Idee!, Organizam si noi ceva de sfirsit de an?
![]() ![]() ![]() |
Idee!, Organizam si noi ceva de sfirsit de an?
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
stiu ma.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred ca prin martie asa.. E tarziu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Baieti, gata, mi-am luat bagaju' si picioarele la spinare si ma duc sa ma-ntilnesc cu TIRu'. kum, Markos, vorbim de pe drum. Poate mai intru de pe blegberi pe forum.
Urati-mi drum bun! Aipa! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Drum bun ma! Si ai grija la vama! Tine minte ce te-am învatat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bafta Marty!
Imi dai bip cand ajungi in Atena, sa vin sa te iau! Drum bun! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Markos,
Trebuie sa vorbesc cu inspectoarea mea de franceza, Mme Lichiardopol sa vad cum reactioneaza daca ies din "sistem" din martie, pentru a pleca la munca in Grecia (sper sa-mi inteleaga gestul), Daca nu imi da bilet de "voie" in martie, va fi posibil de cum intra elevii in vacanta de vara, 15 iunie! Si plecat voi fi! Pentru ca am nevoie de banuti! Mai vorbim. Stima, D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Dec 2010, 22:07) Baieti, gata, mi-am luat bagaju' si picioarele la spinare si ma duc sa ma-ntilnesc cu TIRu'. kum, Markos, vorbim de pe drum. Poate mai intru de pe blegberi pe forum. Urati-mi drum bun! Aipa! Drum bun, elenule! Si spor la treaba! Si sa fii cuminte la Atena! ![]() 10 Dec 2010, 22:24: QUOTE(Victoras2001 @ 10 Dec 2010, 22:17) Victoras, am incarcat si descarcat tiruri intregi cu bautura la Bonis Bacau, pe vremea studentiei. Nu ma crezi, am lucrat fara carte de munca, nu am cum sa-ti dovedesc... ![]() Pai cand venea cate un TIR cu vin de Pietroasele de la Buzau, stateam si pana la 2-3 noaptea pana terminam munca, efectiv zburau lazile ca sa mearga mai repede treaba, nu imi spune tu mie ce inseamna munca bruta, numai eu stiu ce palme batatorite aveam... Dar daca vrei poti ii poti intreba pe baietii de acolo cine a fost Baltazar... ![]() This post has been edited by dragoselu: 10 Dec 2010, 21:24 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 10 Dec 2010, 22:19) ..., numai eu stiu ce palme batatorite aveam... ![]() Si par in palma? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Nu fiti berbeci, ca nu mai suntem în epoca de piatra. Nu va bag la galere. Exista chestii d-astea:
stivuitoare_tcm_103.jpg Si nu le-am cumparat ca mi-a fost mila de salele lui Kum, dar nu-mi permit sa astept cu orele pana încarca ala un tir. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
V-am zis io ca-i un sef de nota 10, nu?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Il aveam pe unu in armata, Amotostivuitoarei.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
- Cum te cheama ?
- Amotostivuitoarei ! ( aici sa-l pui pe Borcea sa pronunte ! ) - Parintii ? - Mama : Autogreder - Tata : Excavator - Frati ? - Mai am o sora ! - Numele ei ? - Wola ! <span class='edit'>10 Dec 2010, 21:42:</span> @dragoselu : Ai grija cu Markos, daca te invita la o cafea spui Da, fara sa-ti dai seama ! Sunt recunoscuti ca fiind unii dintre cei mai buni si zgarciti negociatori ( se bat la primul loc cu evreii si libanezii, dar locul pe podium oricum il au asigurat ! ) Mirajul banilor te face sa lasi garda jos si nu este deloc bine ! ![]() This post has been edited by Ampt: 10 Dec 2010, 21:43 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
toate ca toate dar aveti autoeizatie ISCIR pentru asa ceva
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
e mai ieftina spaga.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce-a facut tara din oameni. Ditamai profesorul sa vrea la incarcat TIR-uri.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Grecu', tot grec !
P.S Desi pesches parca provine din limba turca ! ( "fratii" vostri Markos ) ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Victoras, esti tare daca ti se citeaza aceleasi cuvinte in trei postari consecutive.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ampt |
![]()
|
Eu as lua doar curva, nu as mai da bani si pe marfa !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Merge, c-o vezi mai frumoasa. Daca e marfa de calitate, poate o si saruti.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Richelieu |
![]()
|
...unii doar pe obraz...
This post has been edited by Richelieu: 10 Dec 2010, 22:05 |
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa-i zicem s-o sarute mai bine jos, ca sus pute.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Richelieu |
![]()
|
sus pute si jos phute
|
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 05:35 |