Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Catelusa de la birou a fost eroina unei intamplari amuzante. Este o piticanie de rasa comuna, dar foarte simpatica si descurcareata...
Vesnic amatoare de escapade nu rateaza nici o oportunitate sa evadeze cand cel care intra / iese pe poarta nu este suficient de atent. Aseara sora-mea & Co au avut mai multi musafiri (biroul se afla in casa in care locuiesc mai multi membri ai familiei mele). La plecare, o pereche, sot - sotie, n-au fost atenti si catelusa a zbughit-o spre libertate printre picioarele lor. Dupa ce si-a facut rondul s-a pus in urma celor doi si i-a urmat pana la ei acasa. Ideea era s-o lasa in curte peste noapte si a doua zi s-o repatrieze. D-soara a insepctat curtea, a descoperit un cotet nelocuit pe care l-a revendicat de indata, apoi, a intrat prin efractie in bucataria gazdelor provizorii (cladire separata) de unde a furat o perina pe care si-a dus-o in cotet sa nu-i fie frig. Tragedia mare s-a produs a doua zi dimineata, cand pustiul familiei, un flacau de 12, 13 ani, a iesit in curte iar d-soara a inceput sa-l hamaie pe intrus... P.S. Lui Oscar i-am facut deparazitarea interna. Era la termen si fara nu mi-l primiesc la pensiune de revelion. Doctoreasa de catei mi-a dat sa-i dau 2,5 pastile. Dupa, de doua zile vad ca bea apa in disperare. E vreun efect secundar al pastilelor? This post has been edited by radian: 10 Dec 2017, 20:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Is cu votca si stii tu a doua zi ...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Ieri la amiaza am avut o lupta corp la corp cu imblanitul. La amiaza, ma pregateam sa-mi fac o friptura. Nesimtitul a stat la panda si a prins momentul oportun. Mi-a smuls carnea din mana si tust sub masa. L-a excitat mirosul de carne cruda. Cum in cazuri de astea aspira tot in cateva secunde, m-am pus repede in genunchi si m-am bagat sub masa sa-mi recuperez carnea. Eu trag de carne el mrrrrrrr, ba pwla asta-i pranzul meu nu al tau, el mrrrrr. In final mi-am recuperat carnea dar si-a tras si el o bucatica...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Rusineee....
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
D'aia tot zic eu că locul animalelor NU e în casă.
This post has been edited by DragosP: 29 Jan 2018, 10:51 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Acum imi zici?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu locul e de vina ci stapanu care il rasfata...
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
las ca-ti trece...
|
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Fiecare cu credinta lui. Eu am intalnit mai multe animale bipede decat patrupede, dar deviem de la subiect.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe de-o parte, fiecare face ce vrea in casa lui. Pe de alta, daca_"casa" aia e la bloc/"la comun", e de discutat.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Pe cuvant ca vecinii mei n-au fost deranjati de conflictul conjugal legat de furtul bucatii de carne care apoi a devenit friptura...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Data viitoare, fura-i si tu crantanelele din fata sa vada, si el, cum e!!!
This post has been edited by GIC: 29 Jan 2018, 16:07 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
radian |
![]()
|
Il doare in pwla...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
bine ca nu te-a muscat, mama s-a ales cu mana capsata cand a vrut sa ia un os labradorului.
dar ai mai mancat respectiva friptura? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
A mâncat.
Că-i mâncată de câine, că-i ținută sub șaua calului.. Tot aia! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
De muscat nu, nu are pic de agresivitate, asa ceva n-am mai pomenit la un caine. Binenteles ca am mancat-o, ca doar urma sa intre la tratament termic, prajire. De ce sa n-o fi mancat?
IPS Semaforie, te manca? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
El are un prurit divin.
![]() This post has been edited by bion: 29 Jan 2018, 19:20 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mai da.i ' cruditati'..Niste spinari de pui,inima de vita,ficat de vita..Ca sa nu.ti mai fure carnea.
29 Jan 2018, 20:36: QUOTE(bmwh548 @ 29 Jan 2018, 13:16) Ca bine zici.. This post has been edited by iulia_boris: 29 Jan 2018, 20:36 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Memorabila scena cu Radian sub masa, in genunchi, incercand sa scoata fleica din gura cainelui! ![]() Acum, daca stii cum face, poate-l calmezi inainte de pregatirea mesei cu cateva bucatele, de pofta. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 29 Jan 2018, 21:34) Mai da.i ' cruditati'..Niste spinari de pui,inima de vita,ficat de vita..Ca sa nu.ti mai fure carnea. <span class='edit'>29 Jan 2018, 20:36:</span> Ca bine zici.. Vetul meu chiat le-a recomandat la catei, pentru stomac sanatos, portii bune de inimi si pipote de pui ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Jan 2018, 11:16 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Chiar crude, ori fierte?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Crudități, dar oleacă fierte, consultante.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Crude, direct din caserola...
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Crude! Nici macar putin fierte.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Tocmai, ca mie madam vet mi-a recomandat aceleasi ingrediente, dar fierte bine, cu orez. Si m-a avertizat ca in nici un caz sa nu le dau crude.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:43 |