VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
G I M |
![]()
|
||
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Lumea zice ca nu-i bune. Pe topicul de amortizoare, toti care au pus Bilstein, dupa 1 an, maxim 2 au trecut pe OEM si au spus ca nu se compara puscariile faculte la Sibiu cu astea facute in Cehia.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu Bilstein am pus pe fata la nova acum vreo 3 ani, si daca nu ma insel tot Bilstein au fost din fabrica. Eu sunt multumit .
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La Nova o fi asa, la Solenza pe fata sunt Monroe, pe spate... dracu stie, pe ele scrie (cica) Made in Czech Republic.
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627810995 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Amortizoarele spate cu care nova a mers 7ani sint acum pe aolenza, de 4 ani. Facute la Sibiu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Asa o fi, nu contest. Am fost multumit de amortizoarele originale de pe Solenza, din aceasta cauza voi monta tot "de origine".
Nu am fost multumit de discurile si placutele originale, am montat Ferodo. Daca sunt multumit de un produs, nu vad rostul in a schimba marca / modelul. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pana la urma ce amortizoare sunt astea de 180 bucata? Cu bilstein-urile sunt de acord ca sunt proaste. Acum 4-5 ani cand am luat masina le-am inlocuit pe toate 4, erau cele de uzina pe masina. Si am pus bilstein sibiu. Anul asta unul pe fata era deja curs si nu am mers mai mult de 40-50 de mii. Calitate foarte proasta...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Salutare !
Ca tot s-a deschis subiectul aici... Am postat si la piese auto dar vad ca nu a raspuns nimeni... A pus cineva amortizoare Monroe Made in Belgia ? Sunt in cutie Monroe si au inscriptionat pe undeva Tenneco (ori e distribuitor ori e noul proprietar Monroe nu stiu).. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 25 Nov 2013, 23:08) Pana la urma ce amortizoare sunt astea de 180 bucata? Cu bilstein-urile sunt de acord ca sunt proaste. Acum 4-5 ani cand am luat masina le-am inlocuit pe toate 4, erau cele de uzina pe masina. Si am pus bilstein sibiu. Anul asta unul pe fata era deja curs si nu am mers mai mult de 40-50 de mii. Calitate foarte proasta... Sunt aceleasi cu cele cu care a venit masina, Monroe. Daca vor tine jumatate cat astea este perfect. Amoritzoarele astea au fost omorate de doua drumuri: prima data am transportat 8 placi de beton, la vreo 50 de kg fiecare, pe 100 de km si a doua oara am carat 15 galeti de tencuiala decorativa, a cate 27 de kg fiecare. QUOTE(Florin27 @ 25 Nov 2013, 23:12) Salutare ! Ca tot s-a deschis subiectul aici... Am postat si la piese auto dar vad ca nu a raspuns nimeni... A pus cineva amortizoare Monroe Made in Belgia ? Sunt in cutie Monroe si au inscriptionat pe undeva Tenneco (ori e distribuitor ori e noul proprietar Monroe nu stiu).. Nu cred ca a montat nimeni asa ceva, dar Monroe are "fabrica mama" in Belgia, deci... daca sunt originale si nu rahat chinezesc sunt foarte bune. This post has been edited by Iulikk: 25 Nov 2013, 23:51 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Multumesc !
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Pam-pam: azi, 4 decembrie, 2013 se implinesc 10 ani de cand Solenza din semnatura este in familie. Au fost 10 ani... care au trecut repede. Am trecut prin bune, prin rele. Solenza m-a dus peste tot prin tara si strainatate. Si-a meritat totii banii dati (262 de meleoane de lei vechi, mai exact ![]() In cei 10 ani am schimbat asa: - bielete directie (ambele, o data) - rulmenti toti 4, o data - pompa de benzina, o data - UCE - pistonas frana spate - pivoti (ambii, o data) - burdufe planetara, fiecare de 2 ori, in afara de cel din stanga, partea spre cutie pe care l-am schimbat o odata. Urmeaza: planetara dreapta, amortizoare fata-spate. Multi kmp mie!! ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 4 Dec 2013, 18:45 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
A venit Moșu.
