GPL- dacia berlina '97
![]() ![]() ![]() |
GPL- dacia berlina '97
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
pot sa ma mandresc ca am o dacie de nota 11 merge super motorul este extraordinar merge impecabil dupa ce a trecut printr-un foarte urat in 2000 masina este folosita foarte des nu prea este ingrijita dar are un motor exceptional
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
avea fisuri nu stiu pe unde si a luat foc
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a fisuri in butelie????sau in furtune?a luat foc?pai bomba adica...detaslii
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
laca820 |
![]()
|
nu te supara din ce an este masina ta
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
ydaniel |
![]()
|
nov '95 nu am gpl pe ea si nici nu imi voi pune atat timp cat o voi mai tine!!!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
laca820 |
![]()
|
imi spui si mie de cand este masina ta ca sa stiu si eu
![]() |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
din '95 este buna
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
da tio vinzi asculta la mine nu iti lua logan
Asculta la mine sa nu iti iei logan |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
Iulianx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 May 05 ![]() |
La recomandarea voastra am dat comanda de o instalatie BRC,care era cea mai scumpa 1100 RON,sa vad cand ma programeaza pentru montare ca aveau de lucru baietii nu gluma.Cu toate ca GPL strica motorul
![]() |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
ydaniel |
![]()
|
fi sigur nu-mi voi lua lgn niciodata atentie si respecta recomandarile producatorului instalatiei de gpl pt service si intretinere!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Iulianx |
![]()
|
Gata am montat-o
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai eu zic ca este normal sa nu mai aibe acelasi demaraj.dar ai schimbat filtrul de aer?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Iulianx |
![]()
|
Nu l-am schimbat.Trebuia sa-l schimb??
|
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Iulianx @ 21 Aug 2005, 12:24) Filtru de aer are o mare importanta pt buna functionare a motorului.Cand ai sa-l inlocuiesti vei fi uimit de cum o sa mearga!Diferenta de putere o se simte la turatii mari,adica cu alte se va plafona in jur de 4500rot/min.Atata tot.Si inca doua lucruri importante:schimba filtru de aer mai des pe la 10 000Km fata de 20 000km si nu face imprudenta sa mergi fara antigel in instalatia de racire ca vei distruge timpuriu membrana de la vaporizator.Multa Bafta! |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu schimb filtrul de aer cam intre 5000-10.000!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Iulianx |
![]()
|
Gata maine il iau si il schimb sa vedem daca se simte ceva
![]() |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
ydaniel |
![]()
|
oricum nu te astepta sa faci un slr la semafor,dar asta depinde cat de imbacsit este filtrul!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kyma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 05 From: craiova ![]() |
salut. am montat si eu un brc acum 1 luna, multumit de el ce sa zic .. masinuta merge destul de bine .. in afara orasului daca mai sunt cu 1 pers in masina ma duc lejer la 110 120 consum bun 8-9 ..depinde cum mergi, parerea mea ca e boerie.instalatia ma costat 290 euroi .. partea proasta la mine este ca parca ma simt dupa ce am montat instalatia la 37 500km (40200 acum) ca la 70-80000km inainte nu stiu de ce (o fi ceva psihic
![]() |
--------------------
dacia
break /pick up
- DJ 86 MIV
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am montat instalatie GPL de curand dar LOVATO. Merge foarte bine masina nu stiu ce tot are lumea impotriva gazului. Are si demaraj dar e un pic mai slab ca pe benzina. E si normal sa fie asa. Am butelie de 60 L (vreau sa imi spuna si mie cineva cati litri intra max intr-o butelie de 60) iar consumul e undeva la 8 L /100 km in afara si max 10 L in oras. Sta la ralanti la 900 rot/min fara sa intrerupa; mi-o reglase varumiu si la 600 rot/min fara sa intrerupa asta ca sa termine cu obsesia mea ca motoru nu sta rotund in ralanti pe gaz. La partea cu uzura nu stiu ce sa zic dar nu cred ca mai are importanta.
