Cersetorii romani si restu' lumii
![]() ![]() ![]() |
Cersetorii romani si restu' lumii
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Tu ai convins-o sa stea asa pe baba?
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu era baba, statea asa doar ca sa nu i se vada mecla. Era in putere, avea toti dintii albi in gura si vorbea normal. In mod normal se tanguia ca o vita impuscata.
Si nu, n-am convins-o eu. Daca tie ti se pare amuzanta situatia, sa ma ierti, da' mie nu. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Na păi de, nu se jeluia coana europa cum ca în românia rromii sunt persecutați, discriminați, aia, aia! Acum cred că s-au lamurit. Să se spele cu ei pe cap.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Hai ca esti amuzant. Pai daca la 1am te macina problema tiganilor de afara..... inseamna ca n-ai alte probleme.
Ce vrei sa spui?Ca te surprinde? Acum ai realizat poblema asta? Nu stiu daca ne e mai bine cu ei afara sau cu ei in tara. Nu e o noutate nici ca sunt o gramada afara, nici cu ce se ocupa, nici imaginea pe care ne-o dau. Si nici nu putem sa facem ceva. N-a facut el Antonescu... |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 11 Aug 2010, 01:20) Pe mine ma-ntrebi? Daca da, e miezu' noptii aici. Si da, poate vei fi surprins, ma macina chiar tare. QUOTE(Arhimede @ 11 Aug 2010, 01:20) DA!!! Oi fi eu mai ignorant din fire, da' chiar nu cunosteam amploarea situatiei pana sa n-o vad cu ochisorii mei. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 11 Aug 2010, 01:20) Na păi de, nu se jeluia coana europa cum ca în românia rromii sunt persecutați, discriminați, aia, aia! Acum cred că s-au lamurit. Să se spele cu ei pe cap. Aliluia! ![]() Mi-amintesc ca prin anii 90 au venit astia (nemtii sau francezii, nu mai stiu) si au facut un filmulet ca sa ne faca de cacao, cum ca suntem natie de tigani. Sa mor daca am vreo strabatere ca fac astia bani pe seama prostilor civilizati din vest. Chiar imi pare nespus de bine. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
Da ma, ok, da' asta din punctul tau de vedere, si la o scara mai larga.
Da' europeanu' de rand ramane cu pata pe creer ca roman = tigan cersetor si hot care-i strica micul coltisor de rai. Ce stii tu el nu stie. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, da' tu pe ce lume ai trait pana acum. Din 91-92 e aceeasi perceptie in afara. Toti suntem tigani pt ei.
Multi nici nu mai spun ca sunt romani p-afara si bine fac. Mandria de a fi roman=c@cat in ploaie... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Muttley |
![]()
|
ma rog...
![]() This post has been edited by Muttley: 11 Aug 2010, 00:48 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tu poti fi confundat oricand cu un nordic, asa ca nu-ti mai face probleme. Nu-s tiganii de vina ca nu ti-a vandut ala bicicleta. Ci doar tu, ca n-ai stiut pe ce lume traiesti, sa-i zici ca-i numar de Anglia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
Las-o-ncolo bicicleta. Ma oftic sa constat ca nu putem fi praf intre gardurile noastre, sa vad ca tiganeala specifica noua deja si-a pierdut din "specific", si ca suntem de tooooooot rahatu'.
Si mai traiam cu impresia ca altii dintre noi nu cunosc situatia, da' vad ca eram singurul. PS: uitasem, ma seaca faptu' ca TOTI sunt tigani romani! N-ar fi unu' bulgar, albanez. Nu ma, toti stiu romaneste. This post has been edited by Muttley: 11 Aug 2010, 00:55 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Arhimede |
![]()
|
Bre, tiganii sunt un popor migrator, se stie, venit din india. Tigani exista in toate tarile lumii ...si in fiecare tara poarta alt nume. In general numele asta era ales sa dea impresia ca sunt parte din poporul in care au venit.
