VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ti-a mai zis cineva pe aici; vezi Meganu ala la 10k. Era ok din pdv al dotarilor
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da, am luat in considerare. Maine dau un telefon la reno sa vad care e afacerea.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai bine să mergi pe o marcă consacrată, gen reno.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am dat diverse mailuri pe la diversi dealeri auto. Pana acum mi-au raspuns astia de la Toyota, cu asta. Pret cu tot cu rabla: 10 005 Euro. Chiar asa importanti or fi aia 5 euro?
![]() Motorul mi se pare mic, dar tinand cont ca masina va fi folosita 90% in oras (cu mici exceptii, cate un drum Mangalia - Constanta pe sapt si probabil un drum, doua la munte).... nu stiu ce sa zic. Vineri ma duc la test cu Hyundai I20 (care, dupa cum zice la ei pe site costa 7800 de euro prin programu Rabla). M-am gandit sa intreb si de Mazda 2 si 3. This post has been edited by Iulikk: 21 May 2014, 22:59 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
corsa parintilor a fost, la vremea ei 8100 eur + 3 tichete rabla - cu tva inclus. (tichete luate din reprezentanta, iar tichetul nostru de la vechea dacie l-am vandut ulterior tot la reprezentanta).
undeva prin aprilie parca sunt zilele opel. daca mergi pe centura la opel e si citroen acolo si seat vis a vis. bifezi mai multe dintr-o lovitura, iar pe babanovac mai gasesti un sediu opel, ceva mai rigid + suzuki si mazda. in banii aia swiftul pare haios, citroen c3 cu parbrizul ala nebunatic zenit al lor... mazda 2 - au prezentat un concept la salonul auto de la geneva, Kazumi (parca), destul de diferit de actuala mazda 2, dar ca va deveni mazda 2 - deci probabil vor avea discounturi babane la la modelul asta in curand (e de vanat). la mitsubishi au iarasi oferta de lichidare de stoc. depinde daca o cumperi rational - sa se potriveasca nevoilor tale, sau o cumperi sa iti placa, si sa fie fun. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Yaris a fost singura masina care, in ciuda dimensiunilor rezonabile, mi-a lasat senzatia de lipsa de aer - n-am avut in nici o masina, nici macar in Tico, sentimentul asta de claustrofobie.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Meganu asta se pisa pe toate rasnitele alea. http://www.renault.ro/promotii/vehicule-de...ne/noul-megane/
Yarisu ala e o gluma f proasta, crede-ma ca e mai sprintena solenza ta decat petarda aia. Iar despre hyundai@mazda si toata sleahta de galbejiti, aceeasi parere ca si la yaris. |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La banii aia e foarte interesant Megane-ul ala. E acelasi Fluence "de Turcia" ca si modelul pre-facelift?
Eu m-am mai dat un cu Yaris diesel din 2007-2008. Masina mi-a lasat impresia de soliditate dar mi s-a parut foarte zgomotoasa. Pozitia la volan e "tip logan" ( asta poate fi pe placul femeilor ![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Iulikk |
![]()
|
M-am plimbat cu I20
![]() Daca vreau sa fug, am clio ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Long time, no see. Ce mai faceti?
![]() Masina inca merge bine... ma rog, nu prea am mai condus-o pentru ca am masina de la munca, un Matiz. Solenza are ~ 130 000 km. In primavara ii fac distributia. Totusi, mi se pare ca la Solenza ambreiajul "prinde" foarte sus. Se poate regla cursa ambreiajului, astfel incat acesta sa "prinda" mai jos sau trebuie sa schimb cablul? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unde prinde nu se poate modofica, dar se poate modifica cursa pedalei, daca slabesti cablul, va sta mai jos pe liber, deci 'va prinde' mai jos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate s-o fi uzat discul si de asta prinde mai sus.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc de raspunsuri.
@argon: mersi. Este ceea ce vroiam sa stiu ![]() @bmwh548: sunt sigur ca si discul este cam dus, totusi are 13 ani ![]() This post has been edited by Iulikk: 15 Jan 2015, 21:36 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa pui bani deoparte, asa am patit la Loganul de firma 1.4 cu ambreiaj pe cablu, prinde tot mai sus, am slabit cablul sa prinda mai jos, iar in maxim 5000 km a inceput sa patineze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
Banii nu ar fi chiar o problema (ii am stransi deja, astept sa pice ambreiaju de tot). Problema majora acum este... timpul
![]() Aaa si am facut si ITP, pe 24 decembrie ![]() This post has been edited by Iulikk: 15 Jan 2015, 21:41 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Se poate regla cablul, este foarte usor si va prinde la jumatatea cursei pedalei sau cum vrei tu. ATENTIE dupa reglaj, cand apesi pedala la fund sa se debreieze complet, sa nu "agate"!
Dar ambreiajul nu mai are viata in el, o sa inceapa sa patineze. Iei un kit ieftin, il schimbi si gata, ca ma gandesc ca nu mai vrei sa tii Solenza inca 10 ani. This post has been edited by andri1940: 15 Jan 2015, 22:09 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca mai tine ambreiajul, o mai tine-o...
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(andri1940 @ 15 Jan 2015, 23:07) Se poate regla cablul, este foarte usor si va prinde la jumatatea cursei pedalei sau cum vrei tu. ATENTIE dupa reglaj, cand apesi pedala la fund sa se debreieze complet, sa nu "agate"! Dar ambreiajul nu mai are viata in el, o sa inceapa sa patineze. Iei un kit ieftin, il schimbi si gata, ca ma gandesc ca nu mai vrei sa tii Solenza inca 10 ani. Solenza va mai sta fix 2 ani, pana expira ITP si pana invata si prietena mea sa conduca asa cum trebuie. Argon are dreptate. Ambreiajul tot la capat de cursa va tine, doar ca acea cursa va fi mai scurta. Dupa mici cautari (un magazin de piese auto la parterul blocului de vis-a-vis), am gasit kit Luk la 370 de lei. 250 de lei ma costa montajul la un service (nu este service al unei anumite marci, dar este un service mare, imi da garantie la lucrare si factura). Daca mai tine pana prin mai-iunie e perfect. Cu Solenza asta am facut 500 de km in 4 luni ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 16 Jan 2015, 19:43 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 16 Jan 2015, 19:42) Dupa mici cautari (un magazin de piese auto la parterul blocului de vis-a-vis), am gasit kit Luk la 370 de lei Mai cauta si la alte magazine ca e scump....nici la M2 cu 1.5 nu am dat atat tot pe LUK. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Aaa da? Mie mi se parea chiar ieftin
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vezi ca de obicei service-ul nu iti da garantie decat daca iei piesa de la ei. Nu au de unde sa stie ce ai tu in plasa si de unde e luat.
|
--------------------
-
-
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pai garantia de piese este data de fabricant...via magazin piese auto cu conditia sa faci montajul in service.
La service se da garantie pentru manopera....dupa lege. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Exact.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Kitul de distributie contine curea Gates sau Contitech (la alegere) si rola Koyo (rola folosita de Renault in kiturile originale) +pompa apa Dolz+curea alternator Hutchinson+curea striata accesorii pentru Dacia Solenza 1.4 mpi cu servo si aer conditionat.
Sunt ok piese astea? 290 de lei la bonmarc... mie mi se pare cam ieftin... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
zi de unde il iei ca ti-l vand eu mai scump.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Chitu' asta l-am cumparat eu acu f'o doi ani, totul e perfect. Da' vezi cine ti-l monteaza.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Iulikk |
![]()
|
Montajul la reprezentanta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:16 |