FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Exista un R5 care se aude si se vede foarte decent. Varianta imagine DVD am luat-o eu, am lasat si subtitrarea pentru cazul in care poate se aude un pic mai prost pe alocuri si a fost utila pentru limba "crevetilor".
Dar nu mi s-a parut deloc vreo smecherie de film, poate-s eu mai pretentios, dar e un film cu substrat in care sunt ascunse niste chestii patite de unii oameni in unele locuri din lume in spatele unei povesti cu extraterestrii. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
BRUNO... -14 (MINUS!!!)
un fel de VACANTA MARE... prost, dar eu fiind si mai prost, am ras.. ca prostu'... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bruno fucking gay
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
World Trade Center nu stiu cum... care tocmai s-a terminat pe Pro TV. Super film... al doilea film in 18 ani la care am plans
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
primu care fu?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
probabil asta: http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?ChannelID=89
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.946 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dragoste in vremea holerei
super film, super coloana sonora (2007) http://www.cinemagia.ro/filme/love-in-the-...-holerei-19548/ This post has been edited by wolfin: 14 Sep 2009, 14:35 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Masina cu geamurile aburite....
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mi-a placut filmul. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 16 Sep 2009, 12:12) am vazut trailerul si mi-a placut. L-ai vazut (filmul)? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
Inca astept calitate buna ,e chiar interesant din trailer
Battle for Terra 2007 iarasi o animatie foarte misto ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Sep 2009, 23:43 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C@talin |
![]()
|
Star.Trek 2009 interesant
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Desenele ale rusesti cu lupul si iepurasul, nu zaitz, nu pagadi.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dispeceru |
![]()
|
o mare prostie : Year one
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
Scuzati-ma, are careva subtitrarea la filmul l'auberge rouge (the red inn) ca mi-a placut filmul dar nu gasesc subtitrarea (macar in engleza). mersi mult
|
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Vreun film SF mai acatarii stie cineva?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Multumesc!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Vazut acum knowing .... mi se pare foarte interesant, merita vazut... nota de la mine 10/10!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Alone in the wild - documentar gen Survivorman (Les Stroud) - Ed Wardle isi propune sa reziste pe cont propriu 90 de zile (prima zi fiind 3 iulie 2009) intr-o zona muntoasa din Yukon, nordul Canadei. Deocamdata au aparut primele 2 episoade.
Paginile de pe site-ul National Geographic nu merg accesate din Romania (te redirectioneaza pe pagina de selectare a tarii). Pot fi vazute din cache-ul Google. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
C@talin |
![]()
|
The.Proposal
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Asi @ 29 Aug 2009, 23:18) De ice age nu zic nimic De ce naiba n-am vazut postul tau mai inainte? Dar lui "knowing" aka "numere fatale" ii acord cu gratie nota 1/10, si asta doar pentru ca m-a facut sa rad asa cum doar la "the day earth stood still" am mai ras de prost ce era. Iar implicatiile biblice si creationiste au fost ![]() ![]() ![]() Ca si comedie ii dau 1/10, ca si film ce-a vrut el sa fie un 0/10 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarasi, frumoasa e viata! - 10/10
E absolut demential, am ras juma' de film continuu, mi-au dat lacrimile, ma durea burta. O selectie de "legende" genial puse in scena. Abia astept partea a doua care o sa mai aiba inca doua parti, eventual daca si alea o sa se ridice la nivelul astora, abia astept si alte continuari. ![]() Merita sa-l vedeti la cinema, oricum momentan nu-l gasesc in alta parte, da' asta chiar merita sa aiba audienta si incasari din vanzari. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca desene animate: Up si Coraline. Primul e Pixar si cu asta am zis tot, iar al doilea e regizat de Selick, stop-animation, deci ceva in genul The Corpse Bride, The Nightmare Before Christmas, si abordeaza o tema destul de dificila, cel putin pentru un desen animat.
In schimb, tot ca desen animat, Monsters vs Aliens e dezamagitor. Genul de film cu cateva poante bune dar pe care-l stergi din memorie la o zi dupa ce te-ai uitat la el. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:40 |