FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
x-men origins meserie!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De acord cu X-men origins.
NU recomand deloc I am legend, nu am inteles mai nimic din filmu' asta. ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci mor de oftica ca acuma aflu,poate multi nu stiu nici ei.
Exista doua taxi 4 Ala in america si mai e si taxi 4 in franta,originalul duoa 1,2,3 Cu un pejo 407 ![]() bestial |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai stat lipit de el pana la sfarsit au ba??
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(C@talin @ 13 Aug 2009, 02:28) deci mor de oftica ca acuma aflu,poate multi nu stiu nici ei. Exista doua taxi 4 Ala in america si mai e si taxi 4 in franta,originalul duoa 1,2,3 Cu un pejo 407 ![]() bestial Nu exista doua taxi4 Exista un "Taxi" produs in US, copie pe fata a primului "Taxi" frantuzesc, si o porcarie de zile mari. De cand am vazut remake-ul asta, m-am convins ca americani-s retarzi. Uitati-va la amandoua daca vreti sa intelegeti ce-i aia political correctness |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Taxi
Aici e tot ![]() E copia din SUa, si taxi 4 orijinal cu aceiasi actori ca taxi,1,2,3 Dar din pacate nu mai e asa super ca primele serii,adica doar o cursa rapida,si restu labareala,cu politia frnaceza care distruge masini degeaba ![]() Povestea e cu un detinut periculos care il primesc intr-o cusca de animale,si reuseste sa scape.Etc etc |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Aug 2009, 11:33) Da bre, ma uitai, numa' ca eu is mai pretenios in materie de filme. Era cam tras de par, adica tragea ala dupa el ditamai carutu cu semnalizari, cadilacu' era in fundu pamantului dar la final piatra de deasupra venea exact pe trapa si era la nivelul solului, in fine, mie nu prea mi-a placut. Parerea mea. ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
C@talin |
![]()
|
State Of Play[2009 Dupa un caz real.film foarte misto,despre ce se intampla cu adevarat in politica
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
"Inglorious basterds" un film foarte foarte foarte foarte slab.
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Altis |
![]()
|
Fighting (2009)
http://us.imdb.com/title/tt1082601/ Dragutel filmul. Povestea clasica :doi sportivi rivali din adolescenta ajung dupa ani fata in fata intr-un ring din circuitul luptelor ilegale. Eterna gagica, eternul antrenor (manager in acest caz). Mi-a placaut ca nu a fost nimic tras de par in privinta scenelor de actiune - copaci doborati, masini aruncate, etc. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Recent vazute:
The Proposal, cu Sandra Bullock - Am ras o gramada (bine, eu sunt si genu care rade aproape la orice tampenie) Fighting - Bunicel The Ugly Truth - La fel, destul de amuzant, comedie romantica as putea spune Banlieu 13 - Ultimatum... Nu chiar atat de bun ca primul dar misto continuarea |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
taken, terror in paris
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
G.I. JOE-efecte speciale marfa,povestea bunicika...e tare rau!
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
State of Play a vazut cineva? Cum este?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
the hangover, funny shit
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 13 Jul 2009, 14:04) Recomand ice age 3. Este destul de haios. Si mai recomand "Knowing". Super film cu nicolas cage dar cam trist finalul.... De ice age nu zic nimic Dar lui "knowing" aka "numere fatale" ii acord cu gratie nota 1/10, si asta doar pentru ca m-a facut sa rad asa cum doar la "the day earth stood still" am mai ras de prost ce era. Iar implicatiile biblice si creationiste au fost ![]() ![]() ![]() Ca si comedie ii dau 1/10, ca si film ce-a vrut el sa fie un 0/10 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
tobruk, o tampenie de film, fara cap, mijloc si coada...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Last House on the left
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Un film care ar trebui vazut de toti romanii: My Beautiful Dacia
![]() Attached thumbnail(s) My_Dacia.jpg ( Size: 83.16k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
argon |
![]()
|
eu recomand Orphan, merita vazut.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu stiu daca s-a mai spus, insa recomand cu caldura "Bullit" pentru scena in care Mustang-ul fastback al lui Steve Mcqueen urmareste Dodge Charger-ul baietilor rai. Superb, absolut superb! Asta m-a facut sa indragesc botul taiat la masinile anilor 60, si capota lunga - d-aia mi se pare mie Dacia 1300 cea mai frumoasa Dacie!
![]() Pe aceeasi linie recomand: Vanishing Point, insa originalul, nu remake-ul din 1997. Ala din `97 e naspa! - (desi masinile sunt ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
sunt fazele importante pe youtube
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Un SF destul de reusit (lucru rar in ultimii ani): District 9.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:03 |