FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lam mai pus si io acuma e r5 ma bag la el
![]() 6 Oct 2009, 22:37: unde e nenea care vedea 666 ? in poster oare ce e ![]() 7 Oct 2009, 13:28: G-Force.2009 super tare ![]() This post has been edited by C@talin: 7 Oct 2009, 12:28 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
va recomand:
-The Thaw -Jennifer's body ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
În ultimele 10 zile am făcut o cură SF:
- Star Trek - mi-a plăcut, dar este ceva deosebit pentru așteptările fanilor startrekiști (față de filmele precedente este plin de acțiune și efecte speciale spectaculoase) - X-Men origins: Worverine - neașteptat, cu caractere creionate bine; mai bun decât X-Men 3 - Transformers 2 - mie mi s-a părut mai slab decât primul film - Watchmen - de departe cel mai bun film dintre toate cu observația că totuși 3 ore a fost cam mult; am fost tentat să renunț pentru că poveste filmului se încheagă greu, în prima oră lipsesc multe acțiuni/informații despre personaje - parcă ar fi opera unui scenarist băut sau a unui autor antic, ceva în genul "Deux ex machina". Supereroii filmului sunt în realitate niște oameni normali, cu probleme umane, sau, dimpotrivă, un tip care stăpânește materia și timpul (față de care Superman este un mic nimic) și care încearcă să-și amintească de umanitatea pierdută. Totuși, 3 ore... Notă: luați filmele ca atare, uitați-vă la ele numai pentru "entertainment" - dacă vreți să găsiți bube (de filmare și/sau științifice) își pierd farmecul (numai de curiozitate: mi-a luat vreo 4 zile să citesc un blog cu defectele științifice din Star Trek) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
vazut Public Enemies - Johnny Depp, Christian Bale, Marion Cotillard.
fimul are o nota foarte buna pe imdb 7.4, desi acum ceva timp a avut chiar 8.0; pe mine unul m-a dezamagit un pic, ma astept la ceva mai mult. e mai mult biografic filmul decat de actiune, dar e bunicel daca va place genul. oricum nu se poate compara cu godfather, scarface; este mult sub acestea. nu mi-a placut christian bale in acest film, pur si simplu nu se integra in alura si moda anilor, trebuia gasit un alt actor. This post has been edited by slider2: 18 Oct 2009, 00:49 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
JCVD
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
The Tournament. Mi-a placut... recomand.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
C@taline, mai zii tu ceva ca restul lumii doarme in bascheti!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
era pe HBO un doumentar romanesc Apocalipsa dupa Soferi. Foarte tare
This post has been edited by kog: 29 Oct 2009, 20:41 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Iulikk |
![]()
|
Pacat ca numai prind HBO....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(MadHawk1 @ 29 Oct 2009, 21:37) QUOTE(kog @ 29 Oct 2009, 21:40) QUOTE(Iulikk @ 29 Oct 2009, 21:46) C@taline, o mica corectie: nu toata lumea doarme in bascheti, mai sunt si cativa care se abereaza cu gratie sau sunt prea vagi si nu dau prea multe detalii! ![]() ![]() Aloooo, C@talineeeeee! Pe unde umbli? Iar freci capota lui Diana? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Endless.Bummer.2009. e de national lampoos
The.Answer.Man.2009 super misto Spread 2009 ![]() spread018160094516.jpg Daddy.Cool 2009 e misto da are 8 gb ![]() 2n1vz1s.jpg This post has been edited by C@talin: 29 Oct 2009, 21:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Multam fain!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
1. Orphan 9.5/10, genul thriler suspans, finalul este demential.
2. Last house on left 9/10 Thriler, suspans. Desfasurarea actiunii e superba. Have fun! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Iote ca se trezii lumea! Buna dimineata!
![]() This post has been edited by MadHawk1: 29 Oct 2009, 22:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
filme ca filme, dar la seriale se uita cineva?? de exemplu la house md?? are cineva idee de ce nu a mai aparut nici un episod nou din acest serial de 2 saptamani??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
The boy in the stripped pyjamas (2008)
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
*nu mai .... happy now? oricum s-a inteles ce am vrut sa zic.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
2012 a vazut careva? pare cool.
Sa va zic o alta duda... Nu stiu de unde dracu' am ajuns in posesia unui film numit Adaptation, avind o paranteza care aduga UN FILM LA CARE RAMAI MASCA. Il am de citiva ani da' nu m-am uitat la el, asa ca plictisindu-ma acu' citeva saptamini, am decis sa ma uit. Am ramas masca, asa film prost n-am mai vazut de multa vreme. Nu inteleg de ce dracu' are 7.9 pe imdb. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce ai tu nu e 2012 cu profețiile maiașilor - din 2009. Probabil ai 2012 Doomsday sau 2012 Supernova.
Care din astea le-ai văzut: ăsta: http://www.imdb.com/title/tt1132130/ sau ăsta: http://www.imdb.com/title/tt1479847/ This post has been edited by Lostboy: 6 Nov 2009, 21:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
2012 Supernova e un adevarat laugh fest. Am rezistat cam 10 minute... E infiorator de prost. Celalalt 2012 se lanseaza in decembrie.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(slider2 @ 3 Nov 2009, 18:29) filme ca filme, dar la seriale se uita cineva?? de exemplu la house md?? are cineva idee de ce nu a mai aparut nici un episod nou din acest serial de 2 saptamani?? nu se stie de ce nu a dat FOX in ultima saptamina din octombrie, pe 2 noiembrie a bagat baseball, the world series, asa ca revine pe 9 noiembrie cu urmatorul episod. program |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Coraline. Un desen animat diferit de cele de la Disney sau Pixar.
http://www.imdb.com/title/tt0327597/ |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 6 Nov 2009, 21:06) Ce ai tu nu e 2012 cu profețiile maiașilor - din 2009. Probabil ai 2012 Doomsday sau 2012 Supernova. NU am nimic, n-am vazut nimic! Am zis ca pare cool si am intrebat daca l-a vazut cineva!Care din astea le-ai văzut: QUOTE(xcss @ 6 Nov 2009, 21:11) 2012 Supernova e un adevarat laugh fest. Am rezistat cam 10 minute... E infiorator de prost. Celalalt 2012 se lanseaza in decembrie. Unde se lanseaza in Decembrie, in Zanzibar? Pe 13 Nov se lanseaza la noi, la americanschi s-a lansat deja, exista poze.Ma refer la asta 6 Nov 2009, 21:21: Mai na clues This post has been edited by Marty: 6 Nov 2009, 21:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da, ala. Acu' ce mi-e decembrie, ce mi-e noiembrie...
![]() La americanski tot in 13... Dar ei au acele advance screening-uri de la care pot transpira pozele... http://www.sonypictures.com/movies/2012/international/ This post has been edited by xcss: 6 Nov 2009, 21:26 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt foarte curios de 2012-le asta. Sper sa fie ceva de capul lui.
Ultima data am vazut Surogates, cu Bruce Willis, n-a fost rau dar parca prea scurt. Inainte de asta m-am uitat la District 9, la fel, bunicel dar parca cam scurt, final cam neasteptat, am prieteni care au zis ca sigur trebuie sa apara continuarea ![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
2012 n-o sa castige cinspe Oscar-uri, o sa fie un "blockbuster clasic", efecte garla, sfarsitu' lumii, chestii d-astea. Mie in general imi plac filmele despre sfarsitul lumii, deci il astept cu bratele deschise.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:11 |