Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 30 Sep 2017, 18:10) Sobolanii,soarecii sunt daunatori si nu.i poti compara cu cainele sau pisica care,culmea,ii si vaneaza.. Sa inteleg ca daca am vazut potaile prin curte cu jumate din corpul a ceva ce parea a fi fost un vajnic sobolan, e posibil sa-l fi vanat catelele mele? ![]() Sunt impresionat si de dedicatia, si de bogatia si de corectitudinea informatiei, ca sa nu mai vorbesc de iubirea pe care o arati animalului tau. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Meh. Soluția nu e asta, ci trebuie luată fecala si îndesată atât de adânc pe gâtul stăpânului încât sa o cace si poți să-l spoiesti cu ea pe fatsa.
Pe animalele mai rele ca animalele care nu strâng după potai i-as bate până s-ar caca pe ei și i-aș pune să strângă . |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Io-s de acord, doar faceam misto ca se exagereaza grav. Ma plimb macar o ora pe zi printr-o zona folosita ca toaleta pentru...50 de caini? De diverse dimensiuni. Cred ca am cateva luni de cand nu am mai aplatizat vreun carnat - si e plin pe acolo ca nu se omoara lumea sa stranga dupa ei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 30 Sep 2017, 17:31) Sa inteleg ca daca am vazut potaile prin curte cu jumate din corpul a ceva ce parea a fi fost un vajnic sobolan, e posibil sa-l fi vanat catelele mele? ![]() Sunt impresionat si de dedicatia, si de bogatia si de corectitudinea informatiei, ca sa nu mai vorbesc de iubirea pe care o arati animalului tau. ![]() Senchiu..Si da,sobolanul fusese ucis de potaia ta..Sunt destule rase care exact pt asta au fost create.Chiar si metisii sunt vajnici vanatori.Am catele la munca care faceau praf sobolanii.Din pacate au sfartecat si o pisica chiar.. This post has been edited by iulia_boris: 30 Sep 2017, 21:37 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Metisii sunt mai vioi si f.buni vanatori de sobo vrabii, porumbei,matze.
PS Si de biciclisti ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Si de biciclisti icon_mrgreen.gif
In mod special pe ei.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(dizzy @ 30 Sep 2017, 15:44) In mintea lor de guguștiuci s-au lăsat vreo doi pe pervazul meu iar dizzypetul fioros a sărit, i-a executat și a cazut de pe geam. de două ori. Deh, perseverent animal. Spre norocul lui, l-am recuperat. ![]() ![]() This post has been edited by Adrian Frigo: 1 Oct 2017, 12:27 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dizipet asta, e un soi de pisica?
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E o pisica #rezist la caini
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Spurcaciunea de Oscar, aseara, in zona unde-l duc sa faca pisu, caca, a scapat cu lesa lunga. L-am vazut ca se apuca sa infulece ceva, da' cu o pofta...
Pana am realizat ce face, pana l-am tras de lesa, in fine, halea de zor dintr-un cac.at de om. Cand l-am tras din zona s-a uitat la mine cu repros ca i-am stricat ospatul. Avea botul maroniu... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Supliment alimentar cu ceva minerale ...
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ha ha..Toata viata lui ala va fi desertul suprem..Si nu-i singurul caine care face asta ci aproape toti.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Din 7 caini cati am avut doar unu servea ciucalata ...
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ai fost tu mai baftos
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Părerea mea că e că nu mai apucau.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
O fi dat cineva cu bățul în el, înainte să-l apuce cățelul.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Normal, dacă zici tu...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Tu compari cainii cu oamenii? Ai impresia ca lor li se pare scarbos sa manance rahat uman? Ma faci sa rad..Si ce le.ai fi facut,daca nu te superi?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sunt buni de politicieni, constat decat.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu eu un rahat de animal care-i cea mai scumpa cafea, si un rahat de pasare din care se face o supa foarte scumpa.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
am cunoscut eu o javra care adora sa se tavaleasca in cadavre. putea a hoit cam tot timpul...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
Camuflaj . Sa nu simta vanatu mirosul vanatorului.Mirosul de hoit=mort deci nu e pericol. Basic instinct.
Cafeeua aia e Kopi Luwak e din boabele nedigerate de catre civete si culese proaspat dup kkre . Alea de crescatorie cica nu e bune. This post has been edited by bion: 4 Oct 2017, 18:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
Noroc ca ai mei ,nici unul,n-a avut mania tavalitului in hoituri..Alta belea..
Din pacate in crescatorii chinuie bietele animale pt tampenia aia de cafea.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am avut in seara asta parte de o scena pe care numai inocenta unui copil de 4, 5 ani o poate genera.
In drumul spre casa, inevitabil trec prin terasa unei pizzerii, amplasata ilegal si care ocupa tot trotuarul. Mergeam cu catelul spre casa, undeva in fata niste scari care-l mascau pe catel. Am vazut ca acolo erau o mamica cu o fetita de 4, 5 ani iesite la aer. Era evident ca, catelul de dupa trepte o sa le apara brusc in fata. I-am strans lesa. Apare catelul, fetita panicata: Mami, mie mi-e frica de caini... Ii strang lesa si mai tare. Dupa doua secunde zice pustoiaca: Da' de asta nu mi-e frica. In clipa urmatoare fetita cu catelul se imbratisau ca cei mai buni prieteni. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Si tu cu mamica nimicutza,nimicutza ?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Azi de ziua mondiala a cainilor: la multi ani!
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Han Solo |
![]()
|
pai nu fu acu' cateva zile?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 20:39 |