FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
M-ai intrebat daca era noapte cand m-am uitat la film. Astronomic, dupa ce apune soarele este noapte, in caz ca nu stiai. Asta inseamna de exemplu ca la ora 18:00 in decembrie se poate spune ca este noapte. Am facut precizarea respectiva deoarece aproape sigur nu ai considera ora respectiva ca fiind in timpul noptii.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut sambata Avatar 3D. Cel mai tare film facut vreodata, spun eu.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 21 Dec 2009, 02:27) QUOTE(Serpico @ 21 Dec 2009, 11:19) M-ai intrebat daca era noapte cand m-am uitat la film. Astronomic, dupa ce apune soarele este noapte, in caz ca nu stiai. Asta inseamna de exemplu ca la ora 18:00 in decembrie se poate spune ca este noapte. Am facut precizarea respectiva deoarece aproape sigur nu ai considera ora respectiva ca fiind in timpul noptii. Eu am facut o gluma, am inteles, nu ti-a placut..sa fii iubit! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Peste un an daca o sa mai intreb p-aici daca stie cineva sa-mi rezume din cap Avatar, n-o sa mai stie multa lume. Nu exagerati, e un film foarte bun, merita vazut, nu mi-a parut rau ca m-am dus vineri la ora 0 la avampremiera, dar nu cred ca o sa intre in istorie.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vazand stirea cu moartea lui Brittany Murphy (R.I.P) mi-am amintit de un film care mi-a placut la vremea respectiva (2002) si tocmai am revazut "8 Mile" cu Eminem in rolul principal. Povestea este despre viata unui tanar nascut intr-o lume fara perspective, pentru care muzica sau moartea ar fi singurele posibilitati de scapare din realitatea cruda a ghetoului. Ca el sunt multi altii, fiecare are visul lui, speranta de scapare, fie ca e vorba de 'castig la bingo' sau 'pictorial pentru o revista de modelling'.
Mi-a placut acum la fel cum mi-a placut si prima data, probabil faptul ca melodia "Lose Yoursefl" imi place a contribuit la succesul filmului. Nota mea 9/10. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Când v-o fi lehamite de violența omniprezentă în filme azi, poate pierdeți ceva vreme cu 2 filme:
Flirting with Forty Whatever Works This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2009, 23:11 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Vazut Surrogates. Un SF rezonabil, dar cam irealizabil. Oricum imi cam era dor de Bruce Willis, dar se vede ca il lasa bateriile si pe el
![]() sa zicem un 7. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 22 Dec 2009, 14:06) Vazut Surrogates. Un SF rezonabil, dar cam irealizabil. Oricum imi cam era dor de Bruce Willis, dar se vede ca il lasa bateriile si pe el ![]() sa zicem un 7. colegu, deja multi oameni traiesc in virtual ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0253474/ maine urmeaza "Pianistul"
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
daca vrei un film de razboi uitate la We were soldiers . e cam vechi ..din 2002 dar cine nu l-a vazut ..le spun ca e un film exceptional cu Mel Gibson. despre razboiul din Vietnam
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MI-a recomandat cineva World's greatest dad. L-am luat da' n-am apucat sa-l vad.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Filme cu tema de Craciun (comedii) :
Fred Claus (asta seara la HBO) si Surviving Christmas cu Ben Aflek This post has been edited by luck33ro: 24 Dec 2009, 19:19 |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Pentru amatorii de filme de razboi, o mini-serie (7 episoade de circa o ora fiecare) destul de interesanta despre cercetasi din Infanteria Marina americana in cel de-al doilea razboi din Iraq (asta care e in derulare acum), mai exact in prima faza a razboiului: Generation Kill. Desi nu se ridica la nivelul mini-seriei Band of Brothers, merita totusi macar o vizionare.
QUOTE(Marty @ 24 Dec 2009, 18:58) Cam slab si cam ciudat. This post has been edited by Serpico: 25 Dec 2009, 21:38 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Home
Doua ore de "wallpapere" si de istorie a evolutiei. Putin propagandistic pe alocuri dar foarte profund. Ideea de baza e: "Ce faci tu pentru casa ta?" |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Destul de slab 2012-le. Mult sub TDAT.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Serpico |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 25 Dec 2009, 22:42) TDAT=The Day After Tomorrow Pastrati tara curata. Aruncati acronimele la gunoi. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 25 Dec 2009, 21:36) Home Doua ore de "wallpapere" si de istorie a evolutiei. Putin propagandistic pe alocuri dar foarte profund. Ideea de baza e: "Ce faci tu pentru casa ta?" Mi-au plăcut imaginile... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
World Greatest Dad - bun filmul
o lectie ptr. societatea de consum care si-a pierdut valorile morale ![]() |
--------------------
**
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O comedie criminala pe care am vazut-o ieri, de pe net luata - The invention of Lying 2009. Super filmul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io vazui episoadele 7-11 ale sezonului 7 din Two and a Half Men. Am ris cu lacrimi. Pacat ca a aparut tiritura aia sa strice ea tot serialu'. NU stiu de ce se incapatineaza sa bage cite o putoare si sa o lase sa stea in serial (la fel si cu Mia, in seria 5 sau 6), strica total ideea originala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut ieri Alvin and the Chipmunks 2. Copilaroase..dar funny as hell
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 26 Dec 2009, 11:52) Io vazui episoadele 7-11 ale sezonului 7 din Two and a Half Men. Am ris cu lacrimi. Pacat ca a aparut tiritura aia sa strice ea tot serialu'. NU stiu de ce se incapatineaza sa bage cite o putoare si sa o lase sa stea in serial (la fel si cu Mia, in seria 5 sau 6), strica total ideea originala. foarte adevarat, eu am impresia ca e pe final serialul, ca daca se insoara charlie....bye bye ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Marty |
![]()
|
M-am apucat sa iau Psych. Vazut un pic pe la tv, arata bine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
V de la Vendetta, stiu ca e pe protv... nu stiu daca s-a terminat, eu l-am vazut la PC. Mi-a placut foarte mult.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Am vazut Avatar.Intradevar un film bun. A inteles careva daca la final ,Jack este mort sa nu?
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:28 |