Treaba e ca al noi se numeau tigani, deci nu era cazu. Naspa si foarte naspa e ca in timp sub presiunea occidentalilor, si pacaliti de anumite influente s-a ajuns la rromi care e foarte aproape de " romîni ". Dar cum dracu sa nu fie semn de egalitate cand noi suntem romani, iar grupul asta etnic in lume se numeste identic adica romani. Dai un search pe goagal cu "romani" si vezi ca o sa ai poze numai cu tigani, o sa ai si pe wiki explicatii despre tigani. Plecand de la chestia asta.... nu trebuie sa te mai surprinda nimic Romani_population_average_estimate.png ( Size: 159.86k ) Number of downloads: 786 Cand vezi harta asta cu raspandirea tiganilor, tu ca strain...ce dracu de confuzie poti sa ai? Ai certitudini nu confuzii. Tu ca englez daca vrei sa stii de un popor...sa zicem italian.Bagi pe goagal "italians". La fel chair daca stii ca exista o diferenta intre romani si tigani tastezi "romanians" sa vezi cum arata romanii.Eh...IN afara de 2-3 sportivi, 2-3 bunaciuni romance vezi doar tigani. This post has been edited by Arhimede: 11 Aug 2010, 01:02 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Muttley |
![]()
|
Deviind putin, da' referitor la ce ai spus cu privire la confuzia roman - rrom.
Am primit candva un mail cu un ppt despre tigani si am ramas cu cateva sechele de acolo, si anume: - tiganii toarna copii pentru ca primesc ajutoare de la statul roman si alocatiile copiilor asigura un trai cat de cat "decent"; - din 10 nou-nascuti din Romania, numai 1 sau 2 sunt romani, restul tigani; - in 30 de ani vor ajunge romanii sa fie o minoritate. Pai daca-n 30 de ani va mai exista google, iar la cautare dupa roman o sa apara poze cu tigani, cam asta va fi realitatea. Edit: belea harta ![]() This post has been edited by Muttley: 11 Aug 2010, 01:09 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vi_escu |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 11 Aug 2010, 00:51) tratează-te! Attached thumbnail(s) una_mare.jpg ( Size: 559.24k ) Number of downloads: 775 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca o sa ne tratam toti asa, adica cu resemnare, o sa ajungem bine.
Daca e cu substrat, de acord. Ultimu' stinge lumina ![]() This post has been edited by Muttley: 11 Aug 2010, 01:11 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Arhimede |
![]()
|
E un obicei ca tiganii, indiferent de situatia lor financiara reala, sa primeasca ajutoare sociale in schimbul voturilor.
Pe mine ma uimeste cate fete romance "o ard" cu tiganii. Tiganii au si un stil mai "relaxat" de viata. se insoara la 7 ani...toarna copii gramada pentru ca nu-si fac griji pentru cum cresc. Romanii se chinuie sa puna mana pe muieri pana pe la 30 de ani, ca romancele vor stabilitate materiala, si la o varsta nu poti s-o ai, si apoi cu greu fac 1 copil, ca dansa vrea sa aibe cariera, sa fie inca frumoasa, sa aibe timp pentru ea........ Concluzia...Muttley nu te pune pe bautura cum te invata forumu ca ajungi rau. Baga urmasi! This post has been edited by Arhimede: 11 Aug 2010, 01:13 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Arhimede |
![]()
|
Cerseste omu, dar macar se odihneste cu stil
![]() This post has been edited by Arhimede: 11 Aug 2010, 01:26 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da' cersetoria nu e interzisa p'acolo? adica n'au si astia ceva politisti comunitari sa-i ia pe sus, sa-i adune intr-o vagauna, si cand se fac d'un autocar sa-i trimita inapoi cu consemn la frontiera..
