FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
10/10 inception
Pentru ca e ca un vis, e ca un parc de distractie pentru minte. Plus multe alte chestii. Clarkson The Italian Job ![]() Omu asta incepe sa ma enerveze si sa ma plictiseasca. This post has been edited by Arhimede: 16 Nov 2010, 21:11 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
The Social Network [2010] - 7.5/10:
Eu care nu am fost prins de "curentul" retelelor sociale, incluzand Facebook-ul, nu stiam ce e de capul acestui film. Am crezut ca trateaza din alta perspectiva problema. Ma bucur ca a fost diferit de ce ma asteptam eu, intr-un sens pozitiv. Nici nu trebuie decat poate sa ai habar un pic ce-i ala Facebook, desi intelegi oricum din film. E o poveste reala destul de "brutala" a unor pustani care s-au umplut peste noapte de bani. Prezentata bine as zice. Merita vazut! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Merced daca si ideea de la Inception e banala....
Adica da... e atat de banala incat toti am trait experienta aia la un momentdat... doar ca nimeni nu s-a gandit sa faca un film... Nu te-ai trezit niciodata din somn gandindu-te ... "a fost? sau n-a fost?", inca visesz sau nu? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ce fumati frate???
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Merced |
![]()
|
Unii aveti pareri mai "adanci" decat trebuie despre Incepion. Vedeti un film bun, sunt sute...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 17 Nov 2010, 17:07) Merced daca si ideea de la Inception e banala.... Adica da... e atat de banala incat toti am trait experienta aia la un momentdat... doar ca nimeni nu s-a gandit sa faca un film... Nu te-ai trezit niciodata din somn gandindu-te ... "a fost? sau n-a fost?", inca visesz sau nu? te-a intrebat un coleg ce ai fumat? cat despre subiect: http://www.southparkstudios.com/full-episo...on#w=11.20.2010 This post has been edited by studioworks: 17 Nov 2010, 20:28 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Știe cineva unde pot să găsesc și eu "Why why family"?
Dacă da, rog PM! Mulțumesc! VI400614BG226_250.jpg |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@ studioworks si skija... din pacate nu fumez...
aparent nu avem aceleasi gusturi/pareri... dar de aici pana la acuza pe cineva ca delireaza.. ![]() Mie mi se par fascinante ideile astea, voua nu... n-o sa intru in polemici pe tema asta... sunt teorii... asa cum a fost si zborul acu' cateva sute de ani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Merced |
![]()
|
Skyline [2010] - 6.5/10: Pentru ca un buget de 1000 de ori mai mare decat Monsters se pare ca nu face o prea mare diferenta. Dar din punctul meu de vedere il salveaza finalul. Oricum nu-i nici macar 1% din ce film credeam ca va fi judecand dupa primul trailer. Astept Battle: Los Angeles. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Un film SF, tot ce tin minte din secventa scurta pe care am vazut-o e ca erau intr-un sit arheologic si tot sapand au dat de un manual de la o camera SONY de parea sa aiba mii de ani vechime. Aveti careva idee care ar fi fost filmul?
This post has been edited by kog: 19 Nov 2010, 21:43 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Intoarcerea Dianei"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
esti rau, chiar am cautat chestia aia pe google
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
L-am vazut si eu dar habar n-am cum ii zice, chiar mi-ai starnit curiozitatea. O sa intreb pe un topic specializat cu d-astea pe alt forum, si daca primesc un raspuns il bag si aici.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Acum sint curios si eu,o sa intreb si pe FL
19 Nov 2010, 23:55: Nu ati gasit filmul ala inca? This post has been edited by daniM: 19 Nov 2010, 22:55 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
nu era unul din cele 2 filme facute dupa serialul stargate?
|
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
Merced |
![]()
|
Ba cred ca da. Am vrut sa zic in Stargate, da' nu stiu ce e in mintea mea la ora asta, ca-s rupt de oboseala...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai mancat pizza probabil.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
N-am mai facut de mult.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
psihotic? s-a dus sangele in alte parti?
This post has been edited by sorin1983: 19 Nov 2010, 23:20 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cat de defect trebuie s afii sa faci asemenea film? Sau ajunge sa fii olandez? cert e ca astept cu nerabdare partea a doua
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da, cat de defect tre' sa fii sa te uiti?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu stiu cum naiba nu il vazusem pe asta!
Da' il recomand cu toata caldura! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Recomand și eu Crash. Vechi dar bun.
|
--------------------
.
.
.
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
Cargo 200 http://www.imdb.com/title/tt0847880/
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hai si de la mine o vechitura (film de arta):
The Cook, the Thief, his Wife and her Lover (1989). http://www.imdb.com/title/tt0097108/ Filmul nu-i pentru toata lumea - eu v-am avertizat ![]() This post has been edited by os: 20 Nov 2010, 22:08 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Un filmulet dragut! Daca aveti o samanta si-un pexi, puteti baga cu incredere!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:52 |