Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() antirabic lunar sau trimestrial ? This post has been edited by luck33ro: 30 Jan 2018, 18:26 |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dacis urmezi vreo dieta speciala?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Triburile carpe sunt intr-un moment evolutionist decisiv. Trec de la hrana cruda la cea preparata termic. Asta dupa ce au invatat sa faca focul.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 30 Jan 2018, 17:51) QUOTE(radian @ 30 Jan 2018, 18:35) Daca tot am vazut ca trendu-i sa concurezi cu cainii la blidul cu mancare, si io ca baba, sensibil la moda... Mi-am luat un castron nou, de inox, pe principiul ca unde merg patru, merge si-al cincilea. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Vet-ul tau nu ti-a spus bine..Canidele ,candva,nu haleau pilaf cu ardei gras,cum o fac acum..Pisicile deasemenea halesc cu mare drag carnea cruda.Chiar este indicata pt ele.Ale mele tremura de placere cand miros ficatul de vita.De Cyrus nu mai zic.
Ascultati ce spune medicul veterinar ..Ca sa va edificati. https://youtu.be/G3wLTlqnMMg |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si mie mi-a spus tanti doctoreasa de catei sa-i dau odata pe zi mancare gatita special pentru el. I-am dat si a facut boala de piele. De aproape un an nu-i mai dau decat crontanele si pe alea le mai schimb. Mananca el cam in scarba si doar cand il razbeste foamea (inainte infuleca cu o viteza uimitoare) dar isi mananca portia (cca. 300 - 400 g / zi). In afara de asta mai primeste cate o bucatica de pofta din ce mamanc eu, si zilnic cateva felii de paine uscata. Asta ii place la nebunie. Dar i-au trecut bubele de piele si i-a crescut la loc blanita.
Mai primeste cand si cand cate un os de vita + o bucatica de carne cruda de vita. Altfel de oase (porc, pui, etc.) de la mine nu a primit niciodata. Ce mai gaseste pe strada si ma surprinde ca nu-s pe faza. This post has been edited by radian: 31 Jan 2018, 10:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Toti cainii iubesc painea.Si eu ii dau lui Cyrus..Clatitele ii plac la nebunie.Simple fara gem,desigur
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Gemu il manca stapana.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Maidanezii urasc painea
![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Din pacate f multi maidanezi n-au decat paine in meniu ,de multe ori si aia f rar,si nu-si permit s-o refuze.Daca vedeti cum infuleca aia abandonati,doar piele si os efectiv,painea va rup sufletul..
bion,candva ziceam ca ii fac rau daca-i dau paine,clatite,etc Ca se imbolnaveste si d-astea.Evident ca nu exagerez si ce nu-i de dat nu-i dau.Dulciuri,ciocolata,samd Doar ca la rasa lui cancerele sunt principalele cauze ale mortalitatii.De multe ori de tineri pe la 4-5 ani.Boris avea,6,7ani si desi era suspect de borelioza ,si dupa consultari cu medici,am ajuns la concluzia ca de fapt,conform simptomelor,el avusese o tumora la creier.Asa ca oricat m-as agita eu cate zile are de trait p-alea le traieste si nici una in plus.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Javrele din dotare capata de toate, mai putin lapte ca fac diaree.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
Al meu nu face diaree de la lapte
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca la metrou te lasa cu un pechinez, dar nu te lasa cu un amstaff, asta e rasism, nu?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ii zice discriminare
![]() |
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asta e ca la pensiunile/terasele unde se accepta caini. Cand ajungi acolo cu ceva de la talie medie in sus esti trimis la plimbare, de parca aia nu-s tot caini.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
iulia_boris |
![]()
|
gibonu,am impresia ca suntem vecini..Ma uitam la pozele cu Jerry si cred ca nu ma insel..Ce mica-i lumea..Azi dimineata al tau voia sa-l haleasca p-al meu..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Trancalul meu de Oscar, ca nu are niciun pic de agresivitate stiam dar dobitocul nu are nici instinct de autoaparare, autoconservare. Asta moare linistit cu zambetul pe buza...
