FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cu placere, sper sa fii multumit
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Din pacate nu am gasit ce cautam
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cu sincronizarea s-ar rezolva, dar calitatea subtitrarilor e slaba; nu prea aveau ureche buna cei care le-au facut pentru ca cel putin la Iron Man 2 varianta Prism e praf si pulbere.
This post has been edited by bmwh548: 13 Aug 2010, 14:53 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut filmul Salt .... e o MARE tampenie (parerea mea) !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Transporter 1-2-3 cele mai meserie filme..apoi 40 year old virgin..18 year old virgin..after school..college...american pie 1-7 , after hour
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
astea toateintr-o zi?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nici nu puteai găsi niște filme mai comerciale
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A fost duminica seara, pe TV5, "Un taxi pentru Tobruk", da' voi, de, la meci !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Transporter 3 e chiar penal, mai ales cind ridica Statham masina de pe fundu' baltii umflind sacosele alea cu aeru' din anvelope.
Vazui Boondock Saints 2. E f. ok, chiar merita. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Vazut Salt la cinema. Bunisor. Recomand.
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Vazut acu cateva moment Prince of Persia.
Nu am jucat jocul respectiv niciodata. Poveste cam de 8, realizare cam de 7, actori cam de 6, efecte speciale cam de 7. Rezonabil per total. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Agora, te intrebi daca a fost asa...
Centurion, un The Fugitive in vremurile romanilor... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Frumușel Ghost writer.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Inception
http://www.cinemagia.ro/filme/inception-inceputul-34077/ This post has been edited by vijelie: 29 Aug 2010, 20:57 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Splice - idee buna, dar cam prost filmul. Adica foarte previzibil si chinuit.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Azi am gasit The Expendables intr-o varianta surprinzator de buna si l-am vazut. Sincer, actiunea a cam scartait, pacat de distributia aia de "all stars" din filmele de gen. Lasa loc de continuare, poate aia o sa fie mai spectaculoasa.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
L-am luat și eu. Este R5 fără sunet 5.1 (mă chiș pă el de sunet 5.1) dar nu l-am văzut.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"End of Recession", thriller SF al lui Sebi Vladescu.
Acțiune trasa de par, efecte speciale cam de porc. Slabuț, nu recomand ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
Apropos de expendables ăia .... nu are rost să pierdeți timpul. Jalnic. În cazul filmelor cu distribuție așa răsunătoare (pt. unii), regizorul a gândit că nu mai are nevoie de poveste.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
Când te gândești ce regizor a avut (Rambo), te întrebi cum de a ieșit așa de bine filmul. Mai ales că a făcut și o parte din "scenariu". Vrea să facă și partea a doua.
|
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Regizorul e Stallone cred, deci ce pretentii sa ai. Sincer mai bun mi s-a parut Rambo 4. Asta e de caterinca in cel mai bun caz. Niste replici intre ei p-acolo, actiune destul de slab implementata, efecte speciale la fel, happy-end, tot tacamul. Probabil ca o sa urmeze o continuare, ca si asa n-a putut sa joace un rol mai mare Arnold, iar Van Damme era ocupat cu un alt film si a trebuit sa refuze. Face el Rambo 5, deci ce dracu'.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
Urmează zilele astea robin hood.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Am auzit ca ar fi aparut R5, ca de uitat nici ca m-am mai uitat de vreo trei zile pe vreun tracker.
Oricum ce poa' sa fie nou la Robin Hood? Pentru mine prezinta un interes mult prea mic. Am zis si pe alt topic, de alalteieri ma uit seara la teveu' CRT pe dvd-player la X-Files cu placere maxima. Cam cu asta-mi voi pierde timpu' o perioada. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:13 |