Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cate un bastinas
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bastinasii din zona, momarlanii, nu-s disponibili. Care mai cresc vite, capre, oi is invatati din tata-n fiu sa se apere de salbataciuni. Au boata noduroasa la purtator si turma de caini prin preajma, huidume invatate sa puna pe fuga ursul, lupul sau mistretul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Sa ti traiasca
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Triesc, traiesc, la mine mai vreo 2 luni, dupa la altii!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
vai ce simpatici sunt!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Un amic si-a luat de curand un caine pe baterii. Un bichon in varsta de doar 5 saptamani. Stiam ca puii, daca sunt luati de langa mama inainte de 8 saptamani risca sa aiba parte de dereglari psihice, dereglari de comportament.
Catelusul pare sanatos, e vioi, jucaus. Mascota, amicul este taximetrist si il tine pe scaunul din fata, dreapta, unde, oricum nu are voie sa permita accesul clientilor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Eu stiam ca se dau pe la 3 luni catelusii.
La 5 saptamini nu sint inca bine intarcati. Al meu n-are probleme cind vede lesa, stie ca pleaca la plimbare. In masina e cam pacatos de mers cu el, are ideea de a-mi sta in brate proptit cu labele in portiera si se uita pe afara. Dupa citeva minute se plictiseste, se incolaceste si se pune la somn la mine in brate magarul. Daca-l mut in spate sare inapoi! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Am avut azi o experienta mai putin placuta cu Oscar.
Ii cresc gherutele, ceva de groaza. Acum doua luni l-am dus la un salon de cosmetica canina si i-au facut si pedichiura. Azi, la labuta din spate dreapta avea deja o gheara un pic incarnata. Inaintea lui Oscar am avut o d-soara, Cocker Spaniel. O tundeam anual si un tratament de pedichiura anual ii era arhisuficient. La pulete, asa-i modelul, nu-i defect de fabricatie, degetele exterioare de la labutele din spate sunt pozitionate un pic mai sus si prea putin le foloseste la "pedalat". Adica, nu se tocesc normal de la frecarea cu asfaltul. Sta cuminte la taiat unghii dar la ceea incarnata a plans, vai de mama lui. De acum incolo o sa-l duc la pedichiura lunar. Dar, motivul supararii mele, medicul veterinar are in fata cabinetului o catelusa collie, foarte pritenoasa si o pisca belicoasa rau. Am intrat in cabinet, curva de pisica n-a zis nimic. A intrat dupa noi si pe holul cabinetului a sarit la Oscar. Oscar, ca si rasa, la capitolul paza si protectie are cota 0. Nu are pic de agresivitate. Pisica l-a atacat din fata, din spate si iar din fata. Puletele doar plangea si incerca sa se retraga. Mi-ar fi fost usor sa transform pisica intr-o minge de rugby... Dupa al treilea atac a apucat sa intervina medicul, a prins-o de ceafa si a exilat-o in alta incapere. Si-a cerut scuze, cica a adoptat-o de vreo luna si jumatate si de o luna ataca toti cainii care intra in cabinet. La Oscar ii curgea sange din trei locuri din zona botului si una din zona cozii. Nimic grav, doar trauma. L-a oblojit medicul. Dar totusi... Iubesc si pisicile si cainii, fara discriminare. Nu stiu ce traume o fi suferit pisica din partea cainilor, respect ca are capacitatea sa se apere singura, dar, totusi, daca ii asa belicoasa, consider ca nu prea are ce cauta libera intr-un cabinet veterinar. Catelul si asa este speriat cand il duc intr-un cabinet veterinar. Il duc acolo, si platesc, nu chiar putin, sa-mi vad catelul reparat, in niciun caz sa fie atacat de o felina belicoasa. Pana acum am avut tot respectul pentru respectivul medic veterinar, dar cred ca pe viitor sa sa schimb cabinetl veterianr, sa-l duc la unul unde nu risca sa fie atacat de un alt animal cu un spirit teritorial excesiv. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sau te duci, Ii zici lui Vet sa isi bage 😺 in baie preventiv si gata.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa-l schimbi fara regrete, acum multi ani am facut si noi aceeasi mutare, am dat de un doctor minunat!
