GPL- dacia berlina '97
![]() ![]() ![]() |
GPL- dacia berlina '97
fion98 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|||
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
pey... cam toate firmele iti pun acelasi lucru si la fel de bine... atata timp cat e agreata rar, n'ai treaba. depinde si in ce zona stai. din intamplare stiu ca e o firma prin giulesti.. pe la capatul strazii cu acelasi nume... red sun parca sn... iar pretul e undeva in jur de 300 usd... am vazut ca aveau in oferta la cora.. instalatie completa pt dacie, omologata si cu instalarea inclusa.. 11 mil....
|
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Eu pe mashina am un Landi-Renzo. Nu sunt chiar multumit (chiar daca altii o lauda pana la Dumnezeu). Te sfatuii sa nu iti pui nici Landi-Hartog.
Cele mai bune eu zic ca sunt Bedini.Instructorul meu auto avea si era foarte multumit. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ala de la cora era Marini... 11 mil fix in cap, garantie 18 luni....
|
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Nu am auzit de firma Marini. Mai intreaba si pe altii (in special taximetristii) , poate gasesti pe cineva cu o instalatie de asta.
Pretul mi se pare bun. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Bochi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles MARINI este cea mai de CACA. Asta mi-au spus mai multi care instaleaza GPL.
|
-------------------- |
|
Raziel |
![]()
|
ca tot imi adusei aminte... am vazut in oferta si la carrefour... cred ca e aceasi instalatie.. 9 milioane jumate... :idea:
si la urma urmei in toate combinatiile astea.. electrovalva si "plamanul" sunt alea carea conteaza cel mai mult. dar... 9.5 milioane... :shock: |
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
salut io am o instalatie MARINI montata de 1an jumate am facut 32.000 de km shi nu am avut absolut nici o problema in regim de goarna in orash imi consuma 11|100.Firma se numeste EUGEN shi FIUL in chitila pe strada Neajlovului vis a vis de Butan gas
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
Mae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 19 February 04 From: pierdut prin bucuresti ![]() |
mai baieti gazu va omoara motoarele. astea nu sunt facuta sa mearga cu gaz.
ca va scoateti mai ieftin la bani/l e ceva. plus de asta nu poti sa spui ca mergi in regim de goarna, talpa, etc cu gaz ![]() daca ar fi bine si la f1 ar baga gpl ca la consumul care il fac ar economisii ceva euroi |
--------------------
dacia
break
2001 injectie burn baby... burn... burn
|
|
adumitrachy |
![]()
|
QUOTE gazu va omoara motoarele De unde stii tu asta?Daca ai lua un pliant de la o firma de gaz, ai observa ca GPL-ul iti protejeaza motorul. Durata de viata a motorului se mareste cu pana la 50%.Nu mai este cum era innainte , cand se mergea cu butelii de aragaz. :shock: QUOTE ca va scoateti mai ieftin la bani/l e ceva. Daca e bine reglata instalatia, la 1000 km poti economisi 1.000.000. Fain nu? 8) QUOTE plus de asta nu poti sa spui ca mergi in regim de goarna, talpa, etc cu gaz e ca si cum ai vrea sa compari un cal cu un magar Tu nu te mai uiti din cand in cand la stiri? Nu vezi cate accidente se intampla. La ce iti trebuie asa de tare viteza pe masina?Vrei sa mergi la raliuri cu ea? ![]() QUOTE daca ar fi bine si la f1 ar baga gpl ca la consumul care il fac ar economisii ceva euroi Hai sa fim seriosi. Avand in vedere ca un monopost de f1 costa cam 2.000.000 euroi, sa mai economiseasca 1.000 euro la o competitie ar fi de kkt. O sa vb cu astia de la airbus sa vad poate pun ei pen avioanele lor gpl. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
adumitrachy, e normal ca pe pliantul unei firme care vinde instalatii pe gaz sa fie scris ca GPL-ul mareste durata de viata a motorului!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Spun asta din experienta proprie. Sa stii ca este adevarat ca mareste viata motorului. Depinde si modul in care este exploatat. Eu stiu pe cineva care nu a trecut de 80km/h cu masina niciodata si la 60.000 km i-a facut motorul de 3 ori. Mai ziceti ceva.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Nightmare69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 May 04 From: Bucuresti- dr. taberei ![]() |
scade puterea motorului cu mult
demaraje din cenzurat ................ ![]() |
-------------------- minte-ma in gura matii ca te mint si eu :))
|
|
adumitrachy |
![]()
|
daca vrei demaraj, pune-ti nos.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Mae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 19 February 04 From: pierdut prin bucuresti ![]() |
mai adumitrachy am o intrebare pt tine ca vad ca ai motor fara injectie: gpl=ul are plumb?????
![]() raspuns: NU =>motor in curs de distrugere. e ca si cum iai administra cate o doza de drog in fiecare zi. moare incet dar sigur |
--------------------
dacia
break
|
|
Mae |
![]()
|
de ce nu au pus si romanasii nostrii de la dacia vreo optionala sau in echiparea standard si un sitem de gpl?
|
--------------------
dacia
break
|
|
calinp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si daca e sa crape motoru, care-i problema?