QUOTE(Arhimede @ 11 Aug 2010, 01:24) de cand sunt pozele? sper ca biguta e'nregula ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu cred ca pot sa le dea interdictie de a mai iesi din Romania.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Țigan repatriat din Franța: "Decât să muncesc aici pe gratis, mai bine fac acolo un ban cinstit din cerșit"
QUOTE Muncă cinstită la cerșit Sute de persoane au ajuns astfel în Banat. Darius Neda (20 de ani) și soția sa, fratele acestuia, Florin Neda (26) de ani și sora celor doi au fost în Franța la cerșit, fapt pe care îl recunosc fără nicio rușine. „Nu avea nimeni treaba noastră. Aici în România nu ai de lucru. Am lucrat un an și ceva în construcții și am luat țeapă cu banii. Atunci pentru ce să muncesc!? Mai bine mă duc și muncesc cinstit la cerșit. Stăteam în fața unei bulangerii (n.r. brutării), făceam 10, 20, 50 de euro pe zi”, a mărturisit Florin Neda. Acesta a mai spus că erau sute de rulote cu țigani români care împânzeau orașele la cerșit. „Aici sunt boschetar. În Franța am fost mult mai bine îmbrăcat. Dacă mă vede așa cum sunt acuma nici nu îți dă nimic, zice că ești boschetar”, a mai spus Neda, un nume foarte răspândit printre țiganii din Banat. adevarul... deci asta e gindirea tiganeasca ! in loc sa incerce sa caute de munca aici, in romania, la fel ca atitia altii de-ai lor - bravo lor ! - personajele de mai sus prefera sa...cerseasca ! da' nu oricum: cinstit ! ce kant, ce hegel, filozofia astora e la baza acum ! inca o data se dovedeste, a cita oara, ca toate eforturile de integrare ale acestor indivizi sint in zadar ! sigur, exista si unele exceptii, care merita atentia, dar foarte putine ! iar mentalitatea asta se va perpetua vesnic. ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
gigele, tu ai o baza de date cu link-uri pentru orice ocazie, sau le cauti pe loc?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Aug 2010, 08:21) Da' cersetoria nu e interzisa p'acolo? adica n'au si astia ceva politisti comunitari sa-i ia pe sus, sa-i adune intr-o vagauna, si cand se fac d'un autocar sa-i trimita inapoi cu consemn la frontiera.. De ce sa-i trimita inapoi? Sa-i pastreze si sa ne arate la ei in tara cum trebuie tratate minoritatile astea dubioase. Decat sa faca pe desteptii cu noi ca nu ii integram pe tigani, mai bine sa-i integreze ei. ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
CE îl contrazice pe Sarkozy: Cetățenii europeni pot fi expulzați doar individual si pot ataca decizia in instantele nationale
QUOTE Purtatorul de cuvant al Comisiei pentru Justitie si Afaceri Interne, Michele Cercone, declara intr-un interviu pentru Deutsche Welle ca "Nu pot exista expulzari ale unor serii de cetateni europeni". Cetatenii europeni pot fi expulzati "din motive de politici publice, securitate publica sau sanatate publica", dar cazurile sunt tratate la nivel individual, explica Cercone. Presedintia si Guvernul francez au decis, in ultimele saptamani, sa inchida o serie de locuri de campare in care isi facusera tabere cetateni de etnie roma. Unii dintre ei provin din Romania si Bulgaria - iar in cazul acestora, autoritatile de la Paris au decis expulzarea lor catre tarile de origine. "Suntem, inainte de toate, angajati in respectarea aplicarii legislatiei anti-discriminare, convenita la nivelul Uniunii Europene intre statele membre si Parlamentul comunitar. Integrarea romilor dispune de instrumente si politici europene. As da exemplul fondurilor structurale dar si pe cel al Fondului Social European. Intr-o oarecare masura, prin extensie, Fondul Agricol European pentru Dezvoltare Rurala a fost, de asemenea, folosit in anumite tari pentru integrarea populatiei rome. Iar din mai 2010, regulile de folosire a banilor din Fondul European de Dezvoltare Rurala au fost modificate pentru a simplifica accesarea acestora in folosul grupurilor minoritare cum ar fi tocmai populatiile de etnie roma. Scopul este sa li se poata construi locuinte. Este, iata, deja un efort consistent depus de Comisie si Uniune", a explicat Michele Cercone. "Exista limite pe care statele Uniunii le pot institui in baza unor reguli stricte. Expulzarea sau deportarea sunt deja masuri