Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai pe scurt, l-a sinucis
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ticalosul m-a compostat azi noapte. Daca o mai face odata ii inod botul...
Cand doarme si pe langa el, daca e in faza de somn profund e inert. Daca-l ating ma maraie. Daca e in faza de somn superficial, ma simte si incepe sa dea din varful cozii. Daca-l mangai isi balangane fericit toata coada. Azi noapte trec pe langa el, incepe sa dea din varful cozii, ii pun mana pe cap sa-l mangai, ca de obicei, sare isteric ham, ham, ham si si-a infipt coltii in mana mea. E drept ca nu a strans, dar oricum, gestul conteaza... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Fara bataie! La mine a mers perfect cu cateva injuraturi..Eventual scuturat bine de ceafa..Sa stii ca toti incearca figuri d-astea si atunci trebuie readus aminte cine-i liderul haitei..Ca sa nu mai spun ca daca nu-l mai bagi in seama o zi intreaga este iar o lectie buna.La mine isi mai ia cate-o lesa peste cur,nu sa-i rup sira spinarii,cand trebuie sa-i scot oasele din gura pe care le pescuieste de pe drumuri..
![]() Azi dimineata se plimba o pisica pe la vasul lui de hrana,si acum vreo 2 zile a facut-o,si desi halise tot si nu mai era nimic in el a facut un salt catre ea maraind..Evident ca l-am luat la bestelit dupa care l-am lasat in pace.Sa-l fi vazut cum se taraia pe langa mine ca sa-mi recastige simpatia. De o bucata buna de timp nu mai facuse asta cu saritul la pisici daca alea se plimbau pe langa vasul lui..Pt ca prima data cand a facut-o l-am pus la punct si renuntase dar asa cum spuneam ei tot mai incearca'marea cu degetul'.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu se pune problema de bataie, nu sunt adeptul violentei fizice.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bate-l la cărți sau rummy.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 11 Jan 2020, 09:43) Azi dimineata se plimba o pisica pe la vasul lui de hrana,si acum vreo 2 zile a facut-o,si desi halise tot si nu mai era nimic in el a facut un salt catre ea maraind.. De o bucata buna de timp nu mai facuse asta cu saritul la pisici daca alea se plimbau pe langa vasul lui.. Se pare ca la unii mancarea e mai presus de orice, asa si la Dixy (cel pe care l-am dus anul trecut la tara): QUOTE(maho @ 26 Jul 2019, 13:34) i-a aratat colegului de curte cine-i seful (l-a deșelat c-o laba prieteneasca pe spinare si i-a ras in 2 secunde mancarea, ala se uita șocat), I-am mai dat drumul prin curte (a casei, cã la gaini, unde are cușca, n-am riscat), alearga normal (decent, fara sa atenteze nici la pui, nici la mâțã nici la puii ei), da' daca-i dau drumul si celuilalt alearga amandoi de tâmpiti. deci nu-i exclus sa fi "dovedit" gaina pt. ceva de haleala. [attachmentid=1628107378] S-a facut ditai animalul, f. puternic. De Craciun le-am dat drumul la amandoi in curtea din fata, sa mai alerge fara sa sperie gainile, si totul a fost ok pana a gasit cel mic ceva resturi intr-un colt, cand l-a vazut asta a alergat "relaxat" catre el, l-a apucat de ceafa si l-a scuturat de vreo doua ori in aer, pana am ajuns pe-aproape. N-a fost grav, i-a dat drumul, ala a latrat o data (l-o fi injurat) si-a taiat-o, n-a mai socializat pe moment. In rest, sunt cei mai buni prieteni, dar cand vine vorba de potol... nici nu mai coteaza ca-i sãtul. IMG17035.jpg ( Size: 476.67k ) Number of downloads: 351 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Maho esti masochist?
https://www.gazetadespania.es/dosar-penal-s...-legat-cu-lant/ Ai grija ce poze postezi. ![]() Daca vreun binevoitor iti face reclamatie te-ai scarpinat in buzunar de cel putin 1.000 de lei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Wtf?!
