Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
du-l la gagici
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Crezi că ele nu l-ar auzi când doarme?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Caine ungur. Isi suge poola deci e autonom.
O solutie ar fi sa il enerveze, ak cand ala vrea sa doarma, stapanu sa sforaie sa isi suga poola si sa isi roada unghiile. Cainele o sa il dea afara sa doarma in hol. ![]() This post has been edited by bion: 6 Nov 2019, 23:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bion @ 6 Nov 2019, 23:57) ... O solutie ar fi sa il enerveze, ak cand ala vrea sa doarma, stapanu sa sforaie sa isi suga poola si sa isi roada unghiile... Bine mai, daca eu sforai nu-i pasa, la punctul 2, nu se pune problema, sa vreau si nu pot, nu-s yoghin, unghiile nu mi le-am ros de prin scoala generala, chiar mi-ar fi scarba s-o fac... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Incearca si ii spui si lui cum.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Pt partea cu linsu' ar merge castrarea..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
inca un pic si-i taie si urechile
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
De ceva timp am o problemă deranjantă cu cei 2 câini ai vecinului. Le da drumul pe stradă câteva ore pe zi. Ei bine, de la o vreme și-au cam făcut WC la poarta mea. Cum fac să-i conving/ împiedic să mai facă asta? M-am gândit să împrăștii piper, detergent sau altceva pe acolo. Discuția cu vecinul nu e o soluție. Ce pot face?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
Eu as incerca cu piper la greu. Cainele intotdeauna adulmeca locul unde urmeaza sa-si faca nevoile.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista repellent d ecaini pe la pet shopuri? ceva gen ulei de eucalipt sau asa?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Otetul este solutia... Doar ca efectul dispare dupa 3-4 zile sau cu ploaia.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cand le da drumul ii filmezi si chemi politia. La mine in sat este directiva de consiliu conform careia toti cainii trebuie sa fie obligatoriu in lesa si cu botnita pe spatiul public. Poate este si la tine.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Botniță și dacă nu.s in Ordonanța,de rahat,55/2002? Se numește abuz.Nicio hotărâre de consiliu nu bate o lege.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ma scuzatz, vorbim de botnita la care capat?
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bion |
![]()
|
Necesara de multe ori la celalalt capat al lesei
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Astepti si tu sa termine cainii de urinat si apoi scoti p... si te urinezi si tu pe poarta lui.
Daca te tine prostata, astepti sa vina cainii langa poarta ta si te urinezi pe ei prin crapaturile gardului. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
La plimbarea de dimineata ne intersectam frecvent cu o tanti mica, mica, care plimba un caine mare, mare. Mai exact un lup imens, complet negru cu balana lunga. Cainele e superb. Azi ne-am intalnit din nou, mai exact eu cu Oscar eram pe un trotoar iar piticania cu lupul pe celalat trotuar (ultia de cartier...) amandoi cainii s-au oprit si se studiau reciproc, cucoana avea o joarda in mana si a inceput sa-si bata cinele si sa strige isteric la el "Nu-i voie, nu-i voie". L-am tras pe Oscar repede, ceva de genul hai ca, lupul i-a bataie degeaba din cauza ta... I-am strigat aleia, nu-l bate doamna ca n-a gresit cu nimic, mi-a replicat ca asta-i caine mare, e lup... O dobitoaca...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Pana o va ataca si sa vezi dup-aia stire de senzatie'o femeie a fost ucisa de propriul caine'..
Alege-s-ar prafu' de specimene d-astea! Cainele nu-i obligatoriu sa-l ai..De ce dracului chinui aiurea un animal?! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Eu ii luam cainele...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
Au fost identificate jigodiile care au pus petarda in gura catelusei?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
inca nu
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
Da de moltofean nu zice nimeni nik.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Pai a fost unu pe care l-au ingropat fara cap ca a halit o petarda din cauza nevestei.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Pai aici vorbeam de catei, victime ale unor cretini nu de cretini sinucigasi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:40 |