dozator de apa
![]() ![]() ![]() |
dozator de apa
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
d'ala mic, ce se pune sus, nu pe podea, Vortex, isi face treaba foarte bine, nu stiu daca chiar ai nevoie de racire ca la frigider, pentru ca e mult prea rece, personal nu o pot bea, asa chior cu peltier ajunge pentru home use.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se pare asa buna apa de la fantana. Eu unul car apa la 5 l, bucovina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu Perla Harghitei plata, ca e cu aroma de ungur, ca Borsec are la 2 litri max...la Fantana mi se pare nasoala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt in jurul a 3-400 lei cele mari, adica cu spatiu jos, unele cu spatiu de refrigerare, prin Sellgros, Metro, etc... Au inclusiv bidoane pline.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce capacitate are un bidon d-ala? Nu de alta da' mi se pare dubios sa crezi ca vei consuma unul sau doua bidoane pe luna. Numai eu beau cam 3 litri in medie pe zi, si acasa cam 15 litri la trei zile tot se duc.
Eu de cand ma stiu am baut in general apa de la izvor, sunt multe izvoare vechi in zona si sincer m-am obisnuit cu gustul ala de hidrogen sulfurat, parca nicio alta apa nu-mi potoleste setea ca o cana proaspata de apa de la izvor. Plata imi place doar Carpatina si Borsec, si intr-adevar La Fantana e de cacao, parca-i baloasa, si nu tine de sete, cel putin in cazul meu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine doreste apa de la LaFantana, exista serviciul "LaFantana pentru acasa", sau cam asa ceva. Primesti un watercooler iar abonamentul este de min. 4 cutii de apa (10 litri/cutie) pe care ti le livreaza ei acasa. Se poate si testa gratuit pentru vreo 2 saptamani - eu l-am testat acum vreo doi ani dar am renuntat la a incheia un abonament pentru ca nu consumam atata apa acasa.
Atasez si cateva poze cu aparatul si cutia (sticla de Dorna este acolo doar pentru a avea o idee despre dimensiuni ![]() Attached thumbnail(s) LaFantana1.JPG ( Size: 485.51k ) Number of downloads: 2993 LaFantana2.JPG ( Size: 710.87k ) Number of downloads: 3043 LaFantana3.JPG ( Size: 403.61k ) Number of downloads: 2898 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Apr 2010, 15:59) 19 litri. Ceva cu galoane, de unde au venit ele... Cu gustul, e chestie de obisnuinta, eu nu suportam decat Dorna inainte, dar in firma aveam Fantana si dupa un timp m-am obisnuit. Oricum nu e plata, e apa din put de mare adancime, si schimba zonele de extragere la un an ( in doi ani, am vazut pe etichete doua surse de forare, ambele de pe langa bucale...) |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am unul Budget, mic, fara picior, pe sistem peltier. Cel cu compresor e mai scump si mai zgomotos. In opinia mea peltier e suficient, raceste foarte mult, apa calda nu folosesc.
Unele dozatoare vin cu adaptor pentru a putea folosi bidoane de 5 L, dar cel putin ce am eu e naspa, in sensul ca bidoanele nefiind prea dure, se strang si curge toata apa din ele. In schimb folosesc bidoane de 11 L Cumpana, luate din Practiker. Un bidon nou e 30 RON, iar reumplerea lui e 8 RON. Se pot pune si bidoane de 19 L dar eu le gasesc destul de mari si greu de manevrat, asa ca raman la cele de 11 L. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
au si la real bidoane de 10 litri, cica apa plata, sursa - niste puturi din Ilfov...nuu mersi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Eu am Rokor ca nu prea am bani de La Fantana. E cu vreo 6 filtre.
This post has been edited by fost membru: 19 Apr 2010, 21:03 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(fost membru @ 19 Apr 2010, 21:57) Apa filtrata prin sistemul Waterpia mi-a dat o diaree minunata. Mie si la alti 5 colegi de birou. Personal nu recomand. Poate om fi fost noi mai sensibili, dar nu ne-a priit de nici un fel. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am un dozator alexa si mi s-a rupt robinetul de apa rece. stie cineva pe unde gasesc sa cumpar un robinet d-asta?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
argon |
![]()
|
vine bonus cu alt dozator alexa atasat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 19 Apr 2010, 14:32) QUOTE(argon @ 19 Apr 2010, 14:34) eu Perla Harghitei plata, ca e cu aroma de ungur, ca Borsec are la 2 litri max...la Fantana mi se pare nasoala. Voi comparati mere cu pere. Adica apa minerala cu apa de masa (de put). |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
Nu prea ai ce compara, aia de masa cum zici e din panza freatica din Ilfov de obicei, unde se deverseaza toate deseurile bucurestiuliui de sute de ani
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Despre berea Tuborg ce parere ai?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lasă tataie, că eu cel puțin am fost p'acolo și au puțele săpate adânc de tot.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu imi iau hera la 5 l....numai daia beau si mi-am cumparat si aparat dala de apas pe el sa sara apa
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' si plumbul de la Acumulatorul, Neferal si IAMN e greu. Adinc ajunge si el. Aia din cimitirul de peste drum is ceva mai usurei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu știu cum stă treaba pe la voi, dar eu în Iași consider apa de robinet chiar foarte bună.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
De la apa de la robinet nu mori nici in Bucuresti, ca vine din Dimbovita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
Eminenta voastra e prea sensibila ! Daca aveti un laborator de incredere, caruia sa-i duceti mostre din principalele produse alimentare, o sa va treaca, la vederea rezultatelor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Laboratorul de la Vatican ar fi de recomandat.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 Sep 2010, 15:47) si Arges. <span class='edit'>13 Sep 2010, 16:56:</span> QUOTE(Richelieu @ 13 Sep 2010, 15:51) Nu este identica, este aceiasi. Dacă aveți dubii în privința calității apei potabile distribuite prin rețeaua publică de alimentare, puteți să ne solicitați efectuarea unei analize la Call Center 021 207 77 77 www.apanovabucuresti.ro This post has been edited by tribunul: 13 Sep 2010, 15:59 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
bey ati uitat ca 4x4 are o firma de ecologisti impreuna cu familia lui..deci el bea apa de la buda si face baie doar cand ploua....la ploiesti apa de la robinet are un gust salciu nici macar sa o pui la mancare sua la cafea nu mere
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 |