![]() doar chiulasa se poate strica de la gpl.... in rest se uzeaza normal. daca se strica in 100kkm, eu zic ca n-are nimic... ganditi-va ca in 10kkm se amortizeaza costul instalatiei, care e de vreo 2 ori si ceva mai scumpa decat chiulasa... |
-------------------- |
|
adumitrachy |
![]()
|
Gandeste-te ca la 1000km castigi 1.000.000. N-am decat sa-i fac motorul mai repede cu 20.000 km.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Mae |
![]()
|
da ai dreptate cu costurile teoretice. dar gandestete ca un motor la care sa umblat in el nu mai e la fel. se aude altefel, merge altfel, vibreaza altfel,trage altfel etc. eu to de parere sunt ca nu se merita un gpl daca iei toate costurile in evidenta + spatiul+ performantele+greutatea+periculozitatea
|
--------------------
dacia
break
2001 injectie
|
|
Mae |
![]()
|
si mai trebie sa va ganditi ca inm bucuresti se gasesc din belsug statii gpl, poate si in marile orase, dar in zona rurala unde mi-sa intamplat sa nu gasesc benzinarii cu benzina fara plumb, sau sa gasesc la preturi foartre mari fata de pretul normal. asta e un motiv in plus pt care inca n u imi pun gpl
|
--------------------
dacia
break
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Daca nici nu ai gpl pe masina, ce te bagi? Eu mai bine zic sa te abtii. Vad ca ceea ce zici tu , imi zicea si mie maicamea cand i-am zis sa-mi dea bani de instalatie.
Bai baiete, lucruriles-au mai schimbat in ultimii 14 ani. Nu se mai merge cu butelii de aragaz. Asa ca din start nu prea esti in tema(gazul ala strica motorul, iar gpl-ul il protejeaza).Pentru cultura ta generala, in afara localitatilor, plinul pe gaz are autonomia de 5-600 km. In atatia km e imposibil sa nu gasesti o statie gpl. N-ai decat sa mergi tu ca schumacher prin bucuresti, iar eu sa bantui strazile. Nu prea ma intereseaza. Te las pe tine sa mergi cu motorul care suna frumos. Noi aicea discutam. Daca nu iti convine gpl-ul, fa-ti un forum anti gpl. Nu mai veni tu aici sa ne stresezi. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Mae |
![]()
|
sti de ce am intrat aici. ca ma gandeam ca poate ma poate convinge cineva sa imi pun gpl. vroiam si yo niste date reale, ca de cele teoretice care le spun toti la toate "institutiile " care pun gpl-uri la masini supn doar ce vor ei ca sa le cuperi produsul.
|
--------------------
dacia
break
|
|
Iulianx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 May 05 ![]() |
Pana la urma ai pus GPL sau nu ?? M-a intereseaza si pe mine si nu stiu unde sa pun.Ai gasit o oferta ceva??
|
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Vad ca multa lume este impotriva instalatiei GPL.Asa am fost si eu la inceput dar am avut ocazia sa conduc masina unui prieten timp mai indelungat care avea montata o instalatie GPL.Prima data cand am condus masina am ramas complet dezamagit!
![]() This post has been edited by ROBY 06-TFA: 14 Aug 2005, 16:28 |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu am de aproape 2 ani instalație de gaz. abia acum m-am uitat să văd ce marcă este.
pe factura de la firmă scrie cam așa: supapa multiplă TOMASETTO, carcasă etanșă TOMASETTO, reductor-vaporizator SUPER GAZ. nu știu ce înseamnă astea, dar eu sunt foarte mulțumit de instalație. nu am fost decât o singură dată la revizie, deși asta se face cam la 15.000 km. cel puțin așa scrie pe hârtiile alea. am dat pe ea 220 de euro, adică 9 milioane la vremea respectivă. personal nu cred că gpl-ul uzează motorul. am deja vreo 50.000 km cu gazul și nu am nici un fel de probleme. la demaraj nu mi se pare că se pierde foarte mult, ci doar în treptele superioare se simte lipsa de putere. consumul nu l-am făcut exact pentru că diferența de bani față de benzină a fost clară. estimez însă că mănâncă 8-9 afară, 11-12 în oraș. eu îți recomand să îți bagi gpl dacă te interesează să mergi mult. |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
BRC sunt de departe cele mai bune!nu stiu pretul exact dar sunt un pic mai scumpe!dar merita!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta pt ca un preten are una de 6 ani si vro 90.000 km si no pb far amiros de gpl in habitaclu!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
daca iti pui o instalatie GPL sa iti ofere garantie pt ca poti sa ai probleme cu ea un vecin sia pus GPL pe dacie '97 break fara garantie si a patito
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
mai bine simpla decat aruncata in aer
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:28 |