Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Moldoviene ai uitat sa pui ghilimele la citatele din filmele cu Cesar
![]() Ejti matur? trebuie luat in considerare ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cățaua oltenească e celebră.Rea de gură, muncăși muscă
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@bmwh548
Multumesc. O sa incerc sa nu-l mai ating nici cu lesa. Din cate imi dau io seamna Jerry nu pare un caine total agresiv, sunt caini prin cartier (masculi si femele) cu care se stie si cu care nu are nicio problema, se joaca cu ei. Dar sunt si cazuri cand vede alt caine si atunci devine agresiv, se agita, se ridica in doua labe, etc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si al meu accepta multi din masculii cu care se juca in tinerete, dar si pe aia pana la un punct. Cu aia probabil si-a stabilit ierarhia cand era mic si acum nu exista motive sa-si mai dispute rangul. Introdu in ecuatie variabile (oase, femele in calduri) si sunt sanse mari sa se bata si cu aia cu care acum se intelege.
@luck33ro: subscriu la partea cu femelele. Cu toate astea undeva, un neuron aflat pe patul de moarte inca imi spune ca inainte sa ma lase puterile sa-mi iau o pereche de ciobanesti germani. Sterilizati totusi. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Se va bate inclusiv cu aia cu care acum se cunoaste.Dupa cate tin minte Jerry este destul de tanar..Si mai incolo vine o perioada de crestere hormonala si care-l va face sa vada masculii cu alti ochi..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
BMW neuronu tau e in coma profunda... dupa ce ca iei mascul si ciobanesc mai faci si haita cu 2
![]() This post has been edited by luck33ro: 25 Jul 2017, 17:59 |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
N-ai inteles. Mascul si femela, sterilizati amandoi. Ma "ocup" de ciobanescul unei prietene de vreun an, m-a testat putin la inceput, dar a inteles uimitor de repede care e ierarhia. Belgieni nu mi-as lua niciodata. Poate sadomasochistul din mine ar lua elvetieni (blana alba e distractie mare), dar belgieni nu.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 26 Jul 2017, 00:35) N-ai inteles. Mascul si femela, sterilizati amandoi.... S-a dus dreaq romanța.... ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 26 Jul 2017, 00:35) N-ai inteles. Mascul si femela, sterilizati amandoi. Ma "ocup" de ciobanescul unei prietene de vreun an, m-a testat putin la inceput, dar a inteles uimitor de repede care e ierarhia. Belgieni nu mi-as lua niciodata. Poate sadomasochistul din mine ar lua elvetieni (blana alba e distractie mare), dar belgieni nu. Nici cu ciobanestii germani nu e prea bine. Sunt atatea linii ciudate si instabile, ii vedeam la concursuri ce scandal e la ringul lor ![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ca si la Caucazieni dealtfel..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 26 Jul 2017, 10:57) Sunt atatea linii ciudate si instabile, ii vedeam la concursuri ce scandal e la ringul lor ![]() Asadar m-am scos pentru ca mi-am luat maidanez. Plus ca a fost moca si a avut si 3 frati. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricum caine mai bolovan ca al meu nu cred ca exista.
Cum deschid poarta cum fuge. Daca ma duc dupa el mai rau fac. Cred ca nu am sa-l mai primesc in curte o perioada, poate se invata minte. |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Caine moldoveniesc. Are emigratia in cromozomi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu, ca se intoarce
![]() ![]() ![]() E si mare bolovanu', mi-e ca sperie pe cineva, ca altfel l-as lasa in drum. |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
Se joaca.Ia-o in directia opusa ca va veni dupa tine.Absolut toti cainii fac asta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca mergi dupa el sa-l prinzi crede ca vrei sa te joci cu el. Incearca sa-l momesti cu ceva. La d-soara tinea cu alune. Venea urgent.
La puletele asta lung de acum nu tine. Dar el are in sange sa caute mirosuri, urme, etc. Pe asta il las liber numai cand are ocupatie, de genul suntem in parc si ne jucam "adu mingea" sau da de vreun alt catel cu chef de joaca si se zbenguie impreuna. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 27 Jul 2017, 11:54) Nu chiar absolut toti. ![]() M-a invatat prost dog german-ul. La ala fluieram de 2 ori, nu conta unde era, aparea langa mine. Asta.... Iti dai seama ce placut e pe la 6.00 dimineata sa ma chinui sa prind cainele sa il bag in curte. Il mai pacalesc cu un bat, se joaca cu el, il tin de bat si il aduc in curte, aproape ca si cum ar avea lesa. Daca nu se linisteste ori ii fac tarc, ori il leg, depinde cat de tare ma enerveaza. |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
Exerseaza treaba cu poarta cateva zile si pe urma nu mai pleaca. Pune-i lesa, deschide poarta si stati acolo. Isi va da seama dupa un timp ca daca se deschide poarta nu inseamna ca are voie sa si plece. Samoyedul facea asa cu usa de la intrare, cum se deschidea cum tzusti pe casa scarii si eventual afara. Dupa ce am exersat acum asteapta la usa, se uita curios pe casa scarii si cam atat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Ok. O sa incerc. Daca merge, dau o bere.
![]() |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
https://youtu.be/-yDzONEPI80?t=1m50s
Asta e un caz simplu, poti sa mai cauti exemple, are o multime de episoade care trateaza problema. Cred ca in episodul facut in Marea Britanie are un "tutorial" extins. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ati apelat careva la pensiuni canine pt. cateii vostri pe perioada vacantei? Am gasit una la Sibiu, mi-au rapsuns ca mai au loc un liber pt. perioada solicitata si ma costa 35 lei / zi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
HSBP e mai scump decat unde mere stapanu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Au pus taxa de intrare la biblioteca?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 5 Aug 2017, 10:12) Da mai, dar e all inclusive. Nu trebuie sa-i las si bani de buzunar... Uups, am mai gasit o pensiune mai aproape de mine, mai exact la Deva. Astia au si o clinica veterinara la care am fost si m-au impresionat cu dotarea, organizarea, conditiile, etc. Daca si pensiunea este la fel de bine organizata, super, il duc pe catel in tabara la Deva. Astia imi cer intre 35 - 40 lei / zi in functie de greutatea lui Oscar si ii asigura si o vizita medicala gratuita la inceputul sejurului. This post has been edited by radian: 5 Aug 2017, 09:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:31 |