stalpul format de usi
![]() ![]() ![]() |
stalpul format de usi
Horatiu_XYO |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- BV XX XYO
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ala se face cu autocolant, nu cum am mai vazut cu folie de geamuri. Ca sa iei autocolant negru te duci la mai toate centrele unde au cutter-plotter si le ceri lor doua fasii, ca le mai raman de la inscriptiile de mari dimensiuni. Nu te costa foarte mult si au si negru lucios dar si un negru mai mat. Dar treaba merge daca ai masina deschisa la culoare. Daca ai grafit, cameleon sau marine nu cred ca da bine.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Horatiu_XYO |
![]()
|
e autocolant d'ala care este si la parasolare ? de culoare nu-i problema ca masina-i rosie..
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- BV XX XYO
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt intr-o ceata totala. Ce stalp mai fratilor? Ce autocolant? Lamuriti-ma si pe mine.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Horatiu_XYO |
![]()
|
despre care este format din intalnirea usiilor fatza/spate am vrut sa pun o poza dar nu am reusit.
ma gandeam sa lipesc autocolant negru pe el. This post has been edited by Horatiu_XYO: 28 May 2005, 22:36 |
--------------------
Dacia
Solenza
- BV XX XYO
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-ar vedea ....cel putin interesant.
Stalpu' Attached thumbnail(s) stalpu.JPG ( Size: 35.9k ) Number of downloads: 1513 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Sau poate rama usii, partea care vine peste stalpul central ... oricum stalpul nu se vede daca usa este inchisa. Poti sa-l faci cu un autocolan, dar nu negru, mai degraba un gri inchis cu multe gaurele. Am vazut pe un Clio dar nu mai gasesc poza ... sau ceva care imita fibra de carbon
Eventual iei ceva fff ieftin ... de ex. hartie neagra o lipesti frumos acolo unde vrei ... te uiti o ora la masina din toate unghiurile si daca iti place ideea ... treci la nivelul urmator: folie, vopsea, etc This post has been edited by thunder: 28 May 2005, 23:58 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Horatiu_XYO |
![]()
|
da exact la stalpul ala ma refeream am vazut facut stalpul negru la o solenza taxi si arata chiar bine..
![]() QUOTE Sau poate rama usii, partea care vine peste stalpul central ... oricum stalpul nu se vede daca usa este inchisa. Poti sa-l faci cu un autocolan, dar nu negru, mai degraba un gri inchis cu multe gaurele. Am vazut pe un Clio dar nu mai gasesc poza ... sau ceva care imita fibra de carbon da ai dreptate pe rama usii ma refeream...parca vazusem o poza cu o solenza asa trebuie so caut.. am gasit asta vreau eu sa fac la masina ![]() This post has been edited by Horatiu_XYO: 28 May 2005, 23:50 Attached thumbnail(s) 5.jpg ( Size: 33.48k ) Number of downloads: 1861 |
--------------------
Dacia
Solenza
- BV XX XYO
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Da arata frumusel, dar mai are si folie neagra pe geamuri. Eventual sa vezi cum arata fara folie, in caz ca nu ai.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba de autocolant pentru parasolare. Ala e cam transparent. Tie iti trebuie ceva cat mai opac. Incearca cum ti-am spus la astia cu materialele publicitare ca sigur gasesti ce iti trebuie. In plus, e si foarte rezistent. Taxiurile care si-au facut plafoanele galbene si l-au facut cu autocolant din asta. Si vad ca se tin bine. La tine suprafata e foarte mica, deci nu ar trebui sa ai probleme daca il lipesti cu simt de raspundere. Adica marginile sa le bagi pe sub chederele geamurilor, sa nu inceapa dupa aia sa ti se dezlipeasca pe la colturi ca o sa arate nasol.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Horatiu_XYO |
![]()
|
pai nu am folie pe geamuri dar oricum cred ca da bine..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- BV XX XYO
|
|
Giu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 March 04 From: Suceava ![]() |
Ce jante si ce anvelope o fi avand cel cu SLZ rosie din poza de la "liniuta"? Par a fi destul de late - cel putin 185!
|
-------------------- |
|
B-26-DAN |
![]()
|
![]() B0yCK Group: Members Posts: 58 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(Horatiu_XYO @ 28 May 2005, 23:39) da exact la stalpul ala ma refeream am vazut facut stalpul negru la o solenza taxi si arata chiar bine.. ![]() da ai dreptate pe rama usii ma refeream...parca vazusem o poza cu o solenza asa trebuie so caut.. am gasit asta vreau eu sa fac la masina ![]() Arata super solenza asta..mai ales jantele ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat Leon
1.8 TFSI
2008
- B-26-DAN
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumisica masina. Cred ca merge si cu autocolant din ala de se pune pe lemn. Am vazut prin Obor, era 50.000 metru parca sau ceva in genul asta. Aveau mai multe culori, si din ce am vazut e facut din PVC.
