Locurile de parcare, "Bizonii" si "regii" parcarilor
![]() ![]() ![]() |
Locurile de parcare, "Bizonii" si "regii" parcarilor
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 4 Dec 2010, 21:44) multi am vazut ca parcheaza pe doua locuri sa nu mai parcheze alti langa bijuteria lor ca sa nu cumva sa le-o loveasca. Pff... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Care era mesajul? Ca un frustrat vrea sa isi schimbe tabla ruginita, dar sa plateasca asigurarea altuia?
|
--------------------
0.00
%
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Dec 2010, 22:52) Prin parcarea subterana de la Afi Palace Base s-a aventurat vreunul, de 1 dec sau azi? Acolo crime, sange si puroi, nene... Io, 15 minute ca sa ies de la etajul 3. Plus un defender injurat de origini ca s-a gasit el sa stea cu avariile la 1,5 m de unu parcat cu botu iesit, ca sa treci printre trebuia sa bagi ata in ac. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 4 Dec 2010, 22:47) Care era mesajul? Ca un frustrat vrea sa isi schimbe tabla ruginita, dar sa plateasca asigurarea altuia? Pai doar nu era Doamne-Fereste sa comit vreo ilegalitate si sa parchez pe un loc neplatit. Am parcat pe locul meu, cum s-a putut! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Deci am avut dreptate (raspuns rapid)
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Dec 2010, 21:52) Am fost io azi, pacameaj pola-n iel de mol de kkt!QUOTE(einstein1984 @ 4 Dec 2010, 23:28) Plus un defender injurat de origini ca s-a gasit el sa stea cu avariile la 1,5 m de unu parcat cu botu iesit[...] Exista doua posibilitati, alegi tu varianta corecta:1. L-ai injurat in gind; 2. L-ai injurat cind ai ajuns la Razoare. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
3. I-a dat report lui liviu
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' e normal? Daca vine unu' cu un carnacior mic in loc de un picior, ala unde mai parcheaza?
Si ce sa cauti cu bebelu' in Kaufland? Tin minte ca era o regula tare pe vremuri, la inceputurile Metro-ului. Nu aveai voie cu copiii sub sapte ani parca. Cred ca atunci Marty statea cat putea de mult p-acolo. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
maaa, voi reanviati topicul ala cu copii in avioane sau nu mai stiu cum...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' tu de unde stii acel topic, membrule care nu esti clona?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El era boracul care urla. A cresscut si si-a facut cont pe DC, sa se razbune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si daca e cocoana gravida ai dreptul sa stai pe locurile de handicapati.
Oricum, daca ar fi pe bune, sa ii lase numai pe invalizi, ar ajunge 10 locuri, ca n-am vazut vreodata mai mult de 2-3 in acelasi timp in na-mol. Din cauza bategarzilor de la Real Vitan am renuntat sa mai cumpar acolo. Daca nu ai platit locul ala, ma doare-n bocanci de cand stai in blocul ala, o sa-mi parchez masina acolo. Sa stai in acelasi loc ptruj'de ani nu-i lucru de mandrie, mai evolueaza si tu, mai schimba locul, norocul, etc. This post has been edited by dizzy: 5 Dec 2010, 11:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
Pe la Carrefour cel putin, sunt locuri distincte pentru gravide. Dar, cati gravizi am vazut de-a lungul timpului, m-am si speriat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 Dec 2010, 10:52) Pe la Carrefour cel putin, sunt locuri distincte pentru gravide. Le lasi acolo si-o tai. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Pai nu pe la voi au crezut unii ca prezervativele-s mate de carnati sintetice?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Grecu' sta pe o raza de cinci kilometri in jurul lui AFI. Acuma, sa nu crezi ca sta fix la capatul razei.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io cred ca lam vazut,mi-a taiat odata fata, si nici din avarii nu a dat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ti-a ramas cicatrice?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 5 Dec 2010, 11:49) Daca nu ai platit locul ala, ma doare-n bocanci de cand stai in blocul ala, o sa-mi parchez masina acolo. Sa stai in acelasi loc ptruj'de ani nu-i lucru de mandrie, mai evolueaza si tu, mai schimba locul, norocul, etc. In seara asta....si nu e prima oara........mi-am gasit locul de parcare ocupat........dar sper sa fie ultima.......de cineva care gandeste exact ca dv........nu este loc platit........dar suntem vecini......si credeam ca exista putin respect.........asa patesti daca esti civilizat si nu iti impui punctul de vedere cu bata,te calca toti in picioare......ca,deh.....ii doare-n bocanci de tine. Cat despre evoluat,schimbat loc si noroc.........mai subtire ca e criza. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Richelieu |
![]()
|
Daca nu e loc platit, ciocul mic si joc de glezne. Individul ala are fix aceleasi drepturi ca tine pe asa-zisul tau loc de parcare. La inceput ma amuza cum unii isi inventau drepturi in speranta ca le mai creste o pereche de oua. Acum deja ma dispera astia care cred ca au 2-3 perechi.
|
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Desi nu as fi crezut sunt intru totul de acord cu cardinalul (care de altfel cred eu ca-i o persoana de treaba
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 5 Dec 2010, 11:32) Tin minte ca era o regula tare pe vremuri, la inceputurile Metro-ului. Nu aveai voie cu copiii sub sapte ani parca. Cred ca atunci Marty statea cat putea de mult p-acolo. ![]() E si acum, si poti intra cu copii mici atatatimp cat semnezi ce-ti dau aia(ca nu-s raspunzatori pentru mama dracu) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca nu am inteles de ce mai merge poporul la Metro?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai nu merge..eu ma duc de sarbatori cand e omor in celelalte, la Metro nu e nimeni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:22 |