FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pfff... si eu vroiam sa vad Vacancy 2... dar numai
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Taken
Mirrors Wanted - are efecte marfa The Incredible Hulk Journey to the Center of The World - destul de dragut filmuletul 7/10 Max Payne - super Batman - Cavalerul Negru si cred ca mai sunt in perioada asta filme marfa. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
7 Seconds cu Wesley S. facut în Bucuresti.
Mi-au placut urmaririle alea de masini în plin centru. COOL ! |
-------------------- |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
7even! Un fil mai vechi dar superb. Pacat ca nu mai dau de el prin "rafturile" torentilor. Daca stie cineva unde il pot gasi un mesaj pls
![]() PS: 7even=SEVEN ![]() Am vazut acum Stargate Continuum ... slabut rau prin comparatie cu originalul. 4/10. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
88 Minutes
2007 Drama/Thriller Regia: Jon Avnet Actori: Al Pacino Alicia Witt Leelee Sobieski Amy Brenneman William Forsythe Deborah Kara Unger Benjamin McKenzie Neal McDonough Leah Cairns Stephen Moyer Christopher Redman etc Rezumat: Un profesor universitar care lucreaza ca psihiatru pentru FBI primeste o amenintare cu moartea, în care i se spune ca mai are de trait doar 88 de minute. Pentru a-si salva viata, Jack trebuie sa-si foloseasca priceperea si cunostintele pentru a identifica suspectii, printre care se numara un student nemultumit, o fosta iubita parasita si un ucigas în serie care deja îsi asteapta moartea.Faimosul psihiatru, Dr. Jack Gramm si-a bazat întreaga sa cariera exemplara pe “judecati” infailibile referitoare la oameni si factorii de risc. Dupa ce a oferit dovezi în cazul ucigasului în serie Jon Forster, el asteapta executarea acestuia cu multa satisfactie.Oricum, atunci când încep sa se produca crime similare, Jack se vede nevoit sa-si apere afirmatiile sustinând ca noile crime sunt opera unui ucigas imitator... si ca Forster este într-adevar vinovat, asa cum sustinuse tot timpul. |
--------------------
a
b
c
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
MAX Payne
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Swing Vote ,o comedie despre alegerile si criza finaciara de anu asta in america
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Righteous Kill (2008)
ma asteptam la mai mult de la el ,cam slabut 6 Dec 2008, 11:31: Madagascar 2 - foarte tare ![]() This post has been edited by ady85btz: 6 Dec 2008, 11:31 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Righteous Kill suje rau de tot. Ma asteptam la cu totul si cu totuil altceva de la un film in care joaca Pacino si De Niro.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Astept The day the earth stood still cu Keanu Reeves,nu l-am gasit niciunde;sau l-a vazut careva?
![]() This post has been edited by daniM: 7 Dec 2008, 18:43 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Release Date:
12 December 2008 (USA) |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Conform principiului continuarile sucks, iar continuarea nr 3 sucks mai tare decat nr 2, va recomand sa NU va uitati la TRANSPORTER (ati ghicit) 3. O porcarie execrabila, pacat de primul care a fost excelent. 2/10
Desi nu e o continuare, Max Payne e oribil, doar ceva efecte video de capul lui in rest: 1/10 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Nu se mai uita lumea la filme?
Recomand pentru doritorii genului SF pur: Facut prin 1997, EVENT HORIZONT. 8.5/10, si un + la efecte speciale. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
C@talin |
![]()
|
the Number 23 gen misterios super misto
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiuaua de Beverly Hills-amuzant ,un 8,5/10
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
The day the earth stood still-bunicel,seamana cu Starman(1984),in fond am avea nevoie pe Terra de asa ceva!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
"The World's Fastest Indian"
Tocmai l-am vazut la TVR1 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Recomand Sevend Pounds cu Will Smith,Rosario Dawson,Woody Harrelson.
Foarte emotionant si foarte putin previzibil.Merita! http://www.imdb.com/title/tt0814314/ |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ghost town - film frumos cu o stafie care nu-si gaseste linistea
Eagle eye - foarte bun, actiune, transmite un mesaj americanilor despre tehnologia care le poate da o lovitura. 24 Redemtiption - despre 2 fosti camarazi de arme care se sacrifica pentru a salva cativa copii africani. Asa NU - Pineaple Express - un film cu drogati, am renuntat in primele 15 minute. - quantum of solace - ultimul bond, o prostie, mi-a placut doar scena de inceput cu urmaririle dintre masini. EDIT recomand Mamma Mia. Desi nu sunt pasionat, este un film bun, un musical cu o distributie de exceptie, si coloana sonora ABBA face toti banii! This post has been edited by altisone: 22 Dec 2008, 02:52 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
altisone subscriu! Quantum of solance e jalnic. De asemenea Residen Evil 3.
Recomand The Patriot ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(altisone @ 22 Dec 2008, 02:50) .... EDIT recomand Mamma Mia. Desi nu sunt pasionat, este un film bun, un musical cu o distributie de exceptie, si coloana sonora ABBA face toti banii! Same here. Nu ma uit eu la musicaluri, dar filmul asta chiar are ceva deosebit. Poate is subiectiv ca imi place ABBA, dar noah.... Singura chestie care nu mi-a placut a fost ca la sfarsit puteau baga foarte bine melodia originala. Sau sa faca o tranzitie de la varianta lor la cea ABBA. Si mai lipseau si prin film alte detalii de genu asa de fineturi, dar altfel, foarte fain de vizionat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Crisplant |
![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Pursuit of happiness (In cautarea fericirii) cu Will Smith
Super. Cine l-a vazut? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
The Curious Case of Benjamin Button - excelent, unul din cele mai bune filme ale anului.
Un film de David Fincher (Seven,Fight Club). Cu Brad Pitt, Cate Blanchett. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
daniM |
![]()
|
Harry Potter
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Seria SAW! Dar trebuiesc vazute toate filmele, de preferat in aceeasi zi. Astfel perceptia asupra personajelor si a actiunilor acestora este mult mai profunda. 5 filme in total, vazute unul dupa altul doar cu pauze de realimentare cu bere&popcorn
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
The Mist – m-am decis greu sa vad acest film, mai ales ca citisem unele pareri despre acest film cum ca ar fi prost. Sincer.. imi pare rau ca nu mi-am invins lenea mai devreme, pentru ca acest film merita. E povestea unor oameni obisnuiti prinsi intr-o situatie neobisnuita (o ceata densa le acopera asezarea, ceata care se pare ca adaposteste si creaturi nu tocmai prietenoase).. fain filmul, te tine cu sufletul la gura, culmea te face sa urasti anumite personaje (si mai culmea e ca te face sa te bucuri cand anumite personaje primesc ceea ce merita).. Pacat de finalul cam cheesy (totusi.. instinctul de supravietuire unde e?) insa cu toate astea.. doamne ce peisaj apocaliptic, de mult nu am mai vazut un film in care sa imi placa asa de mult peisajul devastat care ni se infatiseaza. Eu ii dau 9.6/10 , mai ales ca arata destul de bine cum societatea civilizata poate pica una doua prada salbaticiei , daca amenintarile sunt suficient de omnipotente si omniprezente..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Clasic...
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 07:01 |