Un barbat s-a aruncat de la balconul Cam. Dep., Video Necenzurat
![]() ![]() ![]() |
Un barbat s-a aruncat de la balconul Cam. Dep., Video Necenzurat
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 23 Dec 2010, 23:19) In Africa toti traiesc in saracie, sunt resemnati in fata ei... Dar cand ma gandesc ca o nesimtita si profitoare de contabila (de la luna la luna merg si ii dau peste nas ca nu mi-a calculat bine orele suplimentare) ia 4100 lei lunar, cu 800 lei mai mult decat directorul scolii, pai ma ia "criza" cu bajbaieli de ciuda... Ce face fiinta asta pentru 1000 de Euro, fratilor? pai dragosele, uite de aia o duceti voi prost. Pentru ca situatie cum zici tu exista in romania de sute de mii de ori. E plina romania, de tot felul de parasute si parasuti, platiti multe prea mult pentru ceea ce fac. Am mai zis: acu vreo juma de an parca am avut revelatia vietii mele cand la o scoala de cartier, am gasit vreo 3 sau 4 secretare si parca vreo 2 sau 3 contabile. Nu le stiu veniturile, dar banui ca numa mici nu erau. Sa mai zic ca stiu localitate unde au trebuit sa faca o noua primarie, ca nu mai incapeau in aia veche toate rudele potentatilor locali? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@dragos inteleg perfect...tu nu ai inteles postul meu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 Dec 2010, 00:34) pai dragosele, uite de aia o duceti voi prost. Pentru ca situatie cum zici tu exista in romania de sute de mii de ori. E plina romania, de tot felul de parasute si parasuti, platiti multe prea mult pentru ceea ce fac. Am mai zis: acu vreo juma de an parca am avut revelatia vietii mele cand la o scoala de cartier, am gasit vreo 3 sau 4 secretare si parca vreo 2 sau 3 contabile. Nu le stiu veniturile, dar banui ca numa mici nu erau. Sa mai zic ca stiu localitate unde au trebuit sa faca o noua primarie, ca nu mai incapeau in aia veche toate rudele potentatilor locali? ![]() Pentru astia de ce nu exista comisii de verificare a muncii lor? Ar trebui sa facem plangeri peste plangeri la ITM cum ca sunt supra-platiti! ![]() 24 Dec 2010, 00:44: QUOTE(l@u @ 24 Dec 2010, 00:40) Acum am inteles, sunt obosit, merg imediat la culcare. Contabilele din scoala, "in mare", fac niste state de plata, si atat. Revin maine! This post has been edited by dragoselu: 23 Dec 2010, 23:44 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Executron @ 23 Dec 2010, 23:11) .....De ce marea majoritate a oamenilor (vezi cazurile enumerate de mine mai sus din AFRICA unde situatia este de-a dreptul critica) nu se sinucid? Este cumva singurul in situatia aceea disperata? Chiar cand sunt pusi in fata unor situatii dezastruoase oamenii realizeaza ca sinuciderea nu poate rezolva ABSOLUT NIMIC. De aceea... "omul avea probleme psihice". Mai nene...du-te tu si traieste in africa si lasa-ne....nu-l mai acuza pe ala ca se gandea ca maine poimaine nu mai are ce da de mancare la copii....a avut o "scapare" .... Suntem o tara de oameni capabili/inteligenti dar nimeni nu ia atitudine/nu are cum sa ia atitudine si ne uitam cum mai cade unu,altu se arunca,altu isi da foc....asa o sa facem toti pana la urma...suntem vanduti plini de datorii si am devenit din tara colonie.... patriotismul din noi s-a dus cu vaca ![]() This post has been edited by sobolan: 24 Dec 2010, 00:04 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sobolan @ 23 Dec 2010, 23:57) Mai nene...du-te tu si traieste in africa si lasa-ne....nu-l mai acuza pe ala ca se gandea ca maine poimaine nu mai are ce da de mancare la copii....a avut o "scapare" .... PAI CE SCAPARE? O scapare egoista, poate, pentru el insusi... Caci daca el pleaca din lumea asta cu siguranta sotia n-o s-o duca mai usor si cu siguranta ca saracul copil nu o s-o duca mai bine... Pana una, alta, omul avea un salariu stabil la TVR, era capabil de munca... Acum ce va face? |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
total de acord....a gresit-o pe moment si el....
