FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 28 Nov 2010, 17:37) +1 In general orice altceva vorbit in alta limba decat romana sau engleza e dificil de urmarit pentru mine, ca nu imi dau seama de tonul vocii actorilor - sunt ironici? sarcastici? Traducerea in romana e de multe ori de doi bani, de multe ori incearca sa adapteze glumele lingvistice si iese dezastru.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eh, eu m-am uitat la filme de toate natiile, am vazut frantuzesti sau rusesti cu placere. Nu cred ca problema filmelor asiatice este neaparat limba, dar multe dintre ele mi se par absolut dubios de urmarit.
Easy A[2010] - 6/10: Pentru ca cineva din lista de messenger are ca status "Easy A, best movie ever". Afirmatie departe de a fi adevarata. Nu e decat un film mediocru in "clasa" lui. Un punct in plus pentru Emma Stone. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bine ma ca sunteti voi destepti!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai nu, tu esti destept ca le poti urmari.
De exemplu am vazut trailer-ul la Returner, si primele clipe ma gandeam deja "Mama, super SF, iote Pamantu' in doua mii optzeci si ceva, bla bla, nave, chestii" si dupaia imi tranteste un cliseu vechi de cand Terminatorul unu, cu intoarcerea unei gagici in timp si filmul a devenit "dubios". |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Exista filme foarte proaste si filme extraordinar de proaste!
Daca o sa citesti in urma cu 1-2 pagini, o sa gasesti film la care nu am rezistat decat pana in minutul 20! Ala film prost! Si ma plictiseam ca dracu' atunci, dar am preferat sa citesc decat sa ma uit la el! La astea extraordinar de proaste ma uitam (cand praseam la vechea firma) cu colegii si radeam de ne prapadeam (gen Fecioara de Fier, film asiatic, recomand)! Si prapadeam si cate un castron de popcorn de caciula! Da' astea de le-am zis io pe-aici sunt vazubile! Pe bune! Acu' ca tu te uiti la Inception si zici ca-i prost (adica nu, ca nu e asa de bun) tine strict de gusturile si cultura ta! Daca sobolanu' e dereglat psihic si nu se uita decat la filme englezesti sau romanesti, asta inseamna ca e batut in cap cu maiu'. S.a.m.d. P.S. postul meu ala cu Bine ma ca sunteti voi destepti! s-a dorit a fi la caterinca! Da' se pare ca nu se vede ironia! Data viitoare o sa ma abtin sa mai incerc a face glume! This post has been edited by kum: 28 Nov 2010, 20:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
luck33ro |
![]()
|
Da ce starnit esti...
![]() |
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
Maniervat!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
De ieri pana azi :
An.Education.2009 - 7/10 Exam.2009 - 7.5/10 Grown.Ups.2010 - 8/10 Leap.Year.2010 - 7/10 Lottery.Ticket.2010 - 6/10 Please.Give.2010 - 4/10 Ori n-am eu gusturi bune, ori sunt ciudat ... |
--------------------
r
m
2
|
|
Merced |
![]()
|
Road to Perdition [2002] - 8.5/10:
Bine ca habar n-aveam de existenta acestui film pana sa-l vad. Asta a facut vizionarea sa fie si mai frumoasa decat in mod normal. Un film bun, cu actori foarte buni, o poveste care a reusit sa ma "atinga", ceea ce se intampla destul de rar in ziua de azi. Il recomand cu caldura! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ai plans firealdreq.
Ts-am zis sa te tunzi, nu vrei! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Titanic 2
Actiunea are loc in zilele noastre.Aceeasi "barca" dar mai modernizata,aceeasi ruta, acelasi iceberg,acelasi sfarsit pentru toti...plictisitor ![]() Trebuia bagat neaparat Bruce Willis in film ... ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un film f. bun pe Universal, abia a-nceput. The way of the gun
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
http://www.cinemarx.ro/filme/Hunt-to-Kill-...ll-2426642.html
Hunt To Kill, nota 3. Recomand ca nerecomandat. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
luck33ro |
![]()
|
Despicable Me - un desen animat f.bun. Recomand .
![]() Harry Porker 6 - slabut, nu mai are nimic nou, surprinzator ![]() |
--------------------
**
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
http://www.cinemarx.ro/filme/Who-Is-Cletis...-Tout--457.html
Who is Cletis Touth? Un film mai vechi, dar excelent. Merita vazut. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Touching the Void (2003)
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Merced |
![]()
|
13 [2010] - 7.5/10:
Am aflat ulterior ca e un remake. Are acelasi regizor ca si originalul, un georgian, dar de data asta l-a facut pentru toata prostimea, deci pentru americani. Conceptul nu-i tocmai original, au fost multe filme pe tema asta, caterinca aia de Supravietuitorul cu Sergiu Nicolaescu in rol principal, de exemplu. Dar filmul e interesant, prezinta niste personaje la fel de interesante si merita vazut pana la ultima clipa. Nu-i vreo capodopera, dar poate fi vizionat fara regrete. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
Pana una alta va recomand sa folositi internetu' pentru a sapa dupa urmatorul film: Trailer Park Boys. Din 1999. Daca vi se pare macar interesant, cautati apoi serialul. Printre el mai sunt "intercalate" niste filme.
Eu sunt pe la sezonul 5. Odata ce te prinde, daca te prinde, e foarte tare. Un soi de documentar fals, caterincos. Umorul canadian e foarte ok. Merita o sansa, s-ar putea sa va placa mult. Evident ca pe internetu' nostru nu citesti de asa ceva, noroc cu cititul de Catavencu pe veceu... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 28 Nov 2010, 16:37) Titlu in engleza: The Chaser http://www.imdb.com/title/tt1190539/ Este printre cele mai bune filme care le-am vazut in ultima vreme. Un thriller cum ar trebui sa fie toate. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
The Town, 7 îi dau eu, vad ca pe imdb are 8. Merita vazut la un popcorn, e bunicel.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(AmunDei @ 4 Dec 2010, 01:01) Titlu in engleza: The Chaser http://www.imdb.com/title/tt1190539/ Este printre cele mai bune filme care le-am vazut in ultima vreme. Un thriller cum ar trebui sa fie toate. Chugyeogja - mult mai interesant titlul original ![]() |
--------------------
**
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Made for each other - cel mai prost film pe care l-am vazut pana la sfarsit.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Despicable Me
![]() ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Merced |
![]()
|
4.3.2.1. [2010] - 8/10:
Nu, nu este filmu' romanesc cu povestea avortului "duios" prezentata. E doar un film, culmea, englezesc destul de ok, surprinzator chiar. Primele minute am avut impresia ca o sa-l sterg in cel mai scurt timp, dar de la un punct, prezentarea povestii se face pe patru planuri, idee buna si tare interesant pusa in scena. Plus multe face amuzante intr-un fel mai bolnav, eu cel putin am ras in hohote la cateva faze, dar posibil sa fiu mai sadic de felu' meu. ![]() Nota probabil e prea mare, dar mi-a lasat o impresie placuta, un film vazut fara sa fi citit decat trei randuri despre el, fara sa fi vazut un trailer care probabil m-ar fi facut sa sar peste el cu totul. Noel Clarke asta are talet si ca regizor, dar mai ales ca scriitor. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Tot cu el, Kidulthood si Adulthood
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:21 |