Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
baietii tocmai a vorbit mircea badea despre scumpirea carburantiilor, si culmea a fost ca a dat un exemplu extraordinar, la care ma gandeam si eu adica
Sa nu mai alimentam de la un anumit producator de carburant gen Petrom, desigur ca asta ar insemna ca ceilalti sa se super inbogateasca dar asta pentru putin timp pentru ca cei de la petrom ar fi constransi de situatie si ar scadea pretul ceea ce le-ar strica treaba celorlalti insemnand ca dupa aceea am alimenta toti de la petrom si asta iar face si pe cilalti producatori sa scada pretul, metoda asta a dat rezultate in argentina parca, a spus mircea badea, ei nu au mai alimentat de la shell si iau facut sa scada pretul, asa ca acesta mi se pare mie cea mai buna metoda de protest Multumesc !!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Pe aici multi fac alergie la numele lui Mircea Badea. Acum vor incepe criticii lui Badea sa desfiinteze aceasta metoda de protest.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Idei a la bircea madea. Si prozeliti la fel.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca ne plimbam asa din peco in peco o sa ajungem sa ne plateasca sa punem benzina/motorina de la ei
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 11 Jan 2011, 00:06 |
--------------------
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
in Scursurești Vale poate sa fie mai aglomerat , dar pe unde am fost era mult mai lejer , am eu o intersecie unde daca este aglomerat stai peste 10 min si astazi cind trebuia sa fie coada erau 3 masini
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 29 Dec 2010, 19:26) Desi inca sustin ce am scris mai sus... pot sa va incurajez...QUOTE(Marty @ 11 Jan 2011, 00:03) Ideea nu-i apartine si oricum e o metoda mai eficienta decit cum se procedeaza acum, cu o singura conditie: ideea sa fie acceptata si aplicata de cit mai multa lume - greu de facut in romania - plina de "tradatori"/prefacuti."Din bun simt si responsabilitate" nu am alimentat aproape niciodata de la petrom (nu-i suport), alimentez de la Mol (care nu s-au lasat inghititi prin preluare ostila de catre acelasi OMV si au reusit - bravo lor - inca o lectie pe care ne-au dat-o ungurii). |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dacia_47_akm @ 11 Jan 2011, 01:00) baietii tocmai a vorbit mircea badea despre scumpirea carburantiilor, si culmea a fost ca a dat un exemplu extraordinar, mircea badea e extraordinar prin definitie, iar adeptii lui sunt la fel |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
asa e, scuze, si adeptii la pel de pleonastici...de fapt cei mai pleonastici...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nimeni sa nu mai alimenteze de la Nelu Gălbenuș!!!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum il recunosc?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
e mic, negru si respira greu
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Care-i treaba cu el, nu da si de 62 de bani?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
Apropos, am auzit de dimineata ca benzinarii preconizeaza ca pretul benzinei va depasi 7 lei/litru pina la sfirsitul anului.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Probabil ca urmare a protestului.
|
--------------------
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei: Pentru 2010 - 2011 nu avem date care sa indice o intelegere in piata privind cresterea preturilor la carburanti de Adrian Vasilache HotNews.ro Marți, 11 ianuarie 2011, 11:51 Economie | Energie Datele din 2010-2011 nu ne dau indicii de o incalcare a legii concurentei printr-o intelegere privind cresterea preturilor la carburanti, a declarat marti Bogdan Chiritoiu, preswedintele Consiliului Concurentei. In ceea ce priveste investigatia din 2005 privind piata carburantilor, acesta a mai spus ca efectiv ancheta a inceput in 2009, ca raportul va fi finalizat in primul trimestru din acest an, dar ca pana la pronuntarea unei decizii va mai dura cateva luni. "Ideea ca suntem probabil a doua tara ca saracie din UE si din cauza asta trebuie sa avem preturi mai mici la carburanti este total eronat economic. Obiectivul declarat al Comisiei Europene este ca pretul la carburanti fara taxe sa fie acelasi in UE, a spus Bogdan Chiritoiu, referindu-se la cresterile de preturi din 2010. Investigatia din 2005 pe piata carburantilor a inceput efectiv in 2009. O decizie va fi anuntata undeva in prima jumatate a lui 2011 Seful autoritatii de Concurenta a mai precizat ca investigatia demarata in 2005 pe piata carburantilor a inceput efectiv in urma cu doi ani. "Avem aceasta investigatie din 2005, care in esenta este demarata in 2009 cand am schimbat echipa si am demarat efectiv inspectia inopinata. In primul trimestru din acest an, echipa va finaliza raportul de investigatie, document ce va trece prin faza de control intern si apoi este trimis la Comisia Europeana. Daca se recomanda amenda si firmele au termen o luna sa-si prezinte punctul de vedere, deci va mai dura. Estimam ca o decizie se va lua undeva la jumatatea acestui an", a mai explicat Bogdan Chiritoiu. Sursa |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Consiliul concurentei a anuntat ca autoritatile nu au ce sa faca,iar scumpirile vor continua!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca autoritatile astea ar trebui sa-si dea demisia si sa lase pe altii....bine evident ca in romania nu se va intampla niciodata asa ceva.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Cu ajutoru' lu' Dumnezeu si a cirnatilor polonezi... cine stie !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 11 Jan 2011, 02:18) ....."Din bun simt si responsabilitate" nu am alimentat aproape niciodata de la petrom (nu-i suport), alimentez de la Mol (care nu s-au lasat inghititi prin preluare ostila de catre acelasi OMV si au reusit - bravo lor - inca o lectie pe care ne-au dat-o ungurii). Nici eu nu alimentam in general de la Petrom/OMV, dar de cateva luni nu le-am mai calcat pragul din principiu. Exista suficiente alternative... Preturile sunt deja aproape identice si orice benzina de pe piata este dpdv calitativ peste Petrom 95 oricum. Daca asta ar deveni "sport de masa" de preferat pe o perioada mai lunga ar fi o treaba. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
Bunul simt e diferit de la un om la altul, dar responsabilitatea in ce ar consta, concret? Io-s mai iresponsabil, pun numai de la Petrom.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mariuscond facea aluzie la clipurile publicitare Petrom.
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 11 Jan 2011, 15:49) Majoritatea pun de la OMV Petrom da nu constientizeaza asta ![]() Edit: majoritatea pune....scuze Dragos ![]() This post has been edited by OAP: 11 Jan 2011, 15:31 |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:16 |