Un barbat s-a aruncat de la balconul Cam. Dep., Video Necenzurat
![]() ![]() ![]() |
Un barbat s-a aruncat de la balconul Cam. Dep., Video Necenzurat
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu e beat. A fost la spitalul de boraci si a tras formol.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Radu Campeanu tocmai reinfiintase PNLul, ala de avea la punctul unu din platforma program revenirea la monarhie, iar Corneliu Coposu si Ion Ratiu erau la vremea respectiva cei mai vehementi constestatari ai FSNului. Daca-ti amintesti, marile mitinguri de protest organizate de taranisti in 28 ianuarie si 18 februarie 1990, care au avut ca urmare, la solicitarea lui Iliescu, prima, respectiv a doua mineriada postdecembrista.
De cei trei, in functie de simpatiile politice poti spune multe, bune sau rele, dar sa-i acuzi ca ar fi facut parte din FSN, e prea mult... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
D-zeu sal ierte.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Dec 2010, 00:01) Nu e beat. Bine. E beat rau. Desi umblam in picioare pe "supt" pat pe vremea aia....parca nu ii pot pune in aceasi barca pe Iliescu, Ratiu, Coposu... In aalta ordine de ide..... eu am votat baselu si la primu mandat....si la mandatul 2 si la spendare. Baselu si PDL-ul, Acum regret sincer acest fapt si realizez ca nu am fost decat unul din dobitocii care au crezut ca astia vor face ceva. Daca pana la acest moment am considerat ca cea mai neagra perioada a Romaniei post-decembriste a fost reprezentata de perioada Constantinescu-CDR....acum imi dau seama ca aia au fost copilasi cu puta in nisip pe langa actualii tovarasi din conducere. Nenea ala care a facut bungee jumping fara coarda de la balconul parlamntului este doar un terminat al acestei societati de rahat in care ne invartim. Tentativa de suicid presupun un oarecare substrat psihic patologic. Iete....din cauza lui nu mai suge Udrea cucu lu' Cocos.....din cauza lui nu i se mai scoala coasa lu/ Boc si i se desumfla botul lui EBA. Daca vroia neaparat sa o mierleasca....gasea alte metode....nu sa se dea cu mecla de mobila. Oricum....un las care prefera sa-si lase copilul singur nu merita prea multa compasiune. Tuturor ne-a ajuns cutitul la os....dar nu cred ca e o solutie sa ne dam cu muia de caldaram. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
[quote=cdadan,24 Dec 2010, 14:39]
Bai chiar trebuie sa va desenez? Se fura 2-3, hai 5%. Bine, 10% sa fie. Dar daca nu-i vota nici dracu, ce sa fure? Copilu. In 1947 soarele a fost votat de o mana de oameni dar la numaratoare a iesit Republica Populara Romana.( la tov. Baconschi la Paris votara asa pe seara toti romanii din Frantzia dar erau invizibili ![]() ![]() Marty daca Ratiu si Coposu au fost fesenisti ai 2 si pe azi Stai jos! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 24 Dec 2010, 10:57) Doar asa mai ajunge Romania in presa internationala: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-81534...ernului-boc.htm da mah al naibii, ajunge in presa saracu om. Cica avea 2400 salar, 640 ajutorul pt copil de la stat. Probabil si sotia avea salar. Saracu om ![]() 25 Dec 2010, 08:37: QUOTE(CGB @ 24 Dec 2010, 14:04) ca sa fie fericiti toti lingaii basisti, le comunic ca omu respectiv era nebun si pe de-asupra mai era si pesedist. era un dobitoc care n-a inteles masurile minunate luate de fantasticul guvern basescu. dar, maine bagam carnati si vin in noi si uitam si de zburatorul asta. viata mere mai departe. cu ocazia craciunului le urez cancer la stomac tuturor pedelistilor si lingailor din dotare. bonus ptr boc si-un pui de leucemie. ![]() ![]() 25 Dec 2010, 08:38: QUOTE(cdadan @ 24 Dec 2010, 14:39) Bai chiar trebuie sa va desenez? Se fura 2-3, hai 5%. Bine, 10% sa fie. Dar daca nu-i vota nici dracu, ce sa fure? I-o mi-am luat-o pe reno la ultima votare, cica sunt vanzator de tara si demn de toata scarba fiindca am votat cu Geoana. Lingatori si tembeli mai sunt destui. Mai sunt si aia care injura puterea, dar pe urma, cu juma' de gura, spun ca nici altii nu faceau mai bine. Ba din