Se umezeste pe la pompa de sprit., Se prelinge pe tija.
![]() ![]() ![]() |
Se umezeste pe la pompa de sprit., Se prelinge pe tija.
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
membrana sau nu mai stringe bine capacul din cauza filetelor stricate , in cazul asta se poat inlocui suruburile cu unele mai lungi si pune piulite , doar la 3 parca
This post has been edited by bygy007: 1 Dec 2010, 23:24 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
strange capacul, nu e problema, nu a fost desfacut niciodata.
Deci este membrana... cat costa una si sunt mai multe tipuri marci? Ceva mai bun? |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sa nu incerci sa mai strangi capacul caci vei strica filetele datorita faptului ca membrana se intareste din cauza contactului permanent cu benzina si nu mai etanseaza bine . Schimba membrana cu una noua .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alexio |
![]()
|
Asa voi face maine la prima oara, dar de curiozitate cat costa una?
PS: oare din 5 L de benzina cat s-o fi scurs/evaporat pe la membrana? sunt curios... |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
3-5 roni-Arcomp
12-15 roni pulsor scornicesti Si mai mult ca sigur ca vei gasi doar de arcomp |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Vezi ca membrana e foarte pretentioasa(elasticitate,calitate),daca nu pui una de calitate o sa ai probleme si mai mari.Recomand sa cauti una originala de pe un carb vechi(dezmembrari) sau sa cumperi un calitativa.
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
Alexio |
![]()
|
Nu iau de la dezmembrari nici macar antena.
Iau nou sau deloc. Am luat de SC ARMCOMP. Pitesti, altele nu mai exista cel putin in Bucuresti. Este cumva si vreo garnitura pe acolo pe marginea capacului? Sau numai membrana? Mi se pare ca vad ceva negru de jur imprejur la capacul de pompa de sprit... Hmm This post has been edited by Alexio: 2 Dec 2010, 12:10 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
tu ai cumparat 2 membrane cred...cand demontezi pompa vezi tu cum e acolo intre cele 2 membrane este o garnitura din plastic.si inca una mai mica.nu-ti trebuie altceva numai membrana.sa retii ordinea cum este montata membrana.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
Alexio |
![]()
|
Eu am cumparat asta:
SP_A0126.jpg ( Size: 406.29k ) Number of downloads: 467 SP_A0127.jpg ( Size: 390.91k ) Number of downloads: 499 SP_A0128.jpg ( Size: 369.51k ) Number of downloads: 472 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Kiraly |
![]()
|
da.incearca sa vezi cum e acolo si schimba
This post has been edited by Kiraly: 2 Dec 2010, 12:34 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Mai bine o lasi pe aia veche, asta pe care ai luat-o e cea mai proasta. Sa vezi cum ti-o topeste benzina
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
N-am prea inteles cum ar veni aia sä lasi membrana veche piscatä în loc sä pui una noua ...
Ceea ce vezi verde pe o fatä a membranei e garnitura de klingherit, nu mai are nevoie de altä garniturä . @Kiraly a fäcut o micä confuzie cu membranele pompei de benzinä , dar nu-i bai ![]() Cît despre cumpärat piese noi sau de la dezmembräri ... acum 3 ani cind sä revin de acasä din concediu mi s-a rupt cablul de ambreiaj cu masina preparatä de plecare ![]() ![]() Acum am 15000 cu unul de la dezmembräri . |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
Kiraly |
![]()
|
ai dreptate mecanick:)) dar deja stiu despre ce-i vorba numai ca nu inteleg de ce nu a schimbat colegul nostru inca
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
|
|
Alexio |
![]()
|
Ploua afara foarte tare. Nu pot sa o schimb acum... astept sa se opreasca macar 5 minute ploaia.
2 Dec 2010, 18:39: PS: are vreo catare? la montare This post has been edited by Alexio: 2 Dec 2010, 18:39 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
nu din ce stiu eu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Alexio |
![]()
|
Ok am schimbat-o... banal... 1 arc care merge pus oricum, membrana si 4 suruburi cu 4 saibe... pf...
PS: membrana veche nu e rupta... curge pe la klingherit. o sa incerc sa ii fac altul... 2 Dec 2010, 19:10: + ca ... in capul membranei este un bulb de metal care are un arc in interior si se impinge inauntru... la cea veche se misca foarteee greu... la cea noua foarte usor... de ce?:| This post has been edited by Alexio: 2 Dec 2010, 19:10 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
Aia e o protectie sä nu spargi membrana dacä dai sprit mai nervos
![]() |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
Alexio |
![]()
|
Super tare. Am pus noua membrana... merge acceleratia... sa vedem cum se preteaza in timp ...
