FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Totul pentru fotbal (1979)
Pe scurt... Echipa unui orasel de provincie, care producea rulmenti, retrogradeaza dupa un meci cu rivalii din orasul care face osii. Dupa interventii la federatie meciul se rejoaca, iar orasul devine extrem de agitat, dupa o perioada de mare tristete, cauzata de retrogradarea echipei. Sunt prezentate misto "motivarea" propriei echipe, dar si "destabilizarea" celeilalte, cu toate mijloacele, plus jocurile de culise. De exemplu... unde credeti ca se negocia aranjarea partidei? Intr-o gradinita de copii, iar negociatorii beau coniac din sticla de iaurt... " - M-am saturat! Bigamule! Te-ai insurat cu stadionul, nu cu mine!" " - Da' cum sa-i las pe baieti?! Nutza... tu vrei sa retrogradam, nu?" eu l-am luat de aici, fiecare link e 700m dar merge repede. la mine a mers cu viteza maxima pe care o am disponibila. **** linkuri catre torenti scoase de moderator (Liviu) **** merita vazut, e o comedie beton. pe vreamea raposatului nu prea a fost difuzat, nu convenea regimului. de aceea nici nu este cunoscut filmul. dar merita. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bride Wars
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Autobahnraser
un film nemtesc cu masini, cam toata lumea stie genul filmelor cu "liniute". merita vazut |
--------------------
dacia
1310
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
E super a fost si pe tv demult
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slaiciprian |
![]()
|
"The Counterfeiters" ("Die Fälscher" in Germana),
este povestea adevarata a celei mai mari operatiuni de contrabanda din istorie, organizata de Nazisti in 1936. Salomon "Sally" Sorowitsch (Karl Markovics) este regele contrafacerilor. Este un betivan care traieste o viata mizerabila printre hartii, si un afemeiat in timpul erei Naziste din Berlin. Brusc norocul sau se schimba cand este arestat de supravieghetorul Friedrich Herzog (Devid Striesow). Este dus imediat in inchisoarea din Mauthausen, unde Salomon dobandeste abilitati exceptionale si curand va fi transferat in unitatea imbunatatita din Sachsenhausen. El il intalneste iar pe Herzog, care este acolo intr-o misiune secreta. Datorita abilitatilor sale de a picta foarte bine, Salomonsi un grup de profesionisti sunt fortati sa picteze falsuri in secret, operatiunea numindu-se Berhard. Echipa il include de asemenea pe suspectul Adolf Burger (August Diehl), care pune la dispozitie luxoasa sa cladire. Dar in timp ce Salomon asteapta sa se slabeasca economia oponentilor Germaniei, Adolf refuza sa isi floseasca abilitatiile in flolosul si profitul Nazistilor si ar vrea sa faca ceva sa opreasca Operatiunea Bernhard venind in ajutorul eforturilor depuse in razboi. Confruntandu-se cu o problema morala, Salomon trebuie sa se decida ce va face, actiunile sale ar putea prelungii razboiul si risca viata unor prizonieri, in final trebuie sa faca alegerea corecta. 438264l-175x0-w-a7abe52b.jpg Merita vazut! |
--------------------
dacia
1310
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 26 Jan 2009, 17:18) Kurtlar vadisi Irak (Valley of the Wolves: Iraq) “Valea Lupilor: Irak “- este un film, foarte controversat, de productie turceasca, care dupa parerea mea intrece 99% din productiile americane. nu m-am asteptat sa vad un film asa bine facut, turcesc. NOTA 10, e un film pe care nu-l uiti. Kvirakposter.JPG **** Linkuri spre torenti scoase de moderator (Liviu) **** EDIT: man, nu e corect! warnul unde e? alta data mi-ai dat pentru niste maruntisuri si acum, nu? il vreau, il merit, nu e corect sa-mi furi meritul! EDIT LA EDIT: AAA... ESTE, ACUM E O.K. cine vrea linkurile... pm... This post has been edited by slaiciprian: 30 Mar 2009, 22:21 |
--------------------
dacia
1310
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
The ladykillers - intra cu brio in top5 cele mai idioate filme vazute de mine,o mare mare mizerie !!!
