DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> mecanici, belele cauzate

marksman
post 14 Feb 2006, 22:10
Post #31

Post mortem nihil est

Group: Members
From: sat

QUOTE(aicidincolo @ 13 Feb 2006, 13:59)
mam gandit ca scap mai ieftin cand am schimbat plak discu si rulmentu, ca sa scutesc niste bani.  mia lasat mecanicu  niste coliere nestranse , a prins aer in instalatie mi sa stricat pulmonul de la GPL,  mia strans prea tare cureaua si mia stricat pompa de apa,  mia pus discu stramb su cum lo fi pus imi trepideaza toata masina cand plec de pe loc, mia facut instalatia electrica praf( am Nova GTI), mia rupt conductele de cauciuc de la intrarea in carb/injector, si inca vreo 4 chestii numi vin acum in minte.  Deci am scutit vreo 500.000  si am pierdut vreo 5 mil .  Ce sai fac lu ala ca doar il cunoaste tata...    Singura solutie pe care o vad eu este sa invat sa mio repar singur, am si facut asta miam schimbat singur capacu la pompa de apa, am umblat la electromotor instalatia electrica (nu complet) am reprato, ..
*

cratimaaaaaa !!!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eXtenSion
post 14 Feb 2006, 23:41
Post #32

Membru autentic

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
marinescu
post 7 May 2006, 15:11
Post #33

Membru incepator

stie cineva unde se poate aleza blocul motor pentru pistoane noi de reparatie .Ce ziceti ma puteti ajuta in domeniul asta ????caut un atelier in craiova sau timisoara .. radmasa.gif

--------------------
lada lada - mh-01-bff
+
dadu221
post 9 May 2006, 23:00
Post #34

Membru autentic

From: Ploiesti

dsn mers schimbat burduf planetara . mecanicul din service autorizat la care ma duc cu incredere desface schimba burduful si da sa il prinda . Il intreb daca nu cumva trebuie mai intain sa curete vaselina de acolo inainte sa o puna pe cea noua . omu ia carpa cu care inainte mi-a sters planetara pe afar (plina de jeg, pamant, praf si alte cele) sterge vaselina apoi pune noua vaselina si o monteaza (planetara). il intreb in timp ce monta. omule da` tu crezi ca i-ai facut bine ce i-ai facut la care el imi spune pai era curata vaselina nu trebuia stearsa. Bineee. l_am lasat s amonteze planetara apoi inainte de a achita factura am intrebat daca exista caiet de reclamatii cu gandul de a avea ceva scris pt presiuni la opc si vc. cum nu exista nu am putut decat sa aplez la directorul tehnic . Drept urma masina pusa pe elevator si repetata operatiunea ca la carte cu benzina pensula suflat cu aer . Mi-au dat lacrimile de admiratie cand am vazut ca este posibil atata profesionalism in romania. Plecat satisfacut iar planetara mai curata ca a mea pe int/ext inainte de montare nu am vazut nici in magazine. Ce i-ash mai fi umplut chiloteii de suturi aluia..... dar sper ca macar i-au retinut din salariu burduful si vaselina. Deci se poate totul e sa nu ii permiti.
Si inca un lucru .. dau bani la mecanic dar DUPA si in fucctie de cum lucreza. In rest ochi de vultur ca doar is banii mei.

This post has been edited by dadu221: 9 May 2006, 23:01

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
+
Diac
post 9 May 2006, 23:23
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti.

Ei uite ca la stersul vaselinei vechi nu m-am gandit. Am facut aceeasi operatie la DSN si nu m-am uitat daca a sters/spalat vaselina veche, dar am impresia ca nu. Oricum de data asta, mecanicul de la Nesty, unde am dus masina, a lucrat super repede, dar nu mi-a placut ca in partea dinspre cutie a burdufului - sper sa se inteleaga - a pus doua coliere de plastic, ca de capace, in locul tablei stranse la presa care era inainte. Astfel nu a mai trebuit sa dea jos planetara ca ceilalti doi care au mai remediat acceasi problema mai inainte in alte service-uri.
Acuma poate au descoperit cei de la Nesty practici noi ....

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:15
Forum Renault