Desi pe aici am auzit ca nu sunt bune, am un prieten care are de multa vreme si merge si acum masina la cel caruia i-a vandut-o... |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sunt de calitate mai slaba (tine mai putin) dar asta nu inseamna ca nu sunt bune .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Sunt ordinare,impreuna cu tot cu arc,o sa vezi in timp
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.294 Joined: 24 June 07 ![]() |
Armcomp. Tine pana la toamna, in cel mai bun caz.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(mecanick_maverick @ 2 Dec 2010, 17:02) N-am prea inteles cum ar veni aia sä lasi membrana veche piscatä în loc sä pui una noua ... Ceea ce vezi verde pe o fatä a membranei e garnitura de klingherit, nu mai are nevoie de altä garniturä . @Kiraly a fäcut o micä confuzie cu membranele pompei de benzinä , dar nu-i bai ![]() Cît despre cumpärat piese noi sau de la dezmembräri ... acum 3 ani cind sä revin de acasä din concediu mi s-a rupt cablul de ambreiaj cu masina preparatä de plecare ![]() ![]() Acum am 15000 cu unul de la dezmembräri . Tu ce ai prefera ca noua garnitura sa se "topeasca" cand ti-e lumea mai draga sau sa ti se umezeasca putin dar sa stii ca sunt sanse foarte mici sa se "topeasca" sau sa se rupa? Alexio eu ti-am dat un sfat prietenesc, sa nu o montezi. Daca din cuvinte nu te-am convins, cauta pe forum ca am atasat o poza cu o membrana de pompa de benzina facuta de armcomp si vezi cum arata dupa nici 1000 km. Daca vrei iti pun si poza cu membrana de la pompa de sprit, cum arata dupa nici 1000 de km, membrana exact ca a ta. Trebuie doar sa o caut. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alexio |
![]()
|
Pai cea veche are probleme doar la garnitura... nu e sparta vad... o sa i fac alta garnitura si o remontez... dupa ce moare asta.
Apropo... asta cand moare tot asa vad nu? imi curge benzina? Ups.. ba da e crapata.. imbatranita... acum am vazut.. la naiba.. chiar nu gasesc ca asta originala? La cavar si alte 3 magazine mi-au spus ca nu se mai gasesc originale... PS: chiar te rog sa pui poza cu membrana dupa 1000 km. Sunt tare curios. Eu linkul nu-l gasesc. This post has been edited by Alexio: 2 Dec 2010, 23:28 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
G I M |
![]()
|
O sa iti curga benzina si o sa dea in nas la accelerare brusca.
Daca nici acu nu te-am convins, mai revin cu o poza. Culmea a fost ca nu am desfacut pompa de benzina sa schimb membrana, eram ferm convins ca e ca noua ca deabia o montase,masina mergea bine, vroiam sa schimb corpu superior pentru ca nu mai tinea benzina, si uite ce am gasit. Nu stiu daca ma mai ducea 500 de km pana sa crape de tot. This post has been edited by Neagu Ionut: 2 Dec 2010, 23:34 Attached thumbnail(s) membrana.jpg ( Size: 719.95k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alexio |
![]()
|
Asa imi dadea in nas la membrana veche... e foarte crapata... are doar 59 mii km...
Lol... cum arata membrana aia... dar alta mai buna nu gasesc... eu as vrea pe cea originala insa daca nu se mai face ce sa fac... in general prefer ce-i original... |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
G I M |
![]()
|
Eu am mai recuperat de prin carburatoare vechi.
Daca gasesc mambrana de la pompa de sprit o sa-i fac o poza, foarte rau nu arata dar se vede ca incepuse sa o topeasca benzina. Uite ca am gasit membrana si i-am facut cateva poze. Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu un biet telefon. This post has been edited by Neagu Ionut: 2 Dec 2010, 23:42 Attached thumbnail(s) 02122010884.jpg ( Size: 472.83k ) Number of downloads: 331 02122010885.jpg ( Size: 528.01k ) Number of downloads: 103 02122010886.jpg ( Size: 446.12k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alexio |
![]()
|
Bun si totusi... de unde iau originala? Aia neagra.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
G I M |
![]()
|
Vorbeste cu ydaniel, mai mult ca sigur iti va face rost.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Alexio |
![]()
|
A mea aia neagra arata ca noua .. doar la privire exigenta se vad crapaturile...
3 Dec 2010, 00:20: + ca tot la fel de "perfect" sunt finisate marginile la cele 2 saibe... This post has been edited by Alexio: 3 Dec 2010, 00:20 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:42 |