FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu încă. E și de ălea?
Bre, actrița nu e aia din XENA? |
--------------------
.
.
.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
este doar una din ce imi aduc eu aminte (scene cu gay). si da tipa aia blonda este lucy liu sau xena, cum vreti sa-i spui. n-arata rau hoasca
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
visule, stiam eu ceva cu lucy??
![]() ![]() vad ca astia de la hbo au pus distributia in functie de numarul episodului difuzat... ca totusi sura, barca si varro mor pe parcurs. spartacus gaseste alta pasarica, gajicul lui barca nu apare. si bineinteles la final mor cam toti ![]() This post has been edited by slider2: 15 Jun 2010, 15:11 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce naspa esti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
slider2 |
![]()
|
hai ca nu ti-am stricat cheful de uitat. mai sunt chestii interesante pe parcurs. mai exact o sa aflii care exact mor si care nu, de ce moare varro, si mai interesant cine il omoara...
plus ca dupa ce o sa vezi sezonul asta, o sa te uiti si mai cu pofta la sezonul 2, care ca si desfasurare a actiunii va fi precedent sezonului 1. asta fiind solutia aleasa de producatorii pentru totusi a continua serialul, dar a-i da timp de vindecare si recuperare actorului principal... This post has been edited by slider2: 15 Jun 2010, 15:41 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
QUOTE(slider2 @ 15 Jun 2010, 16:40) asta fiind solutia aleasa de producatorii pentru totusi a continua serialul, dar a-i da timp de vindecare si recuperare actorului principal... Actorul s-a vindecat. Sezonul e doar delayed si probabil va fi cu revolta impotriva romei. Si cat timp e delayed va exista o miniserie de 6 episoade cu evenimente anterioare sezonului 1. |
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
slider2 |
![]()
|
inseamna ca intelesesem eu gresit. oricum sezonul 2 propriu zis am inteles ca va incepe prin toamna. parca citisem undeva in octombrie se apuca de filmat...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
"The prequel will feature new and returning stars, headlining the roles of John Hannah as Batiatus, and Lucy Lawless as Lucretia. Star Andy Whitfield will also briefly appear. Production begins in New Zealand in the summer of 2010 and the prequel will air beginning January 2011."
Nici nu stiu de ce ma agit. Mie nu mi-au placut decat ultimele 4 episoade. ![]() |
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
blackhat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 June 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Greenzone
merita vazut dpmdv. la fel si Robin Hood This post has been edited by blackhat: 16 Jun 2010, 09:45 |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Greenzone pare f. veridic...
![]() |
--------------------
**
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Haide ma ca n-au murit toti, m-ati speriat degeaba
![]() (ce-mi place pistruiata aia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
slider2 |
![]()
|
vezi ca nu ti-am stricat vizionarea?? ai vrea sa fii tu spartacus sa te "certi" un pic cu pistruiata aia...
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu, ca mie mi-ar fi lene sa ma bat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
slider2 |
![]()
|
dar daca nu ti-ar fi i-ai casapi pe toti cu o singura lovitura
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mi-a plăcut Spartacus, dar:
1. Prea mult sex; 2. Prea mult sex; 3. Efectele speciale (se vedea că mațele unuia care avea stomacul tăiat erau ”puse” la postproducție, și ăsta e doar un exemplu); 4. Chiar foloseau expresia cu ”Jupiter's cock” zi de zi? Povestea și intrigile te țin oarecum în suspans, cu toate că de multe ori unele scene erau previzibile. Per total, merită. |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E totusi un serial... e criza, efectele sunt facute pe calculator, cam neglijent ce-i drept, dar nu-i nici foarte rau.
Eu zic ca are pre mult sange, sex nu. De cand ne-am crestinat suntem mai batuti in cap pe tema asta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Lostboy |
![]()
|
Acum urmăresc The Pacific. Mi-a plăcut foarte mult Saving private Ryan și deocamdată se ridică la nivelul lui.
|
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Diferenta mareeee...
![]() |
--------------------
**
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie-mi plac filmele alea din anii `90 SF americane expirate, de buget redus. Era unu` (nici nu m-am obosit sa-i retin numele sau sa inteleg despre ce era vorba), tin minte doar genericul de inceput, ce zicea ceva de genul: "In anul 2007, calatoriile in timp sunt un lucru obisnuit... " bla bla.
Bai nene, aia nu s-au gandit si ei sa-si aleaga o data mai departe in timp, ca sa nu se faca de ras? Ceva gen + 2-3 sute de ani? ![]() ... era dat pe un post TV local, nu m-am obosit sa retin care: Prima, TVR, nush. Oricum, tin minte ca mi-a scapat o perla "Filipesciana" tipica pt. mine cand am vazut genericu` ala. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ceva impresii despre documentarul ala al lui Kusturica, Maradona? Merita sa dau maine 9 lei pe el?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
luck33ro |
![]()
|
Merge asa ptr. copii pana in 21 de ani
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Un film bun, parerea mea, si "mai altfel": The invention of lying.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 02:17 |