FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Notorious - 7... interesant mai ales ptr. cei care stiti ce inseamna West Coast vs East Coast in Hip-Hop-ul american... interesanta viziunea asupra scandalului B.I.G. vs 2Pac...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vazut Fast and Furious 4. Sincer, nu prea mi-a placut. Prea putine curse cu masini, sigur va mai fi si o continuare.
Astept sa apara Crank 2 (pacat ca nu avem cinema in Mangalia, asa trebuie sa astept o gramada pana pot vedea filmele ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
de acord cu iulikk in ceea ce priveste fast and furios 4. oricum tare faza ca actiunea din film se petrece inainte de actiunea din tokyo drift. initial nu mi-am dat seama si am ramas masca la vederea tipului ala japonez.
nici actiunea filmului nu e cine stie ce. tot cam aceeasi poveste: baiatul rau, care de fapt e un baiat bun dar neinteles, vrea sa se rabune pe unul si este ajutat de baiatul bun, care de fapt e un baiat rau dar cam timid si romantic, iar la final baiatul rau e ajutat sa scape de lege de baiatul bun, deci cumva isi inverseaza rolurile intre ei. coloana sonora mi s-a parut foarte slaba, comparat cu oricare dintre toate celelalte filme. de continuare stiu sigur ca va exista una, doar ce am citit o stire despre asta acum cateva zile, sper sa aibe ceva mai multe curse, si facute mai real, sa mai lase calculatorul in pace. paul blart the mall cop, o comedie simpatica, dar deloc originala This post has been edited by slider2: 30 Apr 2009, 22:31 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Stargate Atlantis-9. Acum sunt la sezonul 4, sper sa apara si sezonul 6.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu recomand unul mai vechi... BLACK CAT WHITE CAT. Mortal filmul.
P.S. Cred ca joaca si ainjtain ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(am. @ 1 May 2009, 20:25) crank2, ca la el se facea referire, mi s-a parut foarte slab (din punctul meu de vedere), si o sa explic si de ce: - foarte multa violenta, toti mor in jurul lui, numai chelios nu, inclusiv dupa ce s-a curentat la un generator de pe strada, lucru care in mod normal ar insemna sa te carbonizezi in cateva secunde. - modul in care a fost filmat, s-a vrut a-ti induce o stare generala de haos total, dar au depasit limita, la un moment dat ametesti la propriu si pierzi pentru un moment actiunea filmului - foarte multe faze care au sanse 0.01% sa se intample in realitate, se regasesc in film. de exemplu faza cu glontul care ricoseaza in capul aluia care era la psiholog. - toata actiunea filmului pare un pic facuta pentru a parodia, pare facut mai mult la caterinca filmul. - interpretarea anumitor personaje nu mi-a placut deloc, de fapt mai bine spus ceea ce trebuiau sa faca anumite personaje in film nu avea nici o legatura cu filmul sunt curios cum o sa fie partea a 3a, care dupa cum s-a terminat filmul, va exista mai mult ca sigur. poate doar din considerente economice, si un eventual insucces al celui de al doilea film (ceea ce imposibil avand in vedere ce note a primit din partea celor care l-au vazut) sa nu existe o a 3a parte. 3 May 2009, 12:54: se pare ca am avut dreptate, va urma crank3 http://www.filmschoolrejects.com/news/cran...t-crank-3-d.php http://www.movie-moron.com/?p=5459 This post has been edited by slider2: 3 May 2009, 12:54 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Made of honour(2008 comedie)- 9.
![]() Pe unul din personaje il cheama Parintele Foote. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
7.4/10 7,736 votes iti spun eu ca e o nota buna.
si ai dat si motivul pentru care filmul este bun: "- modul in care a fost filmat, s-a vrut a-ti induce o stare generala de haos total, dar au depasit limita, la un moment dat ametesti la propriu si pierzi pentru un moment actiunea filmului" Tagline: He was dead...But he got better This post has been edited by am.: 4 May 2009, 12:00 |
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Thick as Thieves, cu Morgan Freeman si Banderas
![]() Dragut pentru iubitorii genului ![]() The Prestige - un film chiar bun, merita vazut. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(am. @ 4 May 2009, 11:58) 7.4/10 7,736 votes iti spun eu ca e o nota buna. si ai dat si motivul pentru care filmul este bun: "- modul in care a fost filmat, s-a vrut a-ti induce o stare generala de haos total, dar au depasit limita, la un moment dat ametesti la propriu si pierzi pentru un moment actiunea filmului" Tagline: He was dead...But he got better ce ai vrut sa spui ca eu n-am prea inteles. logic ca 7.4 e o nota foarte buna pentru un film, asta stie oricine, care are habar un pic. modul de filmare s-a vrut a fi bun, dar s-a exagerat cu el. celui care vede filmul trebuie doar sa-i dai acea senzatie, nu sa-l faci sa se simta exact asa. e o diferenta intre o senzatie si o stare. plus ca nu e o regula ca daca este un film foarte bun si indragit de foarte multa lume, sa nu existe si persoane carora sa nu le placa. dovada ca nu prea existe filme cu nota 10/10, sau daca exista sunt foarte putine. This post has been edited by slider2: 4 May 2009, 15:20 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Crank 2.... dupa cum s-a zis p-acilea... SLAB RAU de tot.... nu ma asteptam.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(kog @ 1 May 2009, 22:41) ![]() L-am vazut azi noapte si mi-a placut... http://www.imdb.com/title/tt0856288/ This post has been edited by pastrama: 8 May 2009, 09:07 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hannibal Rising, Red Dragon Si The Silence Of the Lambs... vazute de majoritatea, merita revazute, cum am facut si eu.
