Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by Bicicleta galbena: 29 Aug 2020, 19:22 Attached thumbnail(s) 20200829_202131.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 342 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi am fost atacati...
Este un caine lup, mare, negru, exemplar foarte frumos, dar nedresat, care-i foarte belicos cu alti caini, cu care ne intersectam zilnic. Azi dimineata am vazut ca, coboara dealul, am trecut cu Oscar pe celalalt trotuar. Azi era plimbat de o cucoana in varsta. Cand a ajuns in dreptul nostru lupul s-a zbatut si a scapat, femeia nu a avut puterea sa-l tina. A tabarat javra pe Oscar. L-a tavalit bine si l-a muscat de cateva ori de spate in jurul cozii. Nu are rani deschise si i-am dat cu mana pe spate nu se fereste, banuiesc ca nici nu-l doare. Au fost muscaturi supericiale. In spatele femeii mai era un nene, banuiesc ca erau impreuna. A sarit ala cu picioarele pe lup, cainele n-a reactionat agresiv la atacul omului. In fine, l-a tras deoparte. Lupul de obicei este plimbat de un barbat tanar. Cu prima ocazia cand il vad il atentionez ca daca nu-i pune botnita ii fac plangere. Am atentioant-o si pe cucoana de-l plimba astazi ca data viitoare ii dau in judecata. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Procesomanule. Zi multam ca lupul e baiat ok si nu s-a luat de tine. Iti facea chirurgie plastica si te scapa de juma din tender si din boiler. Traversarea strazii a fost un efort epuizant
![]() 10 Nov 2020, 10:03: Procesomanule. Zi multam ca lupul e baiat ok si nu s-a luat de tine. Iti facea chirurgie plastica si te scapa de juma din tender si din boiler. Traversarea strazii a fost un efort epuizant ![]() Si cu botnita iti mototolea omida This post has been edited by bion: 10 Nov 2020, 09:03 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ticalos imblanit, aseara am zis ca-l impaiez. Ieri dupa-amiaza am luat o gustare, si greseala mea, platoul l-am uitat pe masa. Aveam acolo o ruda de salam, una de branza de burduf si o bucata zdravana de gusa fiarta. Cat am lipsit de acasa ticalosul a furat tava si a halit tot. Mancarea mea pentru cina si mic dejun pentru vreo 4, 5 zile...
Branza de burduf a stors-o cu o dexteritate... Aseara el isi facea siesta iar eu foamea... Cat ii el cu talia joasa, dar lung cum ii cand se ridica in doua laba e ca macaraua. Mai are si gatul telescopic, ajunge pana la mijlocul mesei. N-a mai furat demult mancare, banuiesc ca mirosul salamului a fost irezistibi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Astia umbla cu radarul alimentar in nas!
Tekelul stie precis ce se gateste, cind il scap in casa incepe dansul salamului. Vine, pune laboiul pe picior si fuge la frigider, nu percutez iara vine si repeta miscarea porcul de ciine! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Fotoliul in care-si face catelul siesta pe timpul zilei are vedere spre hol si spre usa de la intrare. De cate ori plecam de acasa catelul ma urmarea cu o privire trista. Bine, el are privire trista tot timpul, toata durerea din lume e concentrata in privirea lui...
Dar ideea e ca incepusem sa am mustrari de constiinta ca eu plec si el ramane singur acasa. Ca sa fac un pic mai digerabila despartirea, inainte sa ies pe usa ii puneam in bol cateva bucati de biscuti recompensa. O delicatesa pentru el. Pana isi savura recompensa eu ieseam pe usa cu constiinta impacata. M-am si laudat in sinea mea ce destept sunt eu si ce usor l-am fraierit pe blanos... De la o vreme incoace, cand incep pregatirle de plecare, nu se mai uita trist la mine ci sare vioi in picoare si vine la mine dand bucuros din coada. Asociaza plecarea mea cu portia lui de recompensa. Am asa o senzatie ca de fapt la faza asta el e desteptul si eu fraierul. M-a "dresat" sa nu plec de acasa fara sa-i dau tainul de recompense... This post has been edited by radian: 15 Dec 2020, 06:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 13 Jul 2020, 05:07) am o cunoștință posesoarea unui ciine de peste 17 ani cinele e slab, bolnav, probleme cu picioarele din spate,... săptămîna trecută animalul a fost trimis la cele vesnice cu ocazia asta am aflat că există o societate ce se ocupa de evenimente din astea... raiul animalelor... și costă ![]() pentru viitori posesori de animale de companie le recomand sa aibe în vedere ca la un moment dat vor trece și prin asa ceva |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Eu pe domnul Pooky l-am avut cam abatut in ultimele zile, a stat posac in cusca si mai iesea doar cand insistam. Am avut senzatia ca e constipat si nu le am mai dat boabele. Eram la faza in care ma gandeam daca trebuie sa pun pt prima data supozitor la caine.
