Pot sa iau vreo teapa..., ..la comandarea unui RCA pe net?
![]() ![]() ![]() |
Pot sa iau vreo teapa..., ..la comandarea unui RCA pe net?
dacia_amg |
![]()
|
||
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca ti-ai facut polita la Carpatica, stai linistit. Si, mai ales, condu linistit, ca sa nu lovesti pe careva....
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La fel si la Euroins.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asa mi-am facut si eu, mi-au trimis-o cu o zi intarziere, dar m-au sunat inainte sa-mi spuna ca mai intarzie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut de doua ori consecutiv polita on line la rca-ul ieftin (nu am nici timp nici chef de a sta pe la cozi la ghisee). Au fost promti tot timpul. Nu ma intereseaza firma de asigurari.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca e de Carpatica, oricum singurul rol al ei e sa nu iei amenda cand te opreste politia, asa ca nu iti mai bate capul.
Nu stiu de ce ne intrebi pe noi atata timp cat nu spui la cine ai apelat. Mai degraba spuneai cine e, si sigur se gasea cineva pe aici care sa mai fi avut treaba cu ei si iti spunea daca-s tepari sau nu. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Dec 2010, 10:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Eu am facut prin SMS,si nu a fost nici o problema,mi-a venit polita prin posta.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La RCA n-ai cum sa iei teapa. Ailalti o iau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
corbex, mai baga o fisa si mai incearca o data!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-l busesc eu pe unul, el isi face masina pe asigurarea mea de doi lei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
CSA -ul ii mananca , daca nu se tin de contract.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Da, si asigurarea nu-l despagubeste, omul te da in judecata sa-si recupereze pagubele, apoi tu dai in judecata asiguratorul si tot asa...
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
corbex, adica nu si-o face. Si ghici cine pe cine da in judecata, si ghici cine pierde?
This post has been edited by Marty: 21 Dec 2010, 11:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rodi @ 21 Dec 2010, 10:52) CSA-ul ia spaga, nu ii mananca. Daca ar fi fost corect CSA-ul marea majoritate a tarifelor de RCA nici nu le-ar fi dat autorizatie savanda RCA pentru ca n-au in spate nici un calcul actuarial, sunt date la mega asa. Faceti-va unde vreti ca oricum piata e de kkt, se merge la blana cu tarifele. This post has been edited by ionutctn: 21 Dec 2010, 11:09 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cunosc personal un caz, s-a judecat pentru vreo 3000 de euro cu partea vatamata ca firma de asigurari avea o durere in poala si n-a vrut sa plateasca.
Asa e, ii repari masina aluia pe bani tai, dupa care te judeci cu compania la care ai RCA-ul. Asa ca atentie unde il faceti. Exista intr-o vreme o baza de date cu RCA-urile, disponibila pe net. Daca nu apari acolo intr-o luna de la incheierea politei, e bine sa ii iei la intrebari. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Degringolada aceasta , de la procedura pleaca. Cine a introdus constatarea amiabila la noi in tara, asa sa pateasca.: Sa fie purtat pe drumuri cu dreptatea in brate.
Cand politia facea constatarea, prin autoritate, ea era garant al incidentului... Acum, uite ca fac ce vor, ca au creionul in mana toti smecherii din asigurari, care vor sa ia bani , dar sa nu dea nimic, daca se poate... Si se poate. Singurul care a ramas de sprijin este CSA. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
rodi, am mai spus: daca CSA-ul facea o evaluare pe bune a dosarelor cu care vii ca societatea de asigurari pentru autorizarea vanzarii de RCA, marea majoritate a societatilor nici nu ar fi obtinut-o dar asta e deja alta discutie. Eu n-am nimic impotriva preturilor mici la RCA dar sa aiba o acoperire, nu sa fie date la mega.
This post has been edited by ionutctn: 21 Dec 2010, 11:36 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Reteta de succesuri: casco la o societate buna, RCA la cea mai ieftina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
La astia am apelat, iar polita cea mai ieftina
(evident, pe care am si comandat-o) era la Omniasig. |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt OK stai linistit
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
Voi vreti sa ma speriati, sa fac asigurare la Tiriac.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
corbex, RCA-ul la Tiriac a fost 10 milioane anu' asta. Ala la Generali era 14 milioane. Eu zic sa-ntrebi pe toata lumea inainte de a-l face, s-ar putea sa ai surprize.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
La ce?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
Ce la ce?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
La vara vin la Ranca cu bicicleta. 14 milioane face toata Solenza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(rodi @ 21 Dec 2010, 11:20) Degringolada aceasta , de la procedura pleaca. Cine a introdus constatarea amiabila la noi in tara, asa sa pateasca.: Sa fie purtat pe drumuri cu dreptatea in brate. Cand politia facea constatarea, prin autoritate, ea era garant al incidentului... Siguuur, la ora actuala, la constatarea de la asigurare PV-ul nu mai are nici o valoare. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Gata. Mi-a venit RCA-ul cu Cargo-nu-stiu-cum... Am platit 12RONi
curierul iar restul pana la 126RONi a fost polita (6luni). Par toate in regula, la prima vedere... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
tribunul |
![]()
|
La aia la care am facut eu, aveau transportul MOCA.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(rodi @ 21 Dec 2010, 12:20) Degringolada aceasta , de la procedura pleaca. Cine a introdus constatarea amiabila la noi in tara, asa sa pateasca.: Sa fie purtat pe drumuri cu dreptatea in brate. Cand politia facea constatarea, prin autoritate, ea era garant al incidentului... Nici macar... omu avea rca la ardaf, pe vremea aia.. nu stiu cum s-a terminat procesul, cert e ca banca respectiva a dat faliment. Mi-e greu sa cred ca si-a mai recuperat banii. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacia_amg |
![]()
|
@tribunul: Si care-s aia, daca nu sunt indiscret... Sa stiu pentru la vara...
This post has been edited by dacia_amg: 21 Dec 2010, 16:11 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:25 |