IMG_2375.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 783 IMG_2376.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 802 Pe amortizor nu scrie nici Monroe, nici Bilstein... nici nimic. ![]() This post has been edited by Iulikk: 11 Dec 2013, 18:45 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Tavan01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 December 13 ![]() |
Iulikk spune-mi si mie te rog pretul lor si de unde pot comanda . MUltumesc
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Scala
- B-69_cok
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc turbo! Sunt sigur ca nu mai apuca inca atat... o va papa rugina. Deja au aparut inflorituri in oalele din spate, desi bag ulei cam de 2 ori pe an. Asta e....
@ cei interesati de amortizoare: Amortizoarele le-am cumparat de la userul adilau, de aici, de pe forum cu pretul de 180 de lei bucata, fancurierul inclus in acest pret. http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=58994 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 11 Dec 2013, 18:45) A venit Moșu. IMG_2375.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 783 IMG_2376.JPG ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 802 Pe amortizor nu scrie nici Monroe, nici Bilstein... nici nimic. ![]() Și totuși e Bilstein, după codul ăla ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Acel cod e doar de referinta. Pe acel site e un exemplu de piesa ce corespunde acelui cod de original, dar ce vand ei e Bilstein si vine in cutie de Bilstein.
Amortizoarele din cutia lui sunt Monroe, a si scris pe un topic. ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Tavan01 |
![]() ![]()
|
Le-am comandat si eu , bielstein sunt praf am schimbat 7 in 6 ani
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Scala
- B-69_cok
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ma bucur ca te-am putut ajuta!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Tavan01 |
![]() ![]()
|
Multumesc Frumos de ajutor Iulikk . sa ai un craciun Minunat alaturi de Familie .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Scala
- B-69_cok
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Iulikk, ai spus ca ai folosit Aral la solnitza - e vreo diferenta in bine fata de Elf? ca ma gandesc si io...
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Iulikk |
![]()
|
Probabil ca sunt subiectiv... dar... cu Aral High Tronic 5w40 parca motorul este mai linistit dimineata, nu se aude acel "păcănit". Pana mea... eu raman pe acest ulei deocamdata.
21 Dec 2013, 19:38: QUOTE(Tavan01 @ 21 Dec 2013, 10:06) Multumesc la fel! This post has been edited by Iulikk: 21 Dec 2013, 19:38 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am schimbat amortizoarele spate.
Manopera a fost 65 de lei la Dacia in Mangalia, la asta s-au mai pus 14 lei pe cele 2 suruburi de jos. Am cumparat suruburi de amortizoare "de Dacie", asa mi-a zis nenea de la piese auto. Amortizoarele vechi, cele cu care a venit masina, sunt tot Monroe, facute tot in Cehia. Attached thumbnail(s) WP_20131223_001_crop.jpg ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce-au facut cu flexu'?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce-i Argoane, iti trezeste amintiri cand vezi flexu'?
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai incapea roata de amortizorul nou si a ajustat-o putin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Cat au costat suruburile?
Intreb pt ca in reteaua Renault, pt modelele mai vechi (Renault evident) au scoruri cam mari pt suruburi, piulite, agrafe de plastic... ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 23 Dec 2013, 11:47) 7 lei bucata. ![]() Am fost la piese auto cu piulita... si am luat toate suruburile care se potriveau. Erau fiecare la 7 lei bucata. Nenea de acolo mi-a spus sa iau toate suruburile care se portivesc... sa le incerc... iar ce nu e bun sa le aduc inapoi ca imi returneaza banii (ceea ce a si facut) si sa ii arat care au fost bune, in caz ca mai intreaba si altii. This post has been edited by Iulikk: 23 Dec 2013, 21:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:13 |