FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Stargate e cam pe acelasi gen cu South Park (pe care-l vad la munca... deci e vazut...)
de cei 3 crai in masini.... ala nu e chiar serial... deci inca astept propuneri.. multumesc! ps: mi-a recomandat cineva 4400.. aveti idee ce si cum? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
revenind la filme de lung metraj, am vazut (ma rog il vad la momentul la care scriu) Death Race 2. este un film mediocru spre foarte prost
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Markos @ 26 Dec 2010, 19:36) Buried - cred ca e primul film a carui actiune se petrece integral în 2 mc. Intr-un sicriu, mai precis. I-as da un 6,5. Cam dezamagitor finalul. Se putea termina in alt fel, si era mult mai ok... nu zic cum sa nu stric filmul pentru cei ce nu l-au vazut. Insa il recomand, macar pentru actor (Ryan Reynolds)... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 28 Dec 2010, 22:01) L-am urmarit o vreme, era misto. Dupa o vreme l-au cam stricat si nici nu se gasea la aprozar asa ca am renuntat. In genul, era si heroes, care mi-a placut dar tot la fel, a disparut de pe rafturi. Ca idee, 4400 de indivizi disparuti in timp, au reaparut simultat cu tot felul de capacitati paranormale, care pusi pe fapte bune, care pusi pe rele... de aici, urmaresti si ai sa vezi ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(slider2 @ 28 Dec 2010, 23:04) revenind la filme de lung metraj, am vazut (ma rog il vad la momentul la care scriu) Death Race 2. este un film mediocru spre foarte prost ![]() Asa e!Nu am vazut de mult un film mai slab,cu replici atat de jenante!Ala la final si-a luat numele Frankenstein,ce tampanie de scenariu! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ticking clock - cu Cuba Gooding Jr., gen thriller SF politist = dragutel
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Confirm pozitiv, merita vazut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
http://www.imdb.com/title/tt0427152/ si o comedioara buna
![]() |
--------------------
**
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
+1 la ticking clock chiar daca are un final un pic fortat.
O comedie franceza faina: HEARTBREAKER http://www.cinemarx.ro/filme/Heartbreaker-...er-2389225.html L_arnacoeur_1265452792_2010.jpg This post has been edited by kxz: 31 Dec 2010, 15:58 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
inca imi mai plac trenuletele
![]() |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
unde gasesc o traducere la acest film ? in limba romana, evident... caut de vreo saptamina si nu gasesc nimic... ![]() multumiri, This post has been edited by george_scala_2004: 4 Jan 2011, 15:06 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
cristian_ - dar e f. SF acel film. SF pe fata, macar de ar fi subtile chestiile ce nu au nicio tangenta cu realitatea.
The Machinist - (pt cine nu l-a vazut) This post has been edited by eXtenSion: 4 Jan 2011, 19:41 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
All Good Things, merita vazut.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
vazui si eu in 2 zile 4 filme
![]() Robin Hood 2010 - bun The Tourist - cam frectie Shutter Island - bun Sherlock Holmes - asa si asa |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vreau sa vad si eu Vulpe -Vanator 1993 al lui Stere Gulea dupa romanul Hertei Muller, nu-l gasesc nicaieri
![]() |
--------------------
**
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Conviction, merita vazut si asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am ras non stop
pe scurt, un musulman care a aflat ca a fost adoptat cand era mic si de fapt e evreu ![]() umor englezesc miez This post has been edited by Ov: 7 Jan 2011, 10:48 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Altis @ 28 Dec 2010, 22:23) L-am urmarit o vreme, era misto. Dupa o vreme l-au cam stricat si nici nu se gasea la aprozar asa ca am renuntat. In genul, era si heroes, care mi-a placut dar tot la fel, a disparut de pe rafturi. Ca idee, 4400 de indivizi disparuti in timp, au reaparut simultat cu tot felul de capacitati paranormale, care pusi pe fapte bune, care pusi pe rele... de aici, urmaresti si ai sa vezi ![]() mi-a placut ideea. pacat ca nu l-au continuat. cred ca-l mai am in beci, la muraturi. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tocmai am vizionat asta
http://www.imdb.com/title/tt0046268/ e impresionant, chiar nu ma asteptam sa fie asa bun filmul |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:43 |