mecanici, belele cauzate
![]() ![]() ![]() |
mecanici, belele cauzate
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
marinescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 February 06 ![]() |
stie cineva unde se poate aleza blocul motor pentru pistoane noi de reparatie .Ce ziceti ma puteti ajuta in domeniul asta ????caut un atelier in craiova sau timisoara ..
![]() |
--------------------
lada
lada
- mh-01-bff
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
dsn mers schimbat burduf planetara . mecanicul din service autorizat la care ma duc cu incredere desface schimba burduful si da sa il prinda . Il intreb daca nu cumva trebuie mai intain sa curete vaselina de acolo inainte sa o puna pe cea noua . omu ia carpa cu care inainte mi-a sters planetara pe afar (plina de jeg, pamant, praf si alte cele) sterge vaselina apoi pune noua vaselina si o monteaza (planetara). il intreb in timp ce monta. omule da` tu crezi ca i-ai facut bine ce i-ai facut la care el imi spune pai era curata vaselina nu trebuia stearsa. Bineee. l_am lasat s amonteze planetara apoi inainte de a achita factura am intrebat daca exista caiet de reclamatii cu gandul de a avea ceva scris pt presiuni la opc si vc. cum nu exista nu am putut decat sa aplez la directorul tehnic . Drept urma masina pusa pe elevator si repetata operatiunea ca la carte cu benzina pensula suflat cu aer . Mi-au dat lacrimile de admiratie cand am vazut ca este posibil atata profesionalism in romania. Plecat satisfacut iar planetara mai curata ca a mea pe int/ext inainte de montare nu am vazut nici in magazine. Ce i-ash mai fi umplut chiloteii de suturi aluia..... dar sper ca macar i-au retinut din salariu burduful si vaselina. Deci se poate totul e sa nu ii permiti.
Si inca un lucru .. dau bani la mecanic dar DUPA si in fucctie de cum lucreza. In rest ochi de vultur ca doar is banii mei. This post has been edited by dadu221: 9 May 2006, 23:01 |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ei uite ca la stersul vaselinei vechi nu m-am gandit. Am facut aceeasi operatie la DSN si nu m-am uitat daca a sters/spalat vaselina veche, dar am impresia ca nu. Oricum de data asta, mecanicul de la Nesty, unde am dus masina, a lucrat super repede, dar nu mi-a placut ca in partea dinspre cutie a burdufului - sper sa se inteleaga - a pus doua coliere de plastic, ca de capace, in locul tablei stranse la presa care era inainte. Astfel nu a mai trebuit sa dea jos planetara ca ceilalti doi care au mai remediat acceasi problema mai inainte in alte service-uri.
Acuma poate au descoperit cei de la Nesty practici noi .... |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:15 |