This post has been edited by RainHawk: 5 Jul 2005, 10:23 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu mi-am facut aceasta imbunatatire
Attached thumbnail(s) IMG_6881.jpg ( Size: 78.2k ) Number of downloads: 1398 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
da bine pe slz aia rosie ...8-> ...de abia astept sa imi fac si eu
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se numeste " montant B". Si arata destul de frumos vopsit negru, pe orice masina.
This post has been edited by einstein1984: 9 Jul 2006, 17:12 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca-l vopsesti cu spray negru mat ce are ??? Se deschid geamurile , izolezi interiorul , partea dinspre plafon si ce mai ramane si ii dai cu spray . Dar sa fie mat ! Eu am vazut la Tico si Cielo si arata bine , dar probl cu autocolantul este ca este mai gros si se sprge pur si simplu la soare / caldura si ramane nesol , iar cand incerci sa-l iei se cam ia cu vopsea cu tot ! Asa ca , vopsitul mi se apre o solutie mult mai fiabila , pt ca il poti retusa oricand doresti , negrul mat fiind destul de usor de folosit ! Bafta !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
free_fiber, ce tip de autocolant ai folosit? Sau unde (la ce firma) l-ai pus?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
mi-am pus si eu autocolant, se vede in poza din avatar. Am cumparat autocolantul de la un magazin de profil. Este situat la intersecia dintre Tunari si Stefan cel Mare, dupa un germanos. Am dat 8 ron pe autocolant mat, acolo au de toate felurile. Autocolanul e simplu. Atentie mare la montaj ca raman bule de aer. L-am mascat la usi pe sub cheder. A iesit super, am mai lucrat cu autocolant si nu se degradeaza in timp. Daca e nevoie pun si o poza.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 10 Jul 2006, 12:58) Cica e autocolant special pentru tabla masinii. De pus l-am pus singur. Avand 1mp, mi-am permis sa gresesc la prima incercare ![]() http://www.algernon.ro/contact.php This post has been edited by free_fiber: 10 Jul 2006, 21:12 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce ziceti a iesit bine ? Cam 45 de minute a durat si l-am facut cu un prieten . Singura problema a fost sa aliniem usa din fata cu cea din spate ...
This post has been edited by marius80_eugen: 23 Nov 2006, 15:01 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am inteles ca ti-ai tunarit masina...da chiar tre sa pui poze cu ea pe toate topicurile???
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Esti invidios ca tu nu ai. Arata chiar misto, exceptie face semnul ala de pe capota care inseamna Tora(Tigru) nu?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Mai Pastrama , am fost on topic , deci
![]() Si uite sa va dau mai multe detalii , va spun ca autocolantul este negru mat , a costat cam 10 ron ( 50 cm x 100 cm ) si mi-a facut rost un prieten . Cu 1 m am facut ambii stalpi ! Iar cu autocolant rosu mi-am facut si pleoapele ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu trece lumina prin pleoape?
Autocolantul de la stalpi e misto, da sta asa bine ca ai si geamuri fumurii. @2dor, de unde stii ca io n-am? A? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si prietenul tau nu ne spune de unde se poate cumpara? Daca e secret intelegem.
@pastrama_stelistu, sunt fiul Mamei Omida. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Marius, dar paravinturile de unde le ai ?
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
2dor |
![]()
|
Dupa cum arata sunt alea din targ unguresti dar cred ca le-a lipit pe exterior cu banda dublu adeziva.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Folia autocolanta se pune doar pe usi, sau si pe stalp B, sa nu se vada printre usi culoatrea masinii, sa fie tot negru? Astept raspuns si o poza cu usile deschise sa vad mai bine, din pozele postate nu mi-am putut da seama. Multumesc
This post has been edited by pit-bull: 20 Jan 2007, 15:55 |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:09 |