contra. Sa va pregatiti de guvernare pedelista si dupa 2012, ca vor castiga la urne (aproape) pe bune. Mai cantam un vesel cantecel? ![]() pai fara suparare, dar prostanacul e clar si va fi intotdeauna alegerea mai proasta raportata la marinar. Nici macar nu e negociabil. ![]() 25 Dec 2010, 08:40: QUOTE(cdadan @ 24 Dec 2010, 14:51) ![]() Esti incredibil. O "adevarata revolutie" o sa vezi cand n-o sa mai voteze nimeni, da' nimeni, basesti si pedelei. Sa nu prinda nici macar parlamentul. A, tu vrei revolutie cu impuscaturi, dat foc, sarit de la balcon? ![]() la tine inseamna revolutie, doar cand partidul lui ilici (sper ca iti aduci aminte cine e personajul asta) ajunge la ciolan? Ca vad ca dai impresia ca tot ce e de rahat in tara asta s-a intamplat doar din cauza marinarului. De parca nu am avut atatia ani un psd la putere. Sau pe taricel.. ![]() 25 Dec 2010, 08:42: QUOTE(cdadan @ 24 Dec 2010, 16:04) ![]() Pai la primul tur am votat Crin (cu oarecare convingere). La turul doi ce drac era sa votez? Chiar am vrut sa scapam de marinarul chior, cu gasca lui de pirati cu tot. Si am stampilat Mircica. ![]() Geaba zici, chiar daca io nu merg la vot, tu nu mergi, afofis tot o sa mearga. ![]() adica nu ai putut gandi cu mintea ta, a trebuit sa faci ce zicea chiulangiu'' This post has been edited by aphophis: 25 Dec 2010, 08:42 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ce-a patit omul de s-a aruncat? E bine, isi revine sau... ?
Acum trebuie sa isi plateasca si spitalizarea, presupun. Probabil mai primeste si ceva amenda... ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Si scaunele stricate, si curatatul covoarelor, daca le-a murdarit, patat.
Mai rau era daca omora vre-un parlamentar, ca la cat de valorosi sunt plateau si urmasii urmasilor lui... Oricum de-acum cred ca or sa stea grupati pe mijlocul salii dragii nostri parlamentari. jumper-reuters.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 25 Dec 2010, 00:30) Copilu. In 1947 soarele a fost votat de o mana de oameni dar la numaratoare a iesit Republica Populara Romana Tinere. In '47 era dupa razboi, eram sub ocupatie, linia era trasa mult mai la vest. Acum e altceva, linia e trasa la est de noi. Cand stai la masa cu tarile civilizate (chiar daca stai pe colt, pe un taburet) nu poti sa furi ca-n codru. QUOTE(aphophis @ 25 Dec 2010, 08:35) pai fara suparare, dar prostanacul e clar si va fi intotdeauna alegerea mai proasta raportata la marinar. Fara suparare, marinarul e alegerea proasta si in comparatie cu salam sau secsi braileanca. N-am pus ever stampila pe el. ![]() QUOTE(aphophis @ 25 Dec 2010, 08:35) Revolutia era cu ghilimele. Citeste ca lumea, ca nimic nu ai priceput. QUOTE(aphophis @ 25 Dec 2010, 08:35) Vezi ce am scris un pic mai sus ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
demagogia a la chiulangiu. Nu se aruncase bine ala de la balcon, ca deja incepuse sa exploateze politic aceasta situatie:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-815069...ras-lucrari.htm citez din demagog: QUOTE Cred ca acest semnal arata gradul de suportabilitate care a fost depasit. Arata care e raspunsul societatii la politica acestui guvern si poate macar in fata acestei imprejurari guvernul va intelege ce face impotriva romanilor . ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(radian @ 24 Dec 2010, 23:52) Daca-ti amintesti, marile mitinguri de protest organizate de taranisti in 28 ianuarie si 18 februarie 1990, care au avut ca urmare, la solicitarea lui Iliescu, prima, respectiv a doua mineriada postdecembrista. Nu au fost organizate doar de taranisti, ci si de liberali. Motivul? Anuntul noii puteri "emanate" de a transforma CFSN în partid politic, pentru a putea participa la alegerile din mai. Craciun fericit ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fiindca ai memoarul bun aminteste-ne si de celebrul anunt al PNL ca, " incepind cu ora 16 curvele liberale au incetat protestul si simpatizantii lor au parasit piata". Piata a ramas la fel de plina, semn ca liberalii erau si atunci la fel de multi ca acum.