![]() Oricum, vad ca aia a fost doar o propunere a unora, dar legea e ok. Cu ce-i mai nasol lantul fata de lesa? "Binevoitorii" isi pot baga reclamatia undeva. |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dar lanț pe cablu e acceptat?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Decât pe cablu cat.6 sauu wireless.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Gabize e crimă azi.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 11 Jan 2020, 12:28) Soacra-mea n-are oi, doar galinacee. ![]() M-am gandit la varianta asta, dar nu prea merge: unde e acum ar "ocupa" aproape toata curtea gainilor si s-ar inmulti atacurile la adresa lor*, in curtea din fata sunt mai multi pomi fructiferi de care s-ar infasura, daca-l leg langa poarta risc sa-l otraveasca vreun "binevoitor"... Oricum, lantul s-au dovedit a fi mai mult de decor, l-a rupt de vreo 2 ori (dar a venit cuminte la cusca si a stat linistit la "remontaj"). In rest, e linistit, nu face probleme. *in ultimul timp am evitat sa tai gainile in raza lui vizuala, ca-i curios si baga repede la cap. |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
Dupa plimbarea de seara cu imblanitul ne intorceam spre casa. Strada pe care locuiesc este in panta, eram pe trotuar, latime cca. 1,2 m, cat sa treaca 2 oameni confortabil unul pe langa celalalt. Unui cretin i s-a parut interesant sa urce cu motocicleta pe trotuar. Am auzit din spate zgomotul motorului dar nici prin cap nu mi-a trecut ca idiotul e pe trotuar si nu pe strada. A trecut prin stanga mea la un lat de palma. Noroc ca Oscar era in dreapta mea. La vreo 10 m in fata era o fata, a evitat-o cretinul la mustata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pe oscar l-a durut undeva de motoreta? Nu s-a enervat ca i se invarte colacul de WC?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Oscar nu se enerveaza el doar se sperie. Iti dai seama ca saracu s-a pus pe burta de frica cand a trecut dobitocul ala cu motorul la nici un metru de el.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu te faceai si tu ca te dezechilibrezi sa-l dai cu rotile in sus?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Trebuie sa luam in considerare o posibila eroare de localizare de 1,25 m. Veneau de la biblioteca si drumul era in rampa obositor deci posibila eroare de apreciere a topografiei locale.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Bioane, Bioane, tare iti mai place sa ma musti de cwr...
Pe Oscar nu-l duc la biblioteca. Cand este intre oameni se crede vedeta si daca nu e in centrul atentiei face scandal, latra si are o trompeta de zici ca-i cel mai feroce caine din lume. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Plus ca la biblioteca este si cantina si i se face pofta
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
Au investit patronii peste 10.000 euro in utilajele de bucatarie si nu gasesc personal... Cica e prea mult de munca.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cititul provoaca foame, e fapt bine cunoscut si documentat in cartile de specialitate.
This post has been edited by MuciX: 24 Jan 2020, 10:55 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu ai pune un cizmar sa-ti faca instalatia electrica si ai cumpara pantofi facuti de un electrician?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am înțeles: patronul e patron.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Ea, chiar e meseriasa la gatit, dar cine rezista sa lucreze zi de zi. Plus ca mai au si alte afaceri. Redeschide bucataria cand o sa gaseasca colaboratori.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 24 Jan 2020, 13:23) Ea, chiar e meseriasa la gatit, dar cine rezista sa lucreze zi de zi. Plus ca mai au si alte afaceri. Redeschide bucataria cand o sa gaseasca colaboratori. Una e sa gatesti 1-2-3 feluri de mancare pentru un grup mic (si care poate nici nu se grabeste) si alta e sa lucrezi in regim de restaurant. Cand primesti 20 de comenzi in cateva minute si trebuie sa servesti lumea intr-un timp rezonabil iti da cu virgula. 24 Jan 2020, 17:10: QUOTE(DragosP @ 24 Jan 2020, 13:22) Nu, fiecare e cu aia maxii. Dar am uitat ca la noi toti se pricep la toate. This post has been edited by bmwh548: 24 Jan 2020, 16:10 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:38 |