Singurul lucru care nu prea imi place la mine este ca instalatiile Lovato au buteliile mai mult lungi si nu inalte asa ca nu a intrat in spatiul acela din portbagag din fund de tot dar oricum am aruncat toate trusele de scule si cascarabetele alea de prin portbagaj dupa butelie asa ca mi-am lasat spatiu. Am o rugaminte: sa imi spuna cineva unde gasesc niste furtune din acelea groase (ca de aspirator) care acopera conductele de gaz care intra si ies din butelie ca unul mi s-a crapat si vreau sa le schimb pe amandoua. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Iti intra in jur de 45-48l de GPL.
|
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
bluebird |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 January 05 From: Constanta ![]() |
In septembrie fac 1 an de cand merg cu o instalatie Marini montata pe Dacia 1300/1980. Sunt f multumit de functionarea acesteia
![]() Consumul mixt - 9l/100km, consum extraurban (CT-B-CT de mai multe ori) - 7l/100km (vit max. 90 km/h) Cu butelia goala, am alimenat 49l gaz (reglajul supapei de alimentare); am butelie de 60l. Lipsa puterii se simte in trepte superioare (ex. depasirea in tr. 4 se face doar cu avant!) ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6
2006 ALL THE BEST!!!
|
|
Iulianx |
![]()
|
Am schimbat platina,bujii,filtru aer,fise si merge belea ralanti la 9-10 dar merge rotund Nici nu iti dai seama ca e pe gaz Thanks for advice
![]() |
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
ydaniel |
![]()
|
la 9-10?ce insemna>??
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
da mai asa este! lumea e speriata de gaz. si eu am fost asa ca am studiat problema. singura chestie care se uzeaza mai repede este chiulasa, supapele se duc un pic mai repede. in rest eu am reusit sa merg pe gaz pana la 7000 de ture. E drept ca sa plafoneaza mai repede undeva la 5500-5800. In rest motorul mi sa distrus in mod "normal". Am instalatia de 1 an si ceva si inca merge. amu caut un mixer pt un carburator solex ce il am pe masina si inca nu am gasit.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 26 Aug 2005, 00:53) da mai asa este! lumea e speriata de gaz. si eu am fost asa ca am studiat problema. singura chestie care se uzeaza mai repede este chiulasa, supapele se duc un pic mai repede. in rest eu am reusit sa merg pe gaz pana la 7000 de ture. E drept ca sa plafoneaza mai repede undeva la 5500-5800. In rest motorul mi sa distrus in mod "normal". Am instalatia de 1 an si ceva si inca merge. amu caut un mixer pt un carburator solex ce il am pe masina si inca nu am gasit. Ai sa gasesti cam greu asa ceva,Anndi.Am cautat in Bv de mi-au iesit ochii si nimic.Cred ca as mai avea o sansa la dezmembrari daca prind vreun papuc sau o nova,dar de obicei ajung fara instalatie ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
Iulianx |
![]()
|
Pe gaz imi statea la 900 rpm si pe benzina la 10 rpm dar nu mai intereseaza benzina oricum Am inteles ca e normal pe benzina ralantiul sa fie un pic mai mare ??
|
--------------------
Dacia 1310
Break
- B 10 UEA
|
|
Marx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 16 June 05 ![]() |
Salutare!
Imediat dupa ce mi-am luat si eu o Solenza, am trecut, ca urmare a "sfaturilor" sotiei (proaspat casatoriti) de a face ceva pentru reducerea costurilor de intretinere a celor doua masini: Solenza si masina mea, Dacia mea din 1988. Asa ca, am luat o instalatia GPL LandiRenzo din Metro (montaj inlcus). Ce pot sa spun este ca masina merge OK, se simte insa o oarecare scadere a puterii, in special la urcusuri si daca ai ceva greutate. O chestiune importanta, alaturi de cele semnalate de ceilalti colegi, este aceea a tobelor de esapament, care trebuie sa fie tot timpul in stare buna. Pot confirma acest lucru din propria-mi experienta. Drum bun si cauciucuri tari ... |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
- BN 03 BOF
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
QUOTE(Marx @ 1 Sep 2005, 12:33) Salutare! Imediat dupa ce mi-am luat si eu o Solenza, am trecut, ca urmare a "sfaturilor" sotiei (proaspat casatoriti) de a face ceva pentru reducerea costurilor de intretinere a celor doua masini: Solenza si masina mea, Dacia mea din 1988. Asa ca, am luat o instalatia GPL LandiRenzo din Metro (montaj inlcus). Ce pot sa spun este ca masina merge OK, se simte insa o oarecare scadere a puterii, in special la urcusuri si daca ai ceva greutate. O chestiune importanta, alaturi de cele semnalate de ceilalti colegi, este aceea a tobelor de esapament, care trebuie sa fie tot timpul in stare buna. Pot confirma acest lucru din propria-mi experienta. Drum bun si cauciucuri tari ... Chiar nu inteleg cu ce ar putea influienta negativ functionarea motorului daca traseul de evacuare ar fi deteriorat! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
ydaniel |
![]()
|
adica ,daca esapamnetul este partial infundat motorul va depune un efort suplimentar pt invingerea acelei rezistente!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:56 |