considerate ca fiind extreme. Cetatenii europeni pot fi expulzati din motive de politici publice, securitate publica sau sanatate publica. Fiecare caz individual, insa, trebuie evaluat de statul membru - iar aceasta inseamna ca nu pot exista expulzari ale unor serii de cetateni europeni. Apoi: fiecare cetatean expulzat are dreptul sa atace in instantele nationale decizia si sa ceara anularea aplicarii ei pana nu se incheie procedurile juridice", a continuat Cercone. link se pare ca, pina la urma, tiganii vor ramine in franta mult si bine, in ciuda dorintei presedintelui sarkozy - apropo, familia lui a ajuns in franta cam din aceleasi motive ca si tiganii pe care ii expulzeaza ! si asta pentru ca, daca instantele franceze vor respecta prevederile europene in materia discriminarii, pentru a analiza fiecare caz in parte - e nevoie de zeci de ani. Nicolas Sarkozy își reclădește popularitatea cu taberele de romi QUOTE Cota de popularitate a președintelui francez a crescut cu două puncte procentuale, de la 32 la 34 la sută, cel mai probabil în urma poziției ferme afișate de liderul de la Palatul Élysée față de problema siguranței publice, scrie publicația "Le Parisien", citând un sondaj lunar realizat de institutul CSA. Sarkozy a câștigat cel mai mult la capitolul imagine în rândul persoanelor de peste 65 de ani, care au reacționat cel mai bine la măsurile propuse de liderul francez față de, printre altele, problema taberelor de romi. "Chiar dacă anumite propuneri ale sale sunt considerate demagogice, chiar scandaloase, de către o parte a clasei politice, acestea au un ecou în rândul populației", comentează jurnaliștii cotidianului francez. evz |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
argon |
![]()
|
pliz nu mai strica topicuri, daca vrem stiri de 2 bani deschidem televizorul sau luam ziarul, macar forumul sa fie o pauza din acest punct de vedere.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Restul lumii nu e Franta, aia sunt plini de magrebieni dar le pute cand vad tigani din Romania.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 11 Aug 2010, 00:03) Primul contact cu ei, acu' 2 ani, Notre Dame. O tiganca tipica de-a noastra, cu o hartie infecta-ntr-o laba, "duiuspicinglish?". Un coleg de-al meu... "yes". Si-ncepe piranda cu placa: "Ai em from BOSNIA... etc ... etc......". Dialogul s-a sfarsit cand piranda s-a prins si a icnit un dezamagit "esti roman...". Precizez ca erau vreo 10 exemplare, sau doar atat vazusem eu, misunau ca sobolanii prin piata aia. acu' o saptamana era inca acolo cu aceeasi "placa".... culmea e ca politisti stateau in masina si se uitau la ea cum "agresa" turistii, fara sa-i faca nimic ![]() Daca o iei asa la picior prin Paris si te-ntalnesti cu diferiti cersetori, iti dai seama imediat care sunt de-ai nostri .... acelasi lucru e valabil si-n Spania, insa acolo este mult mai nasol, au devenit escroci maradonisti. ![]() norocu' nostru cu Ceausescu, la modul ca atunci cand le spui oamenilor de acolo din ce tara esti, ei fac legatura cu impuscatu' si nu cu nomazii/gitanii de pe strazile lor LE: Muttley, astept cu nerabdare postarea dupa revenirea in tara (sau de pe fotoliile de la imbarcarea ca doar ai 10 min de net moka) sa vezi ce specimene o sa populeze cursa de OTP...... te sfatuiesc sa ajungi la aeroport cu 2-3 ore inainte de imbarcare ca sa apuci locuri in fata ![]() Cand au ajuns pe Otopeni, prima data au trecut pe la Politia de frontiera sa-i ia in evidenta .... se pare ca inca se mai primeste "bonusul" de repatiere din partea statului roman care apropo cica arata asa in viziunea unora (mai exacta a europarlamentarului partidului Jobbik, Szegedi Csanad): [attachmentid=1627647723] This post has been edited by membru_DC: 11 Aug 2010, 09:36 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.723 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Muttley, p'aia de la notre damme am vazut-o si eu si anul trecut si anul asta. Dar ce pot sa le fac eu? Sau tu?
La turnu eiffel erau niste niggeri care vindeau suveniruri, aia macar castigau un ban cinstit. Dar ii fugarea politia, chiar daca nu ii prindeau. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:01 |