Mobila din ziua de azi, materiale de proasta caltate
![]() ![]() ![]() |
Mobila din ziua de azi, materiale de proasta caltate
pician90 |
![]()
|
||
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
|
||
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Altul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
wow ..cam urat daca sta treaba in felul acesta.Inseamna ca trebuie sa cumpar canapea in fiecare an...
This post has been edited by pician90: 6 Dec 2010, 15:23 |
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
conopei
![]() |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(pician90 @ 6 Dec 2010, 13:51) Ok. problema sta in felul urmator.Anul trecut am cumparat o canapea.Toate bune si frumoase pana ce musamaua sau acel vinil,materia a inceput sa se degradez. Da' la ce rahat ti-a trebuit canapea din piele de coperta de caiet? Alea din stofa nu mai sunt bune?QUOTE Poti sa faci ca la parbrize: pui mina pe o bormasina si dai o gaura in capatul crapaturii, sa nu se intinda mai mult. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
sau ... sa cumperi lucruri de calitate, nu orice jaf
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
pician90 |
![]()
|
cred ca superglue ma salveaza de data asta..pana mai vin ceva fonduri..oricum cand am cumparat-o am dat 14 mil pe ea si am crezut ca o folosesc macar 5-6 ani..Dar materialul de cacao isi face simtita prezenta.
Ma mai gandeam sa cumpar vinil si sa inlocuiesc cumva sau sa pui ceva petice in forme de ...ceva,dar cred ca iese tiganie si mai bine asa decat "mizerie" This post has been edited by pician90: 6 Dec 2010, 14:08 |
--------------------
super nova
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca vrei o canapea decenta, trebuie ceva mai multi banuti. Si ia din stofa, nu mai lua din coperti de caiet, vorba lui Marty.
Daca vrei sa o schimbi mai des, ca te plictisesti repede de model, ia ceva ieftin. Tot vad prin oras o reclama cu o canapea-coltar la 6 milioane parca. La Dedeman ![]() This post has been edited by Markos: 6 Dec 2010, 14:29 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pician90 |
![]()
|
deci o sa sfarseasca la lemne de foc."anul ce vine vreau sa scot maxim din toate" si sa iau o canapea din stofa precum m-ati indrumat.Cand am cumparat aceasta canapea poate ca aveam bani si de una dn stofa mai decenta dar prostia din capul meu m-a facut fara sa stiu calitatea materilului sa cumpar porcaria asta de canapea.
Multumesc de sfaturi. This post has been edited by pician90: 6 Dec 2010, 15:24 |
--------------------
super nova
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-s 90% convins ca-i ungur!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pician90 |
![]()
|
eu? ..Doamne fereste. nu am in neam pe nimeni ungur..insa imi place sa mai folosesc cuvinte mai "speciale" folosite la noi in ardeal.
![]() |
--------------------
super nova
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
E regionalism, lasati picianu-n pace...
Piciane, daca n-ai stat pe ea si s-a gaurit in halu' ala, ia legatura cu Pastrama, te-nvata el cum scapi de rozatoare. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
îhî!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pician90 |
![]()
|
![]() |
--------------------
super nova
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat faci pe drum pana la ikea in Ungaria?
This post has been edited by einstein1984: 6 Dec 2010, 14:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pician90 |
![]()
|
mai da nu's ungur..voi ati vazut ungur sa se numeasca cipri?..ca eu nu.si tin si cu Vadim Tudor..deci sunt roman 100%
This post has been edited by pician90: 6 Dec 2010, 14:38 |
--------------------
super nova
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
trebuie s-o suie pe masina. Canapea suporta doar loganul. Pe supernova incap doua scaune amarite.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pician90 @ 6 Dec 2010, 14:36) mai da nu's ungur..voi ati vazut ungur sa se numeasca cipri?..ca eu nu.si tin si cu Vadim Tudor..deci sunt roman 100% Pe forumul ăsta s-au văzut de toate: popi atei, masoni patrioți și tot ce vrei. Așa că lasă argumentele puerile. On topic: un tapițer care să schimbe fața de mușama cu una de stofa. Și chiar n-ai făcut nimic pe colțul canapelei? E un loc bun... ![]() |
-------------------- |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
pician90 |
![]()
|
|
--------------------
super nova
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pician90 @ 6 Dec 2010, 14:46) pai dupa ce am citit ce au scris baietii degeaba incerc sa o repar ca se strica in alt loc,asa ca mai bine cumpar direct una imbracata in stofa.Asta mai merge vreo 3-4 luni. ![]() La un "meseriaș" scapi cu câteva milioane și îți rămâne colțul canapelei cum te-ai obișnuit cu el. La una nouă, sub 1500 (ceva cât de cât) nu scapi și în plus pierzi colțul. |
-------------------- |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi rumâne, vezi că a venit vis-a-vis pân' la Rânca. Poate o veni și până-n centru' de Ardeal.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pician90 |
![]()
|
|
--------------------
super nova
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
tocmai, ca nu a facut nica. cand el se zbenguie in celalalt capat, materialul in capatul asta se intinde si crapa.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ii cam place pe la capete.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
pician90 |
![]()
|
![]() |
--------------------
super nova
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
sa vezi de acum ce omor da la canapea, daca tot stie ca mai are 4 luni si gata cu ea.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:58 |