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
The Escapist
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
BoboM |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Taken - 8,5
Gran Torino - 9 Marley & Me - 9 Twilight - 8.7 X-Men Origins Wolverine - ? ![]() This post has been edited by BoboM: 2 Apr 2009, 18:57 |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
The Spirit, aiurea film, adica actiunea din film e chiar din benzi desenate, sin city mai avea o oarecare logica, in rest super marpha modul cum este filmat. imi plac genul asta de filme, abia astept sin city 2.
era sa uit mama in ce fel arata eva mendez ![]() ![]() This post has been edited by slider2: 7 Apr 2009, 12:34 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomand si eu Dexter. Am ajuns la sezonul al 2-lea si pare ca devine din ce in ce mai bun.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
exit speed, film foarte mediocru spre slab, daca nu puteti sa va uitati la altceva merge.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pacat ca nu e cinematograf in Mangalia... ca m-as fi uitat si eu la Fast and Furious 4... dar asa... stau acasa....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
What dreams may come
10 mi se pare putin , nu dau nota. Oscar pentru efecte vizuale. Imi pare rau ca-l vad la 11 ani dupa realizare, e un film pe care il voi revedea. Attached thumbnail(s) What_dreams_may_come.jpg ( Size: 262.55k ) Number of downloads: 521 |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
C@talin |
![]()
|
Vantage Point 2008 interesant,facut ca un fel de 24
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
restul e tacere - film romanesc cu multi actori tineri si consacrati, inclusiv cu mirela zeta (de la mondenii) topless, dar nu-i cine stie ce.
fool's gold - comedie mai romantica, cu mathew mcconaughey intr-un rol asemanator cu cel din sufer dude. adica sunt momente in care zici ca e "high". sau vrea sa-l imite pe johnny deep in rolul lui jack sparrow in piratii din caraibe, dar nu prea ii iese. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(cristian_ @ 11 Apr 2009, 00:31) What dreams may come 10 mi se pare putin , nu dau nota. Oscar pentru efecte vizuale. Imi pare rau ca-l vad la 11 ani dupa realizare, e un film pe care il voi revedea. +1 ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi am primit link-ul cu un cinema online, in fiecare zi ruleaza un film nou, ieri cica o fost Fast & Furious 4
![]() (Sper sa nu se considere reclama) |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ingerasa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bride Wars (2009) si Vicky Cristina Barcelona (2008)
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Dacia Solenza
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
2012-ziua judecatii
intre penibil si nasol poveste banala,pt pocaiti actori sub-mediocrii scenariu de 2 lei (americanca alearga,mexicanul fotograf o abordeaza,evident el stie o engleza perfecta,are tricou mulat,profil de manechin si bicepsi in dotare...ea are nevoie de un doctor,,culmea:el e jurnalist,dar a facut si cativa ani de medicina... si exemplele pot continua... ai dau 2... |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(magelan_explorer @ 14 Apr 2009, 22:36) 2012-ziua judecatii intre penibil si nasol poveste banala,pt pocaiti actori sub-mediocrii scenariu de 2 lei (americanca alearga,mexicanul fotograf o abordeaza,evident el stie o engleza perfecta,are tricou mulat,profil de manechin si bicepsi in dotare...ea are nevoie de un doctor,,culmea:el e jurnalist,dar a facut si cativa ani de medicina... si exemplele pot continua... ai dau 2... push-razboiul mintii varza...max 2... |
--------------------
solenza
|
|
koldun |
![]()
|
Onorabile, da' cine iti recomanda numa' filme d'astea de le notezi cu 2?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
The Counterfeiters
frumos film, ii dau un 9,5 si imi pare rau ca l-am vazut de-abia acum |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Max Payne. jale. Parca nici n-au jucat jocul cand au facut scenariul.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
"Onorabile, da' cine iti recomanda numa' filme d'astea de le notezi cu 2?"
le-am vazut ca si "noutati" fara recomandari.. oricum,pierdere de timp filmele astea doua.. |
--------------------
solenza
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
QUOTE(magelan_explorer @ 14 Apr 2009, 22:36) 2012-ziua judecatii intre penibil si nasol poveste banala,pt pocaiti actori sub-mediocrii scenariu de 2 lei (americanca alearga,mexicanul fotograf o abordeaza,evident el stie o engleza perfecta,are tricou mulat,profil de manechin si bicepsi in dotare...ea are nevoie de un doctor,,culmea:el e jurnalist,dar a facut si cativa ani de medicina... si exemplele pot continua... ai dau 2... bolt -desene animate -nota 9 pt amatorii de gen knowing-sf -nota 8 interesant |
--------------------
solenza
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:01 |