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa bea oskar 100 ca sa prinda coraj.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Las' ca daca mata aia batausa i-a spart botu' lui Oscar poate se gaseste si un soarec pe acolo sa aibe hac si de fata\coada ei
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
radian |
![]()
|
Plimbarea de dimineata presupune trecerea pe langa o statie de taxi. Unde ne intalnim frecvent cu 2, 3 amici, taximetristi, care de cate ori il vad, coboara din masina, se joaca cu el, mai capata si cate un ciubuc. Vreo bucata de covrig sau un biscuite. Pentru orice caine, e raiul pe pamant sa fie bagat in seama. Daca se mai lasa si cu haleala...
S-a invatat catelul cu narav. Mai nou, daca trecem pe langa statia de taxi si nu coboara nimeni sa-l bage in seama, trece pe langa fiecare masina cu gatul intors la 90 de grade, scaneaza cu maxima atentie fiecare masina, poate, poate coboara cineva din masina si isi prmeste tainul de alint... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Pavlov.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Agrig |
![]()
|
Cateii mei sint invatati cu mitele, cinele mai ales a crescut cu 2 pisici impreuna si n-are treaba cu ei da a mai avut incidente.
Cind avea un an o pisica din vecini a venit si a adus puii la noi, catelandrul s-a dus la cuibul mitei in cercetare, aia a sarit la el insa asta a fost vigilent si s-a intors, mita probabil tintise botul da a nimerit in ureche, asta din intoarcere a dezechilibrat-o si a pus gura pe piciorul din spate, a dat cu ea de perete si a vrut sa o prinda ca pe sobolan da aia a scapat si a tulit-o, seara a mutat si mitii de la noi. O cunostea ca era mama mitilor cu care a crescut de aia a si venit mita la noi cu puii ei. Daca-l lasa in pace, ca n-are treaba cu mitii mici...mai trebuia sa plasez inca o paiarie de miti! Acum 1 an a aparut la noi un motanel rosu cu alb cam de aceeasi virsta cu pisicii mici cu care s-a infipt la mincare, mitele l-au acceptat, catelul l-a vazut, mirosit, motanelul s-a zburlit da a ramas in continuare vreo luna la noi pina si-a gasit drumul acasa, e la vreo 3 case distanta, mai apare in vizita de control pe la noi, catelul il lasa in pace, cateaua la fel ca aia era pui si ea si-l stie si ea. Necazul a fost ca motanelul a venit acum vreo 7 saptamini tot in control, eram in curte, ciinele l-a vazut, si s-a pus la loc la somn, vizitatorul insa a fost atras de o cusca noua...inauntru cateaua cu puii mici...aia cind l-a simtit a luat foc si a sarit la el, motanu a ezitat o clipa ca doar era binevenit in curte, nimeni pina atunci nu-i facea nimic si s-a lasat cu un tambalau la care s-a alaturat si catelul bineinteles, a scapat motanu cu ceva blana lipsa si cateaua cu o dunga pe ureche. Pina au avut cateii cam o luna mitele mele au invatat sa umble prin curte doar la inaltime! Ciinele este pasnic cu mitele, doar cu un alt motan a mai avut un conflict, l- scuturat un pic cind ala a avut ideea sa-l infrunte, de atunci n-a mai aparut prin curte ala, probabil nici astalalt. ![]() Acuma vad ca s-a calmat nebuna si e totul ca mai inainte. This post has been edited by Agrig: 30 Jul 2022, 16:49 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
https://www.facebook.com/108334905249484/po...73095/?sfnsn=mo
Am gasit, in sfarsit, solutia pentru puletele imblanit pentru perioada concediului. Tabara de catei in Valea Jiului, prima, functioneaza de o saptamana. la Uricani. Administrata de o tanti, medic veterinar. Conditii de lux. Ma tem ca nu o sa am eu in concediu conditiile de care o sa se bucure el. Camera, singur, 6 mp + terasa 7 mp, unde nu se intersecteaza / nu se vede, cu alti catei + plimbare in curte, si pentru cei neagresivi (cazul lui Oscar) program de socializare cu alti catei, tarif 70 lei / zi plus trebuie sa-i duc mancarea. L-am mai dus la pensiuni canine la Deva si la Alba Iulia, dar pentru el mersul cu masina este stresant. Am un hamac care se fixeaza de tetierele de la bancheta din spate si de la scaunele din fata, si o lesa scurta cu carabiniera la un capat pentru pentru cureaua de la gat iar la celalt capat mufa pentru priza centurii de siguranta, pentru imobilizare, cum cere legea, dar nu-i place. Ultima data cand l-am dus la Deva (cca. 100 km) s-a c.acat in hamacul meu. Asa, pana la Uricani sunt doar vreo 30 de km. This post has been edited by radian: 10 Aug 2022, 16:19 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Deci 1/kkt
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
S-a gatat vacanta, azi l-am recuperat pe imblanit. Pe ticalos l-a durut in pwla de mine, nici n-a vrut sa vina acasa. S-a simtit bine in tabara de catei.