Asta ma duce cu gindul la nu mai putin celebrul panseu contemporan al lui Petre Roman: "Ei s-au demascat !". PNL s-a infiintat folosind enegia pe care Radu Cimpeanu o obtinea sugind scula lu' Iliescu si a fost un partid fumigen menit sa mascheze dictatura iliesciana. Acum PNL e un partid praf. Nu se vede praful sarind in sus pentru ca e umed, se pisha toata lumea pe el. This post has been edited by corbex: 25 Dec 2010, 19:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 25 Dec 2010, 16:39) Acum PNL e un partid praf. Nu se vede praful sarind in sus pentru ca e umed, se pisha toata lumea pe el. Ma scuzaț' ca intervin, da' daca peneleu-i praf, penetzeu cum e? ![]() WTF |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Problema e ca toti sunt praf , pentru noi , ca ei o duc destul de bine , trece ziua isi mai ingrasa conturile .
|
--------------------
-
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 26 Dec 2010, 00:04) Nu e nici unii meseriasi. E nevoie sa transformam Clubul de la Ranca in Partid. PNTCD-u' nu e praf, ca nu mai exista decit pancarta de la intrare si doi-trei fomisti inauntru. Singurul partid puternic si in functiune e Partidul Dreptei de Centru care face la Stinga. Tot de prinde si nu e batut in cuie. This post has been edited by corbex: 26 Dec 2010, 09:08 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
suntem un popor de curve si de hoti. si evident ca apreciem pe cei mai buni dintre noi. pe cei mai mari hoti si pe cele mai mari cuve. de aia i-am ales, pentru ca ii admiram.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
dovedeste contrariul
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
cdadan |
![]()
|
N-are rost, daca tu te incadrezi in cele doua categorii, e bine, las-o asa.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu cred ca problema cea mai mare, care l-a marcat cel mai mult, e copilul bolnav, mai ales ca-i o boala incurabila.
Orice alta problema o mai rezolva, dar cand ti-e copilul bolnav si tu esti neputincios...parca te apuca disperarea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kxz @ 25 Dec 2010, 10:12) Si scaunele stricate, si curatatul covoarelor, daca le-a murdarit, patat. Mai rau era daca omora vre-un parlamentar, ca la cat de valorosi sunt plateau si urmasii urmasilor lui... Oricum de-acum cred ca or sa stea grupati pe mijlocul salii dragii nostri parlamentari. jumper-reuters.jpg Nici acolo nu e bine! In mijlocul salii se gaseste alt electrician care sa sara de pe vreo lustra din aia scumpa si cu multe, multe becuri: iti dai seama daca aterizeaza cu lustra pe Boc, il face pitic-pitic?? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
tardiv, fac si eu o urare stilpilor societatii in spiritul sarbatorilor care ne permeaza integral zilele astea:
|
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Din asta vrea Victoras
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Vrea, da' zice ca-i scump, s-a dus sa se uite si dincolo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:05 |