The Sum of All Fears - singurul film vazut de mine unde jucaria face plici acolo unde trebuie. The Eagle has Landed - distributie de exceptie, 1976, EXTRAORDINAR! This post has been edited by altisone: 8 May 2009, 16:17 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Nu inteleg de ce la televizor dau atatea filme in care se omoara aia fara numar...fara numar. Zici ca unele scenarii au fost scrise puscariasi condamnati pe viata bolnavi la cap. Paca au innebunit! Nu poti sa te uiti la film fara sa vezi sange!!! (ProTv si KanalD). Parca a innbunit lumea asta. Nu zic, se pot face filme de actiune, dar chiar trebuie sa vad atatea morti si atatea personaje bolnave care vor sange.
Mai sunt si filme din care poti invata ceva, poti urmari o poveste interesanta. Primul film care in vine in minte: "Cercul poetilor disparuti" - Robin Williams. My boy Jack Jack Catch Gattaca Phenomenon |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
slider2 |
![]()
|
se dau filme cu multe mortaciuni pentru ca in ziua de azi cel mai bine vinde:
violenta, sexul, drogurile. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Star Trek (2009) - SF - nota 7 (cu indulgenta, unele faze sunt trase rau de par)
http://www.imdb.com/title/tt0796366/ |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
am. |
![]()
|
Next day air
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
in cazul in care cineva tine cont de recomandarile de aici
![]() comedioara simpatica; culmea, chiar am ras ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
THICK AS THIEVES
-fura bijuterii de milioane dar statea intr-o garsioniera jegoasa -il agata din neant o blonda super-buna -nu conteaza nr de camere,grosimea seifului,coduri,etc,sunt degeaba in fata lor si fazele stupide pot continua.. nota 5 |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Everybody Wants to Be Italian
Am ras de m-am prapadit ... de mult n-am mai vazut o comedie "romantica" asa buna |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
slider2 |
![]()
|
x-men wolverine origins, mi-a placut foarte mult
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Iulikk |
![]()
|
Idem.
Urmatorul pe lista: 12 rounds cu John Cena ala de la wrestling. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
HITMAN. Acum 20 de minute am terminat de vizionat filmul.
Concluzia: merita vazut! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
slider2 |
![]()
|
@iulikk eu parca nu m-as complica la 12rounds. adica am vrut sa vad the marine, tot cu wrestlerica ala, si dupa 20 minute (oricum mult prea mult) l-am oprit. mi s-a parut asa de slab filmul, dar si actorul. toata actiunea din alea 20 de minute era formata numai din clisee tipic americane. el soldatul perfect, care isi risca pe langa slujba si viata, pentru a salva niste ostatici, ii omoara pe toti la foc automat si el nu are nici o zgarietura. apoi in timpul antrenamentului unde numai el este un munte de om si ridica nu doar greutatile, ci si aparatul cu totul, vine nenea jeneralul si ii spune ca domne legea e lege si poti sa fi tu superman, daca ai incalcat ordinul zbori, desi nimeni nu vrea asta cu adevarat. bineinteles ca eroica al nostru se intoarce acasa, ca un fiu risipitor. la cabana plapumioara il asteapta o bunaciune, care doar pe el il iubea si dorea cu adevarat, si i-a fost fidela chiar daca el a fost plecat ceva vreme sa kilareasca niste terorica (yeah right!!
![]() e adevarat ca multe filme se bazeaza pe aceleasi clisee, dar macar in alte filme le mai amesteca, le mai dau alta forma, pe cand aici era asa pe fata. hitman mi-a placut si mie mult, si ar trebui sa placa mai oricui a incercat unul din cele 4 jocuri. pacat ca nu cred ca va avea o continuare. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc de sfat. Atunci am sa trec pe desene animate: Bolt, Madagascar 2, Cars (chiar daca l-am mai vazut).
Hitman mi-a placut si mie. PS: astept Pink panther 2 ![]() This post has been edited by Iulikk: 24 May 2009, 00:46 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Dragon Ball - o porcarie!
Pentru cei amatori de filme de calitate, le recomand pe cele cu Mel GIBSON. Succesuri! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:57 |