Curte mare, natura, raiul pe pamant pentru el. Imblanitul are talentul sa se faca placut, in tarcurile de plimbare fiecare catel e scos zilnic sa-si faca plimbarea, dupa ce-si terminau programul cu restul, Oscar a fost boier, tot restul zilei, liber intr-un tarc spatios cu ingrijitori dispusi sa se jooce cu el de-a adu mingea. This post has been edited by radian: 30 Aug 2022, 18:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Cei 2 care au speriat curtea...
trupa.jpg ( Size: 97.04k ) Number of downloads: 214 S-au invatat sa stea in brate cind bem cafeaua in foisor, de la anul fac cu schimbul ca nu mai incap, creste juniorul cred ca mai mare ca tatasu. This post has been edited by Agrig: 30 Aug 2022, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Foarte simpatici!
Ei nu primesc o cafea, ceva? |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Agrig |
![]()
|
Primesc da nu cafea, nu-i aia indicata pentru ei.
Stau macar linistiti si nu siciie pe nimeni asa, de aia e ala mare invatat, venea cineva la noi trebuia sa fac ceva cu el cind era mic ca avea o deosebita placere sa traga de sireturi asa ca-l luam in brate. S-a invatat asaa, daca e mai rece cerseste sa-l las sa sara in brate, ala mic il iau sa lase lumea in pace, ala mare sare singur cind primeste voie. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Teckelii sunt niste javre simpatice prietenoase.An avut doua
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Agrig |
![]()
|
Ala mic a ramas la noi din cei 6 catei ce i-a avut catelusa, toti negri cu pete ca si catelul,
Cind erau toti 6 prin curte era teroare, nu te puteai misca de ei. Acuma e bine, necazul e ca fugaresc mai nou pisicile si-l invata asa pe ala mic. Oricum deja adulmeca si incepe sa scurme prin gradina, isi pastreaza caracterul de vinator. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 30 Aug 2022, 19:55) Pe ticalos l-a durut in pwla de mine, nici n-a vrut sa vina acasa. S-a simtit bine in tabara de catei. ![]() ![]() ________________________________ Dupa ce pisica noastra a plecat in raiul pisicesc, a ajuns din intamplare la noi Bobiță! Corcitura de pechinez cu ceva, are niste ochi mari, de caprioara, latra ocazional ( sa nu zica lumea ca nu e caine), si e super-cuminte! A fost cules de pe strada, fusese lovit si de o masina... Reparat in service autorizat, ne-a fost mila sa-l dam in alta parte, asa ca acum e luat cu acte, vaccinat, cipat! ![]() 20220903_171319.jpg ( Size: 2.16mb ) Number of downloads: 126 20220903_171338.jpg ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 122 20220903_171957.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 119 20220903_172059.jpg ( Size: 2.66mb ) Number of downloads: 42 This post has been edited by Bicicleta galbena: 3 Sep 2022, 16:54 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Simpatic Bobita!
Sa ti traieasca! DEci acum are si ITP |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Ati facut un catel fericit.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sa va traiasca pichinezul Bobita!
This post has been edited by dizzy: 3 Sep 2022, 20:00 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:50 |