Amandoi sunt grasi. L-am mai chemat sa dea ture in speranta ca isi mai revine. Acum o saptamana a avut o batalie cu un boxer si il cam tavaleste de gat animalul ala. Iesea cu teama la plimbare. S-au sincronizat prost iesirile si s-au intalnit in drum... Cum sunt 2 maidanezi redutabili, pana acum nu le am dat decat din gama Profi, Kaufland, Lidl etc. Nu am mers pe scumpeturi. Poate acum de sarbatori sa le iau ceva de soi. This post has been edited by rue: 15 Dec 2020, 10:37 Attached thumbnail(s) pooky.jpg ( Size: 465.75k ) Number of downloads: 234 yola.jpg ( Size: 411.51k ) Number of downloads: 228 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 15 Dec 2020, 10:22) pentru viitori posesori de animale de companie le recomand sa aibe în vedere ca la un moment dat vor trece și prin asa ceva Orice posesor de animal de companie este constient de asta. Plus ca unii spun ca nu isi iau animale de companie tocmai din motivul de mai sus. Acum nu stiu daca chiar cred in asta sau o invoca doar ca scuza. QUOTE(rue @ 15 Dec 2020, 10:50) Cum sunt 2 maidanezi redutabili, pana acum nu le am dat decat din gama Profy, Kaufland, Lidl etc. Nu am mers pe scumpeturi. De multe ori, acele boabe ieftine de la Profi, Kaufland, Lidl din punct de vedere nutritiv sunt echivalentul painii cu apa pentru oameni. Te tine in viata, insa cam atat. Macar incearca sa le alternezi acele boabe cu mancare gatita pentru caini: niste carne tocata fiarta in care sa pui si niste paste. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Da, e o buna optiune sa le impreun boabele de gama ieftina cu unele de calitate. Un sfat bun!
De obicei toata mancarea gatita care nu mai ne saturam de ea prea repede, ajunge in cratitele lor. deci au o alternativa cu mancare aproape reala, chiar si cu carne buna! Ieri au terminat varza (cam acrisoara) cu piept de porc si carnaciori... O problema e ca sunt grasi... cam prea grasi! This post has been edited by rue: 15 Dec 2020, 10:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dada, labradorul meu scuipa prin coltul gurii boabele ieftine si manca doar Purina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(rue @ 15 Dec 2020, 12:37) O problema e ca sunt grasi... cam prea grasi! Atunci mergi cu ei la veterinar. Dupa ce ii cantareste cu siguranta iti va spune cat (si ce) trebuie sa manance zilnic astfel incat sa slabeasca. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
ii dau si eu lui Oscar din ce mananc eu, este un pofticios si un cersetor profesionist. Dar doar putin sa-i sting pofta. Nu-i da varza cainelui, risti sa-i creezi probleme maore la stomac.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Bioane alesii tai locali au facut indigestie de la mancarea grea de sarbatori? Citeam ca au o initiativa locala care celor de la bloc le da dreptul sa detina animale de companie doar daca acceptul scris al tuturor vecinilor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Am locuit la apartament sub unii care aveau ciobanesc mioritic, apoi altii aveau tot o matahala nu chiar perete in perete. Consider ca initiativa nu e deloc exagerata si chiar o aplaud.
Nu de aia e condominiu? De ce sa suport eu tropaielile, chestiile care se sparg cand le loveste animalul in joaca, latraturile in miez de noapte de sari la orizontala din pat? Urina pe usa de la intrare, pe fiecare colt de pe alee, pe rotile masinilor, rahati lasati aburinzi, etc |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
Intr-o oarecare masura iti dau dreptate, dar nu toti cainii deranjeaza vecinii. Pe de alta parte daca placerea mea e sa am animal de casa o broasca testoasa, un papagal sau o pisica cum mai justifici o astfe de initiativa?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pai e condominiu, trebuie respectate regulile majoritatii. Daca vrei sa fii individual te muti la casa...
Edit: daca al tau catel nu deranjeaza vecinii ma indoiesc ca ai avea vreo problema in a obtine semnatura de la vecini. Singura problema ramane cu cei care nu au avut caine si vor sa isi ia unul, acolo nu poti sa stii ce fel de caine ai si mai ales, ce fel ed stapan. Ca un stapan cu obraz si-ar educa animalul si nu l-ar lasa sa faca pe nebunul. Din pacate majoritari sunt cei care nu dau 2 lei pe confortul vecinilor. Cand cineva are copil mic te astepti la niste zgomote, esti rezonabil. Daca se sare calul si le zici ceva "e copil domne, ce vrei sa fac sa il tin legat?" Asta de la unul care isi lasa copilul sa arunce chestii pe parchet dupa ora 23. Chestii care se aud prin casti cu muzica tare. Chestii care se simt cand stai in pat prin vibratia peretilor... This post has been edited by psychoo: 11 Jan 2021, 10:49 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
Pai, daca am inteles eu bine stirea, vei putea sa-ti achizitionezi animalul de companie abia dupa ce faci dovada ca ai acceptul vecinilor.