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 23 Dec 2010, 23:08) Si eu ma gandesc cateodata sa... pun mana pe-un pistol si sa-i zbor creierii Piticului, a devenit o obsesie pentru mine, nu il mai suport Esti intr-o mare eroare. Piticul are o singura vina: e sarac cu duhul. Cam acelasi lucru pot spune si de amaratul/tembelul care s-a aruncat ca-n piscina. Ia la rand pe ala mare, marinarul sef. Lichidezi bocul, tot un bou va fi numit in locul lui. Sau o vaca. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Executron @ 23 Dec 2010, 22:34) Interesant e ca abordarea asta nu e noua! Si in celalalt regim, ala "de trista amintire", cum se trezea unul sa zica in public ceva de regim cum i se descopereau subit probleme psihice si ajungea la tratament! Asa s-a spus si despre ala care si-a dat foc pe partie in '89, si despre cel care si-a dat foc in Praga in '68 in fata trupelor sovietice, etc. E un atribut al regimurilor totalitare: daca nu este de acord cu masurile lor inseamna ca ai probleme psihice, restul oamenilor "sunt convinsi de justetea deciziilor noastre"! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Rabbit, sper ca-ti dai seama cat esti de ....... ! Daca nu, well, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
aphophis |
![]()
|
de ce ca is nu stiu cum? Ca nu incerc sa capat capital politic cum s-au grabit peneleii sa o faca chiar langa ala?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
![]() 1. Aia in Africa se nasc in saracie si nu au resurse pentru a putrea iesi din ea, spre deosebire de tara noasra care are absolut tot ceea ce ii trebuie in afara de o conducere competenta. Una e sa te nasti intr-un anumit mediu de saracie si alta e sa devi sarac peste noapte (vine banca iti ia casa, reduce pensia copilului sau a invalidului etc) 2. Macar omu ala a facut ceva, nu cea mai buna solutie, dar a facut ceva spre deosebire de noi marea majoritate care stam strangem din dinti si pe zi ce trece devenim tot mai saraci. This post has been edited by ceribros: 24 Dec 2010, 08:51 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ceribros @ 24 Dec 2010, 08:50) Macar omu ala a facut ceva, nu cea mai buna solutie, dar a facut ceva spre deosebire de noi marea majoritate care stam strangem din dinti si pe zi ce trece devenim tot mai saraci. A facut o lae. Iar voi ceilalti, majoritatea, ati facut sufucient la urne. Eu macar stiu ca n-am votat ever pedei, pedelei sau basesti. Si am mers la vot cam de fiecare data. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fesenistule !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
Fesenist a fost baselu. Iar TVR-ul e o institutie de kkt.
Multi ani s-au bagat bani cu ghiotura in stupize. Zeci de mii de coco pe saptamana. Sa planga pensionarii sambata seara la teveu. In urma cu putin timp (o luna?) moare un realizator de nus' ce emisiune, in acccident rutier. Mergea cu masina (o coaja de dacie break) institutiei in interes de serviciu, un bou s-a infiltrat si iote pomul. Si ma intreb: pai cu banii aruncati aiurea in stupize, nu schimbau astia parcul auto de 7 ori? Mai aveau amaratii de angajati o sansa. Sa nu mai pomenim de abonamente obligatorii ca ma iau dracii. kxz: daca nu-i vota nici cucu, nu mai "numarau" ei voturile. Dar i-au votat, exagerat de multi. This post has been edited by cdadan: 24 Dec 2010, 09:13 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Ps am citit dupa mai atent asa ca am modificat
![]() This post has been edited by ceribros: 24 Dec 2010, 09:53 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ce se vede la televiziuni -fast, opulenta, tertipuri mediatice, reclame- toate acestea in contrast cu asprul cotidian, socheaza si pe cei care vad si pe cei care participa din culise la spectacol
Probabil omul a comparat ... ceea ce a realizat cu ceea ce ar fi vrut sa realizeze si a avut o depresie... |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
ceribros |
![]()
|
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 24 Dec 2010, 00:08) Si eu ma gandesc cateodata sa... pun mana pe-un pistol si sa-i zbor creierii Piticului, a devenit o obsesie pentru mine, nu il mai suport, e de-a dreptul hidos de inuman, de nepasator... Simt ca muncesc groaznic de mult, o multime de hartii de completat si la timp, sunt oribil de urmarit de diverse comisii inutile (ARACIP, inspectorat) pentru 701 lei lunar! Dar nu ma lasa luciditatea care imi invinge obsesia, apoi lasitatea, am o familie, in urma acestui gest, as fi aplaudat de o majoritate, dar as lasa o familie neajutorata... Poate ca dupa gestul acestui biet om, CRETINUL se va gandi care ar fi urmatorul PAS!... Ii cred si pe ei ca trebuie sa fie parte integranta din sistemul de parghii masonice ale UE... dar trebuie sa reprezinte si interesele poporului, sa fie mai UMANI... Vezi ce scrii,o sa fi catalogat instigator ,ca si mine.O sa declansezi o revolutie,cel mai rau lucru pentru nenorocita asta de tara. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dragoselu, doua TT-uri , un Marushin si trei Makaroave la domnu' !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Fesenisti sau nu, tuturor parlamentarilor nostri li se pot transmite traditionalele urari de Craciun Fericit !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(daniM @ 24 Dec 2010, 10:16) Da' cine te-a catalogat pe tine instigator, pacatele mele? Nu te mai flata atita ca nu-i cazu'! Un instigator sta-n mijlocu' multimii si o intarita, tu esti tare-n gura numa-n spatele monitorului, deci nu-ti mai scoate vorbe singur, nu te-a banuit nimeni de curaj, dimpotriva!QUOTE(GBC @ 24 Dec 2010, 10:37) GBC, ma Frontul Salvarii Nationale s-a format pe 22 Decembrie 1989 si a cuprins oameni de toate culorile politice. Sper ca nu ma-nsel, dar Ratiu, Coposu si Campeanu facura si ei parte din FSN. 24 Dec 2010, 10:48: QUOTE(corbex @ 24 Dec 2010, 10:46) Fesenisti sau nu, tuturor parlamentarilor nostri li se pot transmite traditionalele urari de Craciun Fericit ! Corbex, recomand!This post has been edited by Marty: 24 Dec 2010, 10:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
Doar asa mai ajunge Romania in presa internationala:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-81534...ernului-boc.htm |
--------------------
No
Reno
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@Marty
Cat cere nenea ala ca sa participe la o sedinta in plen? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:29 |