dupa mine. Fiind necunoscut in "metropola", toti maidanezii locali se repezeau la el in loc sa ma atace pe mine. Vreau sa spun ca are o viteza de se intrece si pe el insusi daca face un pic de efort.
La sfarsit, dupa vreo 40 minute de pedalat energic (eu) si fuga dupa mine sau de caini (el), el era fresh, iar eu lesinat. Inutil sa spun ca nici o potaie maidaneza n-a apucat sa-l composteze, ca-l lasa intr-un nor de praf imediat ce intra pe traiectoria de coliziune. Acesta este personajul: Spike.jpg ( Size: 7.05mb ) Number of downloads: 147 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
periculos,
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:37 |