Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Incerca sa repeti figura si cu un ou fiert necuratat de coaja... Zic unii ca animalele simt imediat diferenta.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu cred ca ultima data cand a clampanit o coaja l-a intepat in gingie si nu doreste sa repete experienta...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am niste vecine care dau de mancare la pisicile din zona. Ciorba (zeama chioara), mazare, tocana, oase si lapte. Mult lapte.
This post has been edited by IRONICK: 29 Mar 2022, 16:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Dragut. Pisicile nu digera laptele. Lactose intolerant, cum s-ar zice. Cu restul nu comentez, daca pisica mananca, sa fie sanatoasa, ce sa zic. A mea a avut o perioada in care turba la rosii, habar n-am ce-i spunea organismul ca-i lipseste, si nici veterinarul n-a stiut sa zica. I-a trecut.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca pot lua nustiu ce boala din lapte. Dar cum laptele e uht...sau fiert...nu e bai.
Asa poti zice ca si noi oamenii nu ar ttebui sa bem lapte de vaca.. Si totusi E topic de caini This post has been edited by wolfin: 29 Mar 2022, 16:58 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
Asa au vazut ele la tom si jerry ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pisicile?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Au sobolanii ce sa manance.
Toti avem cate o nf ..care da mancare pe jos ...la mate. This post has been edited by wolfin: 29 Mar 2022, 17:01 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eh... Sa vezi ce frumos se gândesc unii de acasa, sau când sunt la cumpărături în piața la pisicile de langa blocul meu. Și le aduc frumos conserve de mâncare pentru pisici, sau cate o caserola gătită cu ceva bun pentru pisi, și le cheamă să le dea. Normal că nu varsă, ar fi urat, pisicile-s niste delicate și s-ar strica la stomac daca ar manca direct din iarba. Le pun cu tot cu conserva sau cutie de plastic in gradina blocului. Și se mira după aia de ce un om rău le spune ca-s nesimtiti că nu învață pisicile de care au atâta grijă să strângă frumos masa și să ducă plasticele la centrul de reciclare de la o aruncătură de bat, sau la coșul de gunoi de lângă.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 29 Mar 2022, 17:02) Am crezut ca nu este de pisici. Acum am vazut ca nu s-a mai scris pe el de mult timp. Hai sa ne mutam acolo cu pisicile pana nu turba Oscar a lu' radian ![]() This post has been edited by paul_damian: 29 Mar 2022, 17:14 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Oscar nu stie sa fie rau. El iubeste pe toata lumea. Un pic cam zgomotos e drept si unii ii interpreteaza gresit mesajul. In ceea ce priveste pisicile, curvele dracu, nu-i una in cartier de la care Oscar sa n-o fi incasat...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
Fresh de la bloc...
Nf ...e cu matele acum.... Attached thumbnail(s) 20220329_183329_copy_864x1152.jpg ( Size: 247.42k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 29 Mar 2022, 17:00) Eh... Sa vezi ce frumos se gândesc unii de acasa, sau când sunt la cumpărături în piața la pisicile de langa blocul meu. Și le aduc frumos conserve de mâncare pentru pisici, sau cate o caserola gătită cu ceva bun pentru pisi, și le cheamă să le dea. Normal că nu varsă, ar fi urat, pisicile-s niste delicate și s-ar strica la stomac daca ar manca direct din iarba. Le pun cu tot cu conserva sau cutie de plastic in gradina blocului. Și se mira după aia de ce un om rău le spune ca-s nesimtiti că nu învață pisicile de care au atâta grijă să strângă frumos masa și să ducă plasticele la centrul de reciclare de la o aruncătură de bat, sau la coșul de gunoi de lângă. la mine vin si arunca paine pentru porumbei, ca in parc nu le-ar da... si painea ramane si atrage sobolanii... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca nici p-astea nu le puteti pune la punct...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ce punct? Avem una la blocul de langa, iese la ora fixa cu o paine in traista si da jigodiilor inaripate. Daca indraznesti sa te uiti urat sau ai cutezanta sa treci pe langa oratanii la ora mesei nu te speli cu tot sapunul din Kaufland.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe care fac mizerie pe la alte blocuri le las in pace, da' pe unele care venisera cu bobite, paine, graunte si altele in fata scarii mele le-am flituit rapid. Pe-o baba care sta la scara alaturata am vazut-o odata punand pt. pisici in dreptul geamului meu, m-am luat de ea, nu s-a conformat, a doua oara am reclamat-o la locala, s-a potolit. E "care pe care", daca taci te potopesc cucuvelele.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Maho, vânătorul de babe
![]() Titlu de film! |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Maho, pentru asta tre' să-i prinzi in fapt. Nu stau de tablou la geam atâta.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
da de ce nu le spui ca painea le face rau?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai de asta mai dispar o perioada sobolanii inaripati... ii omoara oamenii de bine cu paine
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Porumbeii sunt foarte lacomi la mancare. Am fost la un siloz de cereale. De jur, imprejur era plin de pene de porumbei. De curiozitate, l-am intrebat pe inginerul de acolo, care-i treaba? Domne, lighioanele astea innaripate manca pana crapa, apoi cu burta plina nu mai au demarajul necesar si ii prind cainii oplositi pe acolo din zbor cand incearca sa decoleze.
Vreti sa scapati de ei? Folositi-va de lantul trofic. Da-ti-le sa haleasca cat mai mult si linet-ti vreo doi, trei caini pe aproape. Daca le este destul de foame cainilor va rezolva problema cu innaripatele… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai glume in program. Pe langa blocul meu cel putin maidanezii mananca pana nu mai pot deschide botul sa latre. Nebuni sa fie sa isi bata capul sa vaneze orataniile.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io am in plan sa pun vreo 2-3 laturi
Ciulamaua de porumbel este excelenta Si la gratar sint super |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu e ca si cum astia salbatici ar avea ceva boli, creeaza imunitate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am zis ciulama si gratar
Adica pasteurizati iar astia sint salbatici cum sint eu pops Sint ghiftuiti de toate babaciunile E cineva intr-un bloc vecincare le da grau Sa vad acuma cum preturile noi de unde ii mai alimenteaza |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 31 Mar 2022, 22:18) Lucrand de acasa, le-am bunghit repede programul. Intre-timp s-au potolit, "le-am dovedit". Cum am zis, e care pe care. ![]() QUOTE(IRONICK @ 31 Mar 2022, 22:35) Crezi ca alea pricep ceva? Prin alte locuri vad graunte de grau, conserve pt. pisici... daca prima data n-au inteles de vorba buna, ma fac rau. QUOTE(einstein1984 @ 1 Apr 2022, 14:26) N-a zis ca-i haleste cruzi. |
--------------------
Dacia
1310
|
tatabobu |
![]()
|
Sunt prea atosi. Daca deja zboară nu mai sunt buni.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Aterizase unu din asta anul trecut pe vremea secerisului in fata casei si se asezasea la hodina.
Cind am deschis poarta l-a vazut catelu si-l privea tare insistent, n-are voie sa iasa din curte si cind ma vede nu iasa, cind nu-s o mai tuleste la tufa favorita. Am vazut faza cu porumbelul si :-prinde! L-a "cules " si a tulit-o in curte cu el, apoi a vazut sotia dezastrul dupa vreo ora...tot pene, bine ca avea numa 2 aripi ... ![]() This post has been edited by Agrig: 1 Apr 2022, 14:36 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:38 |