Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ciobanescul a stat la o pensiune acum ceva ani. Cand l-a luat stapana inapoi era semnificativ mai slab si cu urme de batai (intre caini). Intreaba inainte daca patrupezii sunt si plimbati si daca da in ce conditii. Al tau e inca pui, dar daca are ghinionul sa dea nas in nas cu un mascul dereglat poti sa-l iei cu sechele inapoi acasa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"mascul dereglat " Pomohaci?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu mi-as lasa cainele la d`astia nici sa-mi dea ei mie bani!
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nici io..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un adevarat iubitor de potai trimite cainele in vacanta si sta el la adapost
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai pe catel il trimit in vaccanta in tabara pt. catei iar eu ma adapostesc in Corfu...
Acum, chiar nu inteleg care-i problema? Sunt ingrijiti, asistati, periati, hraniti separat, plimbati, cei care-s compatibili lasati sa se joace impreuna. Pe de alta parte, initial vroiam sa-l iau pe Oscar cu mine in Grecia, dar vad ca nu rezista la caldura. Dupa o plimbare de jumatate de ora pe timp de seara, acum in regim de canicula pica lesinat de cum ajunge in casa scarii. Si nu-l alerg sa scot untul din el. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asa zic toti. Fraieri or fi sa spuna ca li se da mancare la saptamana, apa daca ploua si scosi din cusca atunci cand vine stapanul sa ii ia acasa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
La noi se practica pasatul patrupezilor intre stapanii caiinlor care se inteleg intre ei (mai ales cainii)
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Pe 39 grade nu l-as lua cu tot cu aer conditionat..Am fost pe 30-32 si-a rezistat cu brio in masina cu aerul conditionat.Dar eu am tras conducte pana la el in spate,din orificiile aerului conditionat,si am 4 ventilatoare d.alea mici de masina,vesta de racorire si prosop umed pe podea..Pana la destinatie,dincolo de Vama Veche,n-am facut nicio oprire.Insa acum n-as pleca nicicum cu el.
Evident ca-i lesinat Oscar pt ca umiditatea este groaznica pe langa betonul fierbinte si efectiv n-are aer suficient pt a-si regla temperatura corpului..Al meu nu iese,de multe zile,decat la facut nevoi si atat.Fara plimbare excesiva. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cu cat e mai mic de inaltime cu atat mai rau, inspira aerul foarte cald de la suprafata asfaltului. Samoyedul nu mai vrea sa iasa la amiaza decat daca are o urgenta, iar ciobanescul se trage singur spre casa dupa ce-si rezolva nevoile.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu doar noaptea dupa 11 ies la o plimbare, si aia scurta...15 minute
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
Nu ai invatat inca sa faci la WC ?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
Tu la plimbare asta faci ? Inca nu v-au pus pisdidicii buda inca in casa?
![]() This post has been edited by luck33ro: 6 Aug 2017, 19:26 |
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Cred ca-i a treia oara in vreo 2 saptamani de cand peste noapte, spre dimineata, vomita catelul. Doar zeama, in rest e OK. E vioi, papa normal. Imi zicea cineva ca ar di ceva normal, mai ales primavara si toamna. Si ai vostri fac la fel?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vezi ca mananca bete probabil cand iesiti afara...
|
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Mai fac asa si daca au stomacul gol prea mult timp. Cand e de la "foame" e o spuma galbuie fara nimic in ea. Cand e de la ceva mancat de pe jos vezi si resturi in spuma aia (bete, iarba uatevar). Cel mai bine fa-i o poza si arata-i veterinarului. Mai sunt si cazuri de caini cu probleme gastrice, au nevoie de mancare speciala si intervale ceva mai mici intre mese.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Merg la biblioteca impreuna si pe urma se mira ca urechiatu de la ratze peste noapte.
21 Sep 2017, 11:57: vand_boxer_alb_w653_h800_q99.jpg ( Size: 130.68k ) Number of downloads: 196 This post has been edited by bion: 21 Sep 2017, 10:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
Gastrita.Da.i cate o ranitidina inainte de masa si niste probiotice.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Azi dimineata iar a vomitat. M-am uitat mai atent. Zeama aia era plina de fire de par din blanita lui.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cheleste pe gura?
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
Isi da limbi noaptea si aduna blana de pe divais si kur.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Poate ajută pe cineva.
Pentru iesirea cu câinele în afara tării este nevoie de pașaport pentru animal. Pașaportul canin este un carnet standard, fără regim special, oarecum similar cu carnetul de sanatate. În mod normal ar trebuie sa existe disponibil la orice cabinet veterinar. Există și loc de fotografie pentu titularul canin, însă aceasta nu este obligatorie. Pașaportul are niște rubrici pe care le completeaza medicul veterinar legat de vaccinările antirabice și de deparazitări, plus o rublică specială unse se lipește codul de bare al cipului. Cu 24 de ore înainte de ieșirea din țară, titularul pasaportului canin trebuie să treacă pe la medicul veterinar iar acesta trebuie să confirme în pașaport că animalul este apt să iasă din tără, că nu este bolnav, etc. Jerry până acum a fost doar în Bulgaria si Grecia, cu mașina. De pașaportului cânelui m-a întreabat doar polițistul de frontieră grec de la Makaza. Pe români și pe bulgari nu i-a interesat. În rest, Jerry s-a simțit foarte bine în Grecia (sudul peninsului Pelion) și noi la fel alături de el. 02.jpg ( Size: 561.4k ) Number of downloads: 118 03.jpg ( Size: 522.47k ) Number of downloads: 118 04.jpg ( Size: 642.86k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
luck33ro |
![]()
|
La greci e permis accesul cu cainele (liber) pe plajele amenajate ?
This post has been edited by luck33ro: 25 Sep 2017, 16:34 |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Unde au grecii plaje amenajate?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
luck33ro |
![]()
|
de obicei acolo unde sunt sezlonguri si umbrele...
![]() |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Pentru plimbari din astea trebuie studiata legislatia fiecarei tari. In unele e obligatorie deparazitarea interna efectuata la "x" zile inainte sa treci granita.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
uite aci, in engleza din pacate: https://ec.europa.eu/food/animals/pet-movem...ommercial-eu_en
trebuie sa aiba cip, sa fi fost vaccinat impotriva rabiei cand avea cel putin 12 saptamani si sa se fi scurs cel putin 21 de zile de la vaccin, iar pentru finlanda, malta, irlanda, uk, si norvegia trebuie si vaccin impotriva Echinococcus multilocularis, ce ma-sa o fi aia. toate astea se dovedesc prin pasaportul semnat de veterinar. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:14 |