Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai de unde sa mai mananc, ca le-a inghitit tantalaul aista pe toate...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu zic sa ii mai iei, sunt scumpe?
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ady77 @ 27 Oct 2017, 20:12) Fratii lu' mâța 1: IMG_20171031_094823.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Au si bodyguard...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mama adoptiva...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Dan, ce mai face prostanacu?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
DannyY |
![]()
|
Zburda prin curte, n-a patit absolut nimic, merci de intrebare.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma bucur, si pentru tine si pentru el.
|
--------------------
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Mă bucur pentru voi.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
![]() |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru ei erau steroizi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am un amic care plimba zilnic un dalmatian. Un bosorog morocanos (cainele) de vreo 16 ani, dar cu scoala vietii. Proprietarii lui multi ani de zile au avut o terasa de vara unde isi facea veacul catelul. Nu a umblat in lesa in viata lui, stie sa se fereasca de masini, este prietenos cu oamenii, copii in schimb are pe constiinte zeci de pisici. Un adevarat criminal in serie.
Oscar al meu se intalneste cu Black (dalmatianul) zilnic de peste un an de zile cu toate astea bosorogul il mai maraie si acum cand ritualul salutului ajunge la mirositul sub coada. Vreme de cativa ani, amicul scoatea la plimbare dalamatianul impreuna cu o bichonita fata de care Black devenise foarte protector. De cateva luni proprietara bichonitei s-a mutat in alta localitate si Black ii duce dorul catelusei. In urma cu cateva zilei amicul merge cu dalmatianul la plimbarea zilnica, il duce intr-un parc. Se intalneste cu o constinta, se opresc sa stea de vorba si il lasa pe Black sa-si faca singur rondul. Black da peste un bichon identic cu amica lui, pe care-l adopta instantaneu. Proprietarul bichonului, speriat sa nu-i haleasca dalmatianul catelul incearca sa-l ia in brate, Black hotarat sa-si apere micul prieten maraie si latra la stapanul bichonului. De aici o intreaga tragedie pana a ajuns amicul la locul faptei alertat de latraturile lui Black... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
In dimineata aceasta ne-am trezit cu un strat subtire de zapada pe strada. Bucurie maxima pana la extaz pe catelul meu la plimbarea de dimineata. A zburdat cu un ied, stanga - dreapta cu botul in zapada.
![]() Problema e ca strada are o ponta accentuata. Imblanitul are tractiune 4x4 si garda joasa. Spre deosebire de mine el are aderenta buna pe timp de iarna chiar daca strada e in panta... Cel putin pentru plimbarea de dimineata cand oricum e mai zburdalnic manat de presiuni fiziologice trebuie sa caut alt traseu pentru plimbare, caci pe zapada am sanse mari sa ma dea cu rotile in sus. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mai toti iubesc zapada..Nu-i bai mare daca mai si cazi..Eu am alunecat .iarna trecuta,si-am cazut iar Cyrus se bucura, nevoie mare , si topaia crezand ca face parte din jocul nostru..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DannyY |
![]()
|
N-ai inteles, lui i-e frica sa nu lase crater in asfalt de la cazatura
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
Sa cobor dealul dupa o traiectore aleatorie in pozitia stand in cwr sau culcat pe spate, tractat de Oscar bucuros de noul joc nu face parte din prioritatile mele...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Problema e cand se intorc de la biblioteca . Atunci in momentele alea astrale cand cetateanu pecepe gravitatia si rotatia pamantului la superlativ. O forta vectoriala aplicata in acele momente poate avea consecinte catastrofale.Dansu loicuind la etaj e o pb. Cainele nu e destul de puternic sa-l urce ponta pana in apartament.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
![]() Eu vorbeam de plecarea de acasa nu de intoarcere... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Scuzats
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
No problem..Il lasa liber si cainele merge in fata lui .Asa nu-i pericol de forta vectoriala.Bunicul meu cand mergea la biblioteca,zilnic,si intarzia era chemat acasa,ca nu erau telefoane mobile p-atunci,prin intermediul cainelui.Doar ca el nu mergea cu cainele ci era trimis cainele sa-l aduca pe mosul cititor spre casa.Un caine extrem de istet care stia drumul catre bodega.Se posta in fata bodegii si astepta pana iesea stapanul afara.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Un coleg avea un socru colonel APV care mergea cu pensionarii la birt dar nu recunostea L-a deconspirat potaia care o data a scapat din curte si a plecat in viteza la birt.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
Tradator..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Obsedatilor...
Eu ma vait ca trebuie sa cobor dealul pe zapada si imblanitul trage ca bezmeticul incolo si incoace iar voi discutati doar despre birt... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Eu mi-am adus aminte,cu mult drag,de povestioara asta..De fapt postarea lu' bion mi-a adus aminte si nu m-am putut abtine..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Dec 2017, 21:56) Obsedatilor... Eu ma vait ca trebuie sa cobor dealul pe zapada si imblanitul trage ca bezmeticul incolo si incoace iar voi discutati doar despre birt... Toata vara cand discutau unul, altul, pe aici despre trasul in lesa si cum s-ar putea remedia te-a durut in bascheti ca aveai aderenta. Acum sa te doara si in buzunarele din spate ale pantalonilor ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Taci mai ca la sfatul tau am trecut de la ham la zgarda. Si a fost o idee buna.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu zic sa-l inveti sa mearga in lesa corect. Sa nu stai cu lesa intinsa ca e bai...
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:05 |