VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Update: acum sunt in Sinaia. Strada principala e in curs de reparatie. Se decoperteaza tot si apoi se toarna asfalt nou. Am fost la Mioveni 3 nopti, in Brasov 2 nopti unde am sdtat la Dirste (care este praf in comparatie cu anii trecuti). Am facut pana acum ~900 de km. Am azi am fost la Stana Regala; desi drumul spre locatie este unul forestier, prost, recomand sa ajungeti acolo pentru ca este foarte fain. Sambata ajung inapoi la Mangalia, din pacate. Maine vreau sa urc cu telecabina la cota 2000, sa vad si eu Babele si Sfixu vietii, ca nu le-am vazut. De semenea voi revedea castelu Peles. Poate pun si ceva poze maine
![]() Nu merge sa pun poze ![]() This post has been edited by Iulikk: 15 Aug 2013, 21:43 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Teaser...
(știu ca toba atârnă, maine o rezolv). Attached thumbnail(s) IMG_1140.JPG ( Size: 2.78mb ) Number of downloads: 1036 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta-i masina aia cu numere "naspa" ?
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da
![]() Ca idee, masina e a unei rude care este plecata cam 8 luni pe an din țară. Cand e plecata (ruda, nu masina ![]() This post has been edited by Iulikk: 26 Aug 2013, 19:09 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai sincer, asa "din spate" arata chiar ok. Cand ai zis prima data ca masina e cu numere "naspa" m-am gandit la un G3 ruginit sau ceva japoneza din 1900 toamna
![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
da masini mai noi si scumpe, mata nu ai vazut cu nr. naspa ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Deci, clio asta din poza are UN SINGUR proprietar. Un verisor de-al meu l-a cumparat din Spania de nou. El a locuit acolo pana acum 2 ani si masina a avut numere de Spania. Din cauza taxei s-a hotarat sa o bage pe naspa.
Masina are 138000kmp, revizii facute exclusiv in reprezentante reno,, chiar si becurile sunt schimbate la reno. This post has been edited by Iulikk: 26 Aug 2013, 19:53 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kossak |
![]()
|
Cea mai "noua" masina cu nr de BG care imi vine in minte e Mondeo-ul unui prieten, din 2000. Sincer sa fiu nu-mi amintesc sa fi vazut ceva mai nou, ce-i drept nu vad prea multe masini pe BG aici in zona.
This post has been edited by kossak: 26 Aug 2013, 20:10 |
--------------------
Honda
Civic
|
|
Iulikk |
![]()
|
E in Mangalia un BMW seria 7. Clio ăsta din poza e din 2003, aprilie parca...
27 Aug 2013, 19:32: Am schimbat la clio chestiile alea de cauciuc cu care se prinde toba de masina. Poze cu botu' masinii: This post has been edited by Iulikk: 27 Aug 2013, 18:32 Attached thumbnail(s) IMG_1141.JPG ( Size: 3.08mb ) Number of downloads: 1025 IMG_1142.JPG ( Size: 2.94mb ) Number of downloads: 972 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
13800 kmp? Kilometrii patrati? Cam multi km are masina. Sincer in ceea ce priveste masinile pe bulgaria am vazut si cayene si decapotabile si mercedesuri, etc. De cat sa platesti la romani un sac de bani pe impozit, la masinile de lux, mai bine platesti la bulgari o punguta de bani
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Iulikk |
![]()
|
138 000, nu 13 800. Cum sa fie bre mult daca masina e din 2003? La Solenza am 106 000 kmp...
PS: kmp = kilometri PLATI, nu pătrați ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Preagătim Solenza pentru iarnă.
Attached thumbnail(s) IMG_0962.JPG ( Size: 2.09mb ) Number of downloads: 880 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
108500 km and counting.
S-a ars ledul de la bricheta (din nou). Sapt viitoare pun rotile de iarna. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
108800 kmp. Am pus rotile de iarna.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
La voi a venit deja iarna?
![]() Ca la munte e inca destul de cald si uscat. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu inca, dar e mai bine sa le schimb acum. Oricum, multi km nu va face pana in decembrie. Maxim 500.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Big problem...
![]() S-a f*tut bordu, ma rog... indicatoru' de kerosen. Am pus azi benzina, dar acul se ridica pana la 3/4, desi ar trebui sa indice plin. Am citit pe forum, e din ciclul "asa face la toate". Sa vad dupa ce se mai duce benzina, daca acul va cobori cum trebuie sau ramane in pozitia asta... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Poate de aia pun unii 2T în combustibil…
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si Metabond in ulei, da da... ![]() Oricum, nu vad legatura intre ulei in combustibil si indicator. Sigur, este o problema din bord. This post has been edited by Iulikk: 5 Nov 2013, 19:17 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
109800 km and counting.
Amortizoarele spate si-au cam dat duhul. Paguba: 2*180 de lei + montaj, dracu stie cat, inca nu am comandat amortizoarele. Zilele astea le comand de la userul adilau, de aici, de pe forum. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
Nu te bagi tu la montaj?
Mai bine bei tu berile decat sa le dai altuia. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
Neee... Nu am nici sculele necesare, dar nici "know how"-ul necesar.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe spate le montezi si beat. Iti trebuie o cheie si o ora pentru amindoua. Ai de desfacut si pus la loc doua suruburi/amortizor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
turbodxman |
![]()
|
D'aia ziceam.
Poate nu-i place omului berea iarna ![]() Sau e mai comod sa stai la caldura decat sa stai murdar sub masina, in frig. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa ia vodca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Zic mersi si asa. Abia le-am gasit
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Scump rau. De pe net nu iti palce sa comanzi?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Iulikk |
![]()
|
De pe net sunt luate. In Constanta am gasit decat Bilstein si Asam. Bilstein erau 120 de lei. La 400 de lei, daca duc 5 ani, si-au scos banii.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:57 |