In varful dealului e o zona de agrement unde ne face plimbarea de seara cand e vreme frumoasa. Acolo, un fost bazin de apa a fost amenajat intr-un amfiteatru, loc ideal pentru recreere. E singurul loc unde-l las liber din lesa si ne jucam de-a adu mingea. Atrage copii ca un magnet si apoi incing impreuna o miuta pana pica lat de oboseala. Aseara, la un moment dat trece prin apropiere un nene cu doi caini de talie mare, nu stiu ce rasa, dar deloc prietenosi. Ii plimba tinandu-i in lesa. Oscar ii vede si merge spre ei. Aia incep sa maraie si sa latre furiosi. Stapanul scurteaza din lesa sa-i poata controla, Oscar senin mergea spre ei dand ca prostul din coada. Pana am reusit sa-l ajung din urma si sa-i pun lesa la Oscar aia doi, furiosii, erau cu lesa stransa la maxim, lipiti de genunchiul stapanului iar Oscar mai avea maxim jumatate de metru sa intre in raza lor de bataie. Si inainta senin spre ei... Mi-l rupeau in bucatele si nici n-aveam ce sa-i reprosez stapanului ca ala a facut tot ce tinea de el sa-si controleze cainii dar dobitocul meu mergea fericit spre gura lupului... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Ramanea de o pereche de manusi?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Dacă erau câini periculoși, trebuiau să aibă botniță, un stăpân responsabil așa i-ar scoate pe stradă.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
Si asta-i adevarat.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Parca sunt specificate rasele periculoase.
Asa si bosorogii pechinezi a lui moldobozgo sunt rai. Musca de glezna tot ce prind. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Ciobanesti pechinezi?
|
--------------------
*
*
*
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Apr 2018, 11:02) Nu stiu cum e legislatia la voi, dar aici e data hotarare de consiliu: toti cainii trebuie sa fie in lesa. Daca al meu e in lesa si la picior (eu nu le dau mai mult de 1m spatiu de manevra in lesa) si vine altul la el si se lasa cu ciufuleala asta este. Incerc sa evit, dar daca nu se poate nu e problema mea ca celalalt caine umbla hai-hui. Daca vrei sa-l mai lasi liber cauta un dresor si eventual (asta iti va spune el) ia o zgarda electronica. Te-ar ajuta sa il opresti si din aspirat de pe jos, nu doar din hoinarit. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BlueHack |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 June 08 ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Apr 2018, 09:25) Trancalul meu de Oscar, ca nu are niciun pic de agresivitate stiam dar dobitocul nu are nici instinct de autoaparare, autoconservare. Asta moare linistit cu zambetul pe buza... In varful dealului e o zona de agrement unde ne face plimbarea de seara cand e vreme frumoasa. Acolo, un fost bazin de apa a fost amenajat intr-un amfiteatru, loc ideal pentru recreere. E singurul loc unde-l las liber din lesa si ne jucam de-a adu mingea. Atrage copii ca un magnet si apoi incing impreuna o miuta pana pica lat de oboseala. Aseara, la un moment dat trece prin apropiere un nene cu doi caini de talie mare, nu stiu ce rasa, dar deloc prietenosi. Ii plimba tinandu-i in lesa. Oscar ii vede si merge spre ei. Aia incep sa maraie si sa latre furiosi. Stapanul scurteaza din lesa sa-i poata controla, Oscar senin mergea spre ei dand ca prostul din coada. Pana am reusit sa-l ajung din urma si sa-i pun lesa la Oscar aia doi, furiosii, erau cu lesa stransa la maxim, lipiti de genunchiul stapanului iar Oscar mai avea maxim jumatate de metru sa intre in raza lor de bataie. Si inainta senin spre ei... Mi-l rupeau in bucatele si nici n-aveam ce sa-i reprosez stapanului ca ala a facut tot ce tinea de el sa-si controleze cainii dar dobitocul meu mergea fericit spre gura lupului... Poate cainii aia erau sinucigasi daca au provocat ditamai bassetul... Cat despre aal tau, cine stie, poate vroia sa-i ucida cu zambetul pe buze. ![]() Daca chiar crezi ca a fost o neintelegere din partea lui, du-l la niste lectii de limbi straine, poate latrau aia altfel. Totusi, sa arunci mingea unui basett si sa-l pui sa ti-o aduca, nu intra la capitolul "cruzime fata de animale"? This post has been edited by BlueHack: 27 Apr 2018, 14:59 |
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
raspunde bassetu cu : "du-te si ia -ti ca ma doare undeva de ea"
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Nu stie decat ungureste.
![]() yhatori Raposata domnisoara inginer era samoyed. ![]() Ciobanestii aka al de rasa si al corcit se afla la jr.O sa iasa in vara asta la dirijat circulatia pe o anumita pista de biciclete. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:23 |