FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Tiristu' |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 April 09 ![]() |
In the electric Dust si Junkyard dog , doua filme noi si consider eu ,reusite.
|
--------------------
Dacia
1310
97/S
- 02 BUJ
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Sufar, sufar de zor pentru voi dragi forumisti.
Mai pe scurt incer sa rezist sa vad pana la final filmul The American. Ma sacrific io ca sa stiti voi ca tre' sa fugiti de el cat cuprinde. http://www.cinemarx.ro/filme/The-American-...ul-2387537.html Nu mai descriu io nica ca a reusit altul mai bine pe cinemarx: QUOTE Duminica seara , in fata ecranului , ca nu-i film sa mergi la Plaza Mall , cu toate pizi si ghertoii carora le suna telefoanele ca-s oameni de afaceri ..... dar ma rog . Atras de faptul ca-i nou , ca-i cu nenea Clooney deh il pun . hai nevasta , hai femeie ca-ncepu movie-ul . Eu cu vin rosu , ea cu vin alb , m-am gandit ca poate dupa film .......iese cu ceva actiune pentru peste 18 ani . Buuuuuuuuun . Dupa un sfert de ora sotia dormea pe o canapea iar eu ma chinuiam pe alta sa nu adorm ca poate s-o intampla ceva . Adica la sfarsit nu am fost entuziasmat ca el si-a dat duhul dar numai cand a ajuns la profesionista cu care facea +18 ! Caci eu nu am mai reusit pentru ca tovarasa de apartament nu a apreciat nici distributia nici actiunea si a dormit tun , nelasandu-mi vreo sansa sau speranta . |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Togma' ce mi-ai salvat 4,4G pe hard!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tot ce-am retinut din filmul ala a fost fizicul unei "italience" bune rau.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Si n-ai pus si tu un prin-scrin deoparte pentru baieti?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
l-am vazut la cinema
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Nu l-am vazut, dar
http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.d...VIEWS/100839999 deci probabil o sa-l vad. Pentru ca intr-adevar, parerea unui om care ales filmul cu gandul la actiunea de dupa intr-adevar face mai mult de 2 parale ![]() Si multumesc in avans pt linkul de pe cinemarx in care am gasit mama spoilerelor prin comentarii. This post has been edited by AmunDei: 10 Dec 2010, 00:25 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Dec 2010, 23:03) QUOTE(kum @ 9 Dec 2010, 23:27) Am vazut si io italianca. Buna, buna. E de fapt singurul lucru care mi-a atras atentia din tot filmul. Pacat ca a avut numai rol de figuratie in doar o scena. Desi am sters filmul in secunda 1 dupa vizionare, l-am readus pentru a face un print screen. Asta e frumoasa italianca: Frumoasa italianca.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Burn after reading l-a vazut cineva? Merita?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ti-a placut The Men Who Stare at Goats? Daca da, ia-l.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Dec 2010, 11:23) Ma, sincer sa fiu, nici nu m-am uitat la ala, ca io nu ma benoclez decit la umanoide asezate-n pozitia "capra", altfel, septelian vorbind, nu le consider atragatoare, chiar dimpotriva. Moartea libidoului ochii aia-ntorsi invers..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care urla dupa horror?
Nu e horror, dar suspansul merita! Nota 10! http://www.imdb.com/title/tt1314655/ Si THE TOWN e foarte tare! This post has been edited by Altis: 11 Dec 2010, 16:04 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Vazut azi noapte Titanic 2, un exemplu EXCELENT pentru "evolutia" ce ne domina existenta de ceva ani incoace. Rosii, lapte, masini noi, daca vreti sa-ntelegeti diferenta dintre cele de pe vremuri si cele de astazi, uitati-va la Titanic 2.
Merita!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ma ca parca ar fi avut acelasi buget cu primul, de faci comparatii d-astea. Laptele inainte tot cam asa costa, rosiile la fel, deci comparatia mi se pare aiurea.
Primul film a fost un film, asta a fost o panarama facuta pentru teveu' cu un buget mic si o poveste de cenzurat. Astfel de filme se fac zilnic cate cinci pe langa Hollywood. Si vreo zece la Bollywood. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Vorbeam de gustul si compozitia rosiilor. Doamne ce timp pierdut...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Mai stiu eu pe unu' care se uita la toate mizeriile ca sa aibe ce critice.
Cand un film are nota 1.9 pe IMDb si tu te uiti la el inseamna ca problema e la tine, fara suparare. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Bai, tu nu vrei sa intelegi. Titlul filmului e "TITANIC DOI". Adica o continuare pentru al 2-lea cel mai mare film din istorie (considerand ca primul e Avatar). La asa ceva te uiti.
Exista precedent pentru o continuare atat de proasta? Din toate punctele de vedere, buget, actori, scenariu, orice. Exista? Edit: referitor la actori, de remarcat negrul ala mare in functie care vorbea de la sediu cu ala mai mic in functie din elicopter. N-avea dinti ma! Si aia de-i mai avea erau negri si ciopliti. Ala nici nu era actor, era ruda cu cineva. This post has been edited by Muttley: 12 Dec 2010, 12:49 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Negrul ala mare, fara dinti, era tac-su, ma !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da bre, si remake-ul din 1997 al filmului meu preferat "Vanishing Point" (1971) este o porcarie. Asta e... ramai cu originalul, asta nu-mi schimba cu nimic parerea despre original.
Deci, ca sa-ti raspund la intrebare, exista precedent, si ce am dat eu, este numai un exemplu. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 12 Dec 2010, 12:47) Bai, tu nu vrei sa intelegi. Titlul filmului e "TITANIC DOI". Adica o continuare pentru al 2-lea cel mai mare film din istorie (considerand ca primul e Avatar). Te stiam mai inteligent. Cred ca nu s-a dus efectu' ierburilor de aseara. Cate filme de duzina se dau drept continuari, nu mai pot sa tin numarul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
daca si Avataru e mare film am pus-o!
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si eu care credeam ca e HUSTLER, cu suflete mari
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
The town.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Foarte misto Hustle. Sa traiesti skija!
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:38 |