FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
The others nu e chiar 9/10
![]() The village e interesant ca subiect, cu un grup de sateni ce s-au izolat de restul lumii, si cu niste copii care descopera adevarul (copii din sat). In lipsa de alternativa e bunicel. 7/10 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
a aparut saw 5
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
tropic thunder l-am vazut adineaori - e varza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Spiderman 1,2,3... mi-au placut. Recomand celor care nu au vazut seria.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Traitor
Povestea unui agent CIA ,Samir Horn, infiltrat sub acoperire intr-o retea terorista pentru a dejuca planurile acesteia, sfarsise prin a deveni el insusi suspect de acte de terorism. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eagle Eye 9/10
frumos,actiune,explozii,o nebunie totala ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bangkok Dangerous (2008) Dragut. Nota 8 - 8.5
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Run Fatboy Run, comedie britanica, foarte amuzant. 8.5/10
This post has been edited by giany911: 2 Nov 2008, 14:24 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Vazut cele 2 parti
Harold.&.Kumar.Go.To.White.Castle Harold.&.Kumar-Escape.From.Guantanamo.Bay Extrem de slabe...un 6 cu indulgenta ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
I pronounce you chuck and larry HD. f simpatic. 8/10
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cannibal Holocaust, un film pentru cei cu stomacul tare, dar care transmite si un mesaj puternic.
This post has been edited by Stefan: 3 Nov 2008, 08:21 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Righteous Kill - auzisem ca nu e mare lucru de el insa nu credeam ca poate fi o porcarie atat de mare. Personajele celor 2 parca formeaza un cuplu gay. Par indragostiti. Dialoguri de toata jena iar De Niro pare ca a fost nevoit sa interpreteze rolul cu un morcov adanc infipt.
Death Sentence - mie mi-a displacut total. Un nene familist devine Rambo si incepe sa dea headshooturi la greu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
The man from earth 9.5 . Un alt fel de SF
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ady85btz |
![]()
|
imi recomanda si mie cineva o comedie adevarata? nu mizerii facute cu bugete de 50k $...mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Greu gasesti o comedie buna in zilele noastre.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat toate sezoanele de Two and a half men si pot sa zic ca am ras destul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ady, eu am revazut cu placere Ice Age 1&2
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
3:10 to Yuma - un western cu mai putina actiune, dar o poveste interesanta.
QUOTE În Arizona de la jumătatea anilor 1800, celebrul bandit Ben Wade (Russel Crowe) și gașca lui nebună de hoți și criminali invadează calea ferată. În momentul in care Wade este capturat, un singur om se angajează să-l aducă în viață pe Drumul Dreptății, care-l va purta direct către tribunal. Dan Evans (Christian Bale) este numele lui și lumea spune despre el că este un amărât de veteran al Războiului Civil, care se zbate să supraviețuiască de pe o zi pe alta, într-o fermă dărăpănată. Pe drum, în ciuda diferențelor care îi separă, Evans și Wade învață să se respecte și aprecieze reciproc. Cu trecutul zbuciumat al lui Wade pe urmele lor și pericole la fiecare cotitură, misiunea se va transforma în curând în călătoria imposibilă și violentă a fiecărui om către destinul lui. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 3 Nov 2008, 08:05) imi recomanda si mie cineva o comedie adevarata? nu mizerii facute cu bugete de 50k $...mersi Burn After Reading de fratii Coen, asta daca-ti place filmele de genul Tarantino, cu George Clooney, John Malkovich, Brad Pitt, etc... http://www.imdb.com/title/tt0887883/ |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Vazut TransSiberian, un film interesant despre cum poti intra in cacao intr-o tara straina ... momente de disperare interpretare admirabil de catre actrita principala.
Acord un 8+ |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am scris asta si pe reno in topicul asemanator, dar cred ca e cinstit sa-mi avertizez si colegii de aici...
![]() QUOTE Step Brothers - Will Ferrell si John C. O'Reilly. O porcarie indescriptibila, din interminabilul (din pacate) ciclu de "comedii" produse de Apatow & Co. Nu reusesc sa inteleg ratiunea de a fi a acestor "filme" nici sa ma tai, dar probabil oi fi io mai incuiat... Nu pot sa-l notez... N-am minus infinit pe tastatura... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Am vazut Clarkson-Thriller
![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu va recomand When a stranger calls. Plictisitor film.
This post has been edited by giany911: 8 Nov 2008, 13:48 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Schindler's List
extraordinar film, emotionant intr-adevar. recomand cu caldura. are 2 dvd-uri 9/10 si The Downfall (der Untergang). f bine facut. 9/10 Azumi 1&2. filme japoneze. 8/10 9 Nov 2008, 02:08: toate seriile M*A*S*H. este molipsitor rasul lui Hawkeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by tzepesch: 9 Nov 2008, 02:08 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Into The Wild , inspirat din realitate, superb si A walk to remember , de asemenea superb
![]() Sau : Leben der anderen (The Lives of others),Quo Vadis, Der Untergang. This post has been edited by gygy: 9 Nov 2008, 11:54 |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Wall-E
8.5/10 Pentru un film asa laudat ma asteptam la mai mult.. dar povestea din spate e interesanta, grafica buna.. dar cam scurta (nu filmul, ci ideea, adica e cam o singura idee principala insirata pe tot filmul) Dar pot spune ca mi-a placut. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:57 |