FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
The.Hurt.Locker.2008.720p.BluRay.x264-LuCk
Misto film. Actiunea se petrece in Irak in timpul razboiului. 16 Dec 2009, 23:52: Planet.51.2009.R5.DVDR.RoSubbed-playON Dese animate. Ca lumea si asta. Cast Away... mi-am dorit sa il revad. Mie imi place filmul asta oricum. ![]() This post has been edited by Iulikk: 16 Dec 2009, 23:52 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Recomand Paranormal Activity! Daca nu aveti un home cinema de calitate nu are rost sa va uitati, aveti nevoie de coloana sonora ca de aer.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Politist, adj - prost, foarte prost.
Sunt MARE fan al filmelor romanesti, dar asta e facut pur si simplu degeaba. Cred ca e unul din foarte putinele filme romanesti de dupa '89 care sa nu-mi placa. Ca tot veni vorba de filme romanesti, recomand: - Visul lui Liviu; - Boogie; - Marilena de la P7; - Terminus paradis; - Morometii. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Avatar - de vazut si neaparat in 3D (IMAX 3D in Bucuresti).
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ageana @ 17 Dec 2009, 09:34) Visul lui Liviu admin pe DC? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ca tot veni vorba de filme romanesti - am vazut mai demult si mi-a pacut "E pericoloso sporgersi". I-as da un 8.5/10.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 17 Dec 2009, 03:13) Recomand Paranormal Activity! Daca nu aveti un home cinema de calitate nu are rost sa va uitati, aveti nevoie de coloana sonora ca de aer. ![]() il recomand si eu. Foarte bun filmul, coloana sonora m-a facut sa ma kc pe mine, nu alta. Si cand te gandesti ca a avut un buget de 11000 $... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(kog @ 18 Dec 2009, 21:57) il recomand si eu. Foarte bun filmul, coloana sonora m-a facut sa ma kc pe mine, nu alta. Si cand te gandesti ca a avut un buget de 11000 $... bai m-ati facut curios. am gasit filmul in format dvd. daca nu apar saptama viitoare pe forum o sa ma aveti pe constiinta, ca io nu prea bat cu filmele astea de groaza, ca am prostu obicei sa ma uit cu volumul ridicat. ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Am vazut Tache.
Tipic pt filmele romanesti....interesant totusi. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
2012 vazut aseara in sfarsit. A fost frumos si interesant, dar totusi ramane ca si realizare si suspans sub The Day After Tomorow. Parerea mea.
Ofer un 8. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 17 Dec 2009, 04:13) Recomand Paranormal Activity! Daca nu aveti un home cinema de calitate nu are rost sa va uitati, aveti nevoie de coloana sonora ca de aer. ![]() De la The Blair Witch Project n-am mai vazut un film de genu' asta atat de bun cu o atmosfera atat de imersiva. A mai fost si Cloverfield, dar e pistol de apa pe langa astea doua. A meritat! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Ca tot e perioada sarbatorilor - It's a wonderful life - 1946
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un Range
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
---2012 --- l-am vazut acum 2 sapt in cinema la premiera...merita vazut.. ii dau nota 8 pt ca cine a zis ca este sub " the day after tomorrow" a avut dreptate.. da poate si din cauza ca "the day after tomorrow" a fost cam printre primele filme pe genul asta.
Avatar - o singura recomandare: UITATIVA LA EL IN CINEMA 3D NEAPARAT! altfel nu are rost. Vazut 3D este exceptional Ca si filme romanesti trebuie sa recomand Visul lui Liviu , Terminus Paradis, Nunta muta. Toate sunt foarte bune, in special Nunta muta la care ii dau nota 9.5 |
--------------------
Dacia
1310L
1993
- CT-02-AGZ All the power in the universe can't change destiny
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 14 Dec 2009, 08:37) The Blind Side Desi a mai fost recomandat...il aduc in actualitate. Un film realizat dupa o intamplare reala....despre un copil talentat ,dar sarac, ce a fost adoptat de o familie cu bani. Continuarea o vedeti voi. In topul preferintelor mele...se apropie foarte mult de "The Bucket List" si "Green Mile" |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
M-am uitat si eu azi la Paranormal Activity in urma recomandarilor de aici (pentru doritori, exista si un final alternativ, care nu a fost mentionat aici).
E destul de slab filmul dupa mine. Multe tropaieli, niste umbre si ceva urlete la final. Cam astea ar fi elementele horror. Suspansul este mult diminuat de oprirea Fast Forward-ului atunci cand urmeaza sa se intample ceva (intregul film este vazut din perspectiva camerei video cu care protagonistii se filmeaza pe ei si casa in care locuiesc, cu intentia de a surprinde activitati paranormale; in timpul noptii, cand nu se intampla nimic, vedem filmul pe Fast Forward - repede inainte). De evitat. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intr-adevar nu te tine in continua tensiune ca si primul Blair Witch, dar numai cand se oprea fast forward-ul si incepea bass-ul ala, ciuleam bine ochii si urechile sa vad ce o sa se intample.
Dar pana la urma e ca-n vorba din popor, nu te c a c i in gustul omului. Fiecare cu ale lui. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
robbygh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 15 September 09 ![]() |
am vazut astazi Avatar 3D.bun filmul, dar la cata reclama si la ce buget a avut sincer ma asteptam la mai mult.oricum, am inteles ca are continuare asa ca astept sa apara si acesta.
|
--------------------
dacia
1310
1997
- is.04....
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
As recomanda mai degraba avatar animaia serial sau chiar cartea de cat filmul. La ce buget are acest fil mi se pare prost regizat, nu ca ar fi eu cine stie ce critic.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Serpico |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(Serpico @ 20 Dec 2009, 20:31) M-am uitat si eu azi la Paranormal Activity in urma recomandarilor de aici (pentru doritori, exista si un final alternativ, care nu a fost mentionat aici). E destul de slab filmul dupa mine. Multe tropaieli, niste umbre si ceva urlete la final. Cam astea ar fi elementele horror. Suspansul este mult diminuat de oprirea Fast Forward-ului atunci cand urmeaza sa se intample ceva (intregul film este vazut din perspectiva camerei video cu care protagonistii se filmeaza pe ei si casa in care locuiesc, cu intentia de a surprinde activitati paranormale; in timpul noptii, cand nu se intampla nimic, vedem filmul pe Fast Forward - repede inainte). De evitat. Sunetul a fost prin Home cinema? Era noapte? Conteaza. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Serpico |
![]()
|
Sunetul nu a fost prin Home Cinema. A fost prin receiver A/V + 5 boxe + subwoofer.
Nu a fost noapte, dar a fost intuneric afara (ca e iarna si soarele apune devreme). |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
acuma fiecare cu preferintele lui, nu poti indesa nimanui pe gat un film daca nu ii place.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:38 |