Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 30 Mar 2018, 15:28) gibonu,am impresia ca suntem vecini..Ma uitam la pozele cu Jerry si cred ca nu ma insel..Ce mica-i lumea... Corect. Scuze pentru raspunsul intarziat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
As vrea sa iau caine .
M am gandit la ceva latrator de max 15 kg. Neaparat mai destept ca mine Prima optiune spitz german A doua pinscher german Aveti idee de alte marci? mananca numa hrana uscată , sau merge si d aiw la conserva , sau merge si cu resturi de la masa. Azorel a lu vecinu nu face nazuri daca i bag prin gard un mic sau o aripa de pui la grătar. Oricum ala mananca cot la cot cu stapana su. Sunt cam.obezi amandoi. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Indiferent pentru ce rasa optezi, nu-i da oase de pui. Contrar mitului urban promovat de multi romani, oasele nu le fac bine cainilor. Mai ales cele de pui si de porc. Le sfarama cu coltii si le transforma in aschii care apoi le pot provoca leziuni interne grave.
In alta ordine de idei, cainele va sta in curte sau in casa? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Curte de vreo 200mp. As putea sa amenajez un tarc intr un colt unde sa l inchd cand vine cineva in vizită.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 30 Apr 2018, 21:40) Curte de vreo 200mp. As putea sa amenajez un tarc intr un colt unde sa l inchd cand vine cineva in vizită. Daca ai bafta de un Papillon ca tampitelu'meu, renunta la ideea cu tarcul. O sa ti-l distruga cu zambetul pe buze. Cat despre inteligenta... ia orice, nu poti da gres. LE: Acesta e impricinatul: 20180501_122037.jpg ( Size: 5.66mb ) Number of downloads: 423 This post has been edited by DannyY: 1 May 2018, 11:24 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De ce incerci sa-i smulgi labuta fata dreapta?
![]() This post has been edited by radian: 1 May 2018, 12:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
E cealalta dreaptac, adica stanga si ma feream de mangaierile lui, care se lasa cu cicatrice...
Stanga mea... This post has been edited by DannyY: 1 May 2018, 15:16 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 30 Apr 2018, 20:33) As vrea sa iau caine . M am gandit la ceva latrator de max 15 kg. De ce nu incerci cu un maidanez luat de la adapost / asociatii de protectie, etc? Avantaje: 1. este gratis; 2. teoretic, maidanezii sunt mai rezistenti la boli comparativ cu cainii de rasa. Nu in ultimul rand, faci o fapta buna, oferi un camin unui caine abandonat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
L-am dus pe Oscar la tabara pentru catei (pensiune canina) la Deva. A mai fost acolo. Cand a venit ingrijitoarea sa-l ia a recunoscut-o si a inceput sa dea din coada a bucurie. E semn clar ca la precedenta sedere la pensiune tanti aia s-a ocupat cu grija de el, altfel nu s-ar fi bucurat s-o revada.
Am un hamac pentru transportat caini, pentru bancheta din spate a masinii. Se fixeaza cu niste cureluse de tetierele de la scaunele din fata si de la bancheta + o curea de imobilizare, la un capat cu prindere la dispozitivul de prindere al centurii de siguranta si la celalalt capat cu prindere de lesa. Nesimtitul mi s-a c.acat in masina. Si apoi cu picioarele a si framantat bine rahatul. Pana am prins de veste (mirosul) deja era mult prea tarziu. Noroc cu hamacul ca e cauciucat pe una din fete si n-a ajuns rahatul la huse. Am ajuns sa spal dupa el... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 May 2018, 06:57) Nesimtitul mi s-a c.acat in masina. Si apoi cu picioarele a si framantat bine rahatul. Pana am prins de veste (mirosul) deja era mult prea tarziu. Noroc cu hamacul ca e cauciucat pe una din fete si n-a ajuns rahatul la huse. Am ajuns sa spal dupa el... Ce noroc pe aia care au hamac... Eu n-am. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Ha ha,nu l-ai plimbat suficient inainte de plimbare.Te pomenesti ca i-oi si fi dat sa haleasca inainte de drum..
Azi ne-am intersectat cu-n Basset tinerel si-l cheama tot Oscar..Se poarta numele asta la ei.. This post has been edited by iulia_boris: 15 May 2018, 11:21 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
S-a cenzurat intentionat ca razbunare . A simtit ca il duce la azil.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Exact.I-a lasat un suvenir..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
O intrebare pt cunoscatori: ce pastile contra capuselor recomandati cu raport bun pt pret/rezultate?