Dai de vreunul mai carcotas care zice niet ca n-are de unde sa stie daca animalul tau va fi linistit sau va prdouce diverse deranjuri... Bine, o oarecare reglementare este necesara si in domeniul acesta cand sunt multi care sar calul, cu zeci de nimale in apartament care miorlaie, latra si provoaca mirosuri urate. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 11 Jan 2021, 10:58) Tot ce puteam sa imi imaginez era ca raturna scaunele, o masa, poate ridica si lasa jos salteaua canapelei, n-am idee. In vremea aia locuiam in chirie si aveam mobilier batranesc cu vitrine. Zdranganeau geamurile vitrinei... Nu am pus o hartie sa le intepenesc ca sa am confirmare ca nu sunt eu nebun... @radian ma gandesc ca reglementarea se aplica si celor care au deja caini, altfel ar fi discriminare |
--------------------
Ford
Focus
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 11 Jan 2021, 12:22) Perfect de acord cu tine. As vedea ceva asemenator cu sistemul Austriac unde statul are o institutie care la cere realizeaza o ancheta la doritorul de animal de companie sa se asigure ca este apt fizic, psihic pentru asa ceva, ca detine conditii satisfacatoare pentru cazarea animalului, ce stiu ce alte criterii mai sunt avute in vedere. Dar nu sa fiu conditionat de acceptul vecinilor. Sunt destui cretini care urasc animalele de companie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 11 Jan 2021, 10:40) Bioane alesii tai locali au facut indigestie de la mancarea grea de sarbatori? Citeam ca au o initiativa locala care celor de la bloc le da dreptul sa detina animale de companie doar daca acceptul scris al tuturor vecinilor. Fritz a zis o poola. Schimba ordinu. Si el are caine. Psychoo e hater de animale=om rau. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
Nu-s heitar de animale, dar nu sunt de acord sa convietuiesc cu ele. Partial din cauza contitiilor medicale (alergii) dar mai ales pentru ca sunt comod. Si nu imi pare corect sa trebuiasca sa suport eu viciile celor de langa mine.
E principalul motiv pentru care m-am mutat la casa. Fiecare cu p masii, nu? Eh, atunci ma astept sa nu vina pisicile vecinilor sa foloseasca groapa de nisip a piticului ca wc public. Sa mentionez pe langa comoditatea mea de a inlatura kktul pericolul de infectare a juniorului daca nu sunt pe faza, costurile+deranjul cu inlocuitul nisipului, deranjul alergiilor din cauza parului lasat pe proprietatea mea? Imi plac, sunt draguti/dragute, dar sa le vad la altii nu la mine. Daca asta e definitia heitarului o accept cu bucurie |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fritz n-are caine, ala din poze era al vecinilor.
QUOTE(radian @ 11 Jan 2021, 09:40) Bioane alesii tai locali au facut indigestie de la mancarea grea de sarbatori? Citeam ca au o initiativa locala care celor de la bloc le da dreptul sa detina animale de companie doar daca acceptul scris al tuturor vecinilor. Hotararea e mai veche umpic, mai de pe vremea lui Lae Frezatu'. Dar unul a dat in judecata primarie pe tema asta, si saptamana trecuta a pierdut. Asa ca acum Fritz vrea sa schimbe totusi hcl-ul pe ceva sensibil mai lejer. Si sincer, are dreptate. Am avuit parte de blocuri cu caini prin vecini, si n-am avut idee ca-s acolo. Da' in schimb, sambata dimineata fara sa masacreze cineva un snitel, n-am avut decat in concedii. Aria rotopercutorului? o-ho-hooo. Hit show-ul "Ma imbat si-mi bat nevasta"? A avut si reluari. Serialu' "Gol fara injuaturi nu exista" nu-l rateaza nimeni. Asa ca sincer, nu animalele sunt problema, cat animalele de stapani. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
Mi-l imaginez pe Pshycoo cum apara cu indarjire locul de joaca al juniorului. Cum se apropie de nisip vreo pisica manata de nevoie presante cum incepe ritualul rugbistilor Neozelandezi de se c.aca mata pe de frica daca nu face de-a dreptul
Adopte un maidanez de talie mica in curte. Pe langa faptul ca-ti va fi vesnic recunoscator o sa considere ca-i datoria lui de onoare sa hasaie toate pisicile si doar daca indraznesc sa sr iite la curte ta. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
Nu e nevoie, am vecini mai heitari care le-au servit cu otrava, altii care le-au calcat cu masinile.
L-am dresat pe junior sa le hasaie cand le vede, plus am pus o chestie cu ultrasunete conectata la un senzor de miscare si vad ca nu am mai avut probleme in ultima perioada. Dar fiind frig posibil sa isi tina mâtzele in casa. Os vedea la primavara. Caine nu iau din motivele de mai sus. Plus ca nu vreau sa inlocuiesc rahatul de matza cu rahatul de caine, hranit, plimbat, sapaturi, ros papuci, sa nu pot pleca in concediu fara sa ma milogesc de vecini sa-l hraneasca, etc |
--------------------
Ford
Focus
|
|
radian |
![]()
|
Ai grija cu otravirea. Legea prevede sanctiuni drastice.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
Nu sunt suficient de heitar sa fac asa ceva...
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:46 |