Am 2 catele (una la aprox. 40-45 kg si alta la aprox. 30 kg) si un fox la aprox 14 kg. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
There is a new dog in town
34018808_2144009562495716_8298839992352899072_n.jpg ( Size: 667.94k ) Number of downloads: 304 34051765_2144009579162381_1330401613545734144_n.jpg ( Size: 526.78k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Sa-ti traiasca. E Beagle?
Pai si cu cel de anul trecut ce facusi? This post has been edited by radian: 1 Jun 2018, 09:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Da, e beagle, nu prea sta la poza.
Am 2 caini (maidanez + golden retriever), o catea (beagle) si 2 motani. Om intreg la minte, ce mai! |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(radian @ 15 May 2018, 06:57) L-am dus pe Oscar la tabara pentru catei (pensiune canina) la Deva. A mai fost acolo. Cand a venit ingrijitoarea sa-l ia a recunoscut-o si a inceput sa dea din coada a bucurie. E semn clar ca la precedenta sedere la pensiune tanti aia s-a ocupat cu grija de el, altfel nu s-ar fi bucurat s-o revada. Am un hamac pentru transportat caini, pentru bancheta din spate a masinii. Se fixeaza cu niste cureluse de tetierele de la scaunele din fata si de la bancheta + o curea de imobilizare, la un capat cu prindere la dispozitivul de prindere al centurii de siguranta si la celalalt capat cu prindere de lesa. Nesimtitul mi s-a c.acat in masina. Si apoi cu picioarele a si framantat bine rahatul. Pana am prins de veste (mirosul) deja era mult prea tarziu. Noroc cu hamacul ca e cauciucat pe una din fete si n-a ajuns rahatul la huse. Am ajuns sa spal dupa el... In opinia mea cainele a zis: Stapane, imi bag cele 4 picioare, lasa-mi 100 lei in bancnote mici, cheia de la casa, ca ma descurc eu singur o saptmana, ce coada mea! QUOTE(Bicicleta galbena @ 27 May 2018, 10:01) Are privire inteligenta! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de caine/ catzea! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
@Dizzy - nu e al meu, e la tara la nevasta-mea, e o fetita scumpica de "habarnam-ce" rasa
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Jun 2018, 10:52) Am o cunostinta, are un mic atelier de ferestre termopan. Atelierul lui are in dotare o curta mare. Acolo a adunat cainii fara stapan. Are vreo 35 si vreo 5 pisici oplosite intr-un depozit. In plus mai are o terasa de vara in varful dealului si acolo are 4 caini. Plus inca vreo 2 in apartamentul in care locuieste. Asa ca '77 esti pe drumul cel bun dar mai ai de muncit. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
M`a dotat feciorul al mare cu "mecanicul"!
Mecanic_2.jpg ( Size: 362.74k ) Number of downloads: 284 Momentan e liniste si se inteleg bine, mai tirziu... IMG_0896.JPG ( Size: 852.74k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Ieri mergeam cu Oscar la plimbarea de seara la Bradet. O zona de agrement superba, in varful dealului, unde pot sa ajung in cca. 20 de minute daca merg pe asfalt sau in 15 minute daca merg pe o scurtatura prin padure. De obicei urcam prin padure si coboram pe asfalt.
Ei, aseara, pe poteca din padure, catelul era la vreo 5 m in fata cu lesa la maxim, un sarpe s-a trezit sa traverseze poteca prin fata mea. Am fost la un pas sa-l calc pe coada, noroc ca mi-a atras atentia consoarta ca eu nu-l vazusem. Spre norocul lui cainele nu a apucat sa-l vada. Sarpele, o lighioana de vreo jumatate de metru lungime, de grosimea unui deget, rotund, de culoare inchisa, cu coada boanta. Banuiesc ca era o naparca. Exista vipere in zona dar alea am inteles ca sunt mai degraba plate decat rotunde si prefera zonele mai inalte decat cea unde este amplasat parcul de la Bradet. Dar oricum si daca nu e veninos am inteles ca muscatura poate provoca o infectie serioasa. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Jun 2018, 10:52) Da, e beagle, nu prea sta la poza. Am 2 caini (maidanez + golden retriever), o catea (beagle) si 2 motani. Om intreg la minte, ce mai! Update, un motan maidanez a considerat ca nu e corect sa am doar 2 pisici și 3 câini, asa ca s-a mutat la mine în curte, ca sa echilibreze situația. |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
A vazut ca acolo poate trai si el..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
Îl mai fugăresc câinii pana se învață cu el.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:51 |