Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai jos, 4! Ia pune mina tu si-ntreaba pe nenea Gugal ce % din benzina de pe piata provine din extractie proprie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@OAP - Asta cred ca stie toata lumea...
This post has been edited by PaulT: 11 Jan 2011, 15:32 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
...........................
This post has been edited by OAP: 12 Jan 2011, 15:13 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
monitor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
--------------------
renault
5
1985
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
<span class='edit'>11 Jan 2011, 16:33:</span> Danut diaconescu e copil. Aici are de invatat cum e de fapt cu procentele This post has been edited by cristian_: 11 Jan 2011, 16:34 Attached thumbnail(s) dd.JPG ( Size: 37.61k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cine urmareste OTV-ul stie cum e cu procentele lui Danut Diaconescu. Ne detaliezi si noua?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
Luk are vreo treaba cu petromul?
|
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Catre domnu cu biblia
Pana nu l-ai pomenit , n-am stiut ca exista postul respectiv (otv) si ca danut lucreaza acolo. Daca tot esti mai informat ca mine , cred ca te descurci singurel sa detaliezi. |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(cristian_ @ 11 Jan 2011, 16:28) QUOTE(cristian_ @ 11 Jan 2011, 16:57) Catre domnu cu biblia Pana nu l-ai pomenit , n-am stiut ca exista postul respectiv (otv) si ca danut lucreaza acolo. Stiu, ai auzit de Danut Diaconescu la crâșmă. ![]() This post has been edited by Richelieu: 11 Jan 2011, 17:00 |
--------------------
0.00
%
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
ma refeream daca luk se aprovizioneaza cu benzina de la petrom.
mai pe scurt, daca voi cumpara benzina luk tot la petrom in buzunar ajung banii? |
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Umbla vorba prin targ ca la luk e cea mai mizerabila benzina comparativ cu ailalti cunoscuti. Diversi amici au probat-o, fiind cea mai ieftina, si s-au cam lecuit.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am un sentiment ca toti benzinarii se aprovizioneaza dintr-un singur loc, deci benzina de baza e la toti la fel, apoi fiecare si-o aditiveaza dupa propria reteta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Așa și este, însă depinde de zonă. În PH toate vând benzină Luk Oil sau Petrom, în Constanța toate vând Romnămol.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
mariuscond, tu ești convins că benzina aia pe care o iei tu de la Mol e adusă din Ungaria și nu cumva e rafinată pe la Arpechim sau Petromidia, ei doar bagă ceva șmacuri și-și pun sigla? Nu de alta da' eu n-am văzut umblînd prin țară vagoane cisternă pe care să scrie Mol...
This post has been edited by adilehanceanu: 11 Jan 2011, 18:15 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
OAP |
![]()
|
..............................
This post has been edited by OAP: 12 Jan 2011, 15:13 |
--------------------
.
.
|
|
PaulT |
![]()
|
Una e sa cumperi benzina prin reteaua lor de distributie si alta e sa cumperi produse rafinate de ei. Daca e greu de evitat achizitionarea de combustibili produsi de o anume rafinarie este foarte usor sa eviti o anumita retea de distributie. Nu ar fi chiar neimportant sa le scada drastic vanzarile de combustibili + produse generale(intr-o benzinarie se vand multe altele pe langa benzina/motorina) prin propriile retele...
@cdadan - Eu am folosit si folosesc fara probleme si benzina de la Luk fara nici cea mai mica problema in orice masina. In BG chiar o prefer.. Cea mai proasta e Petrom95... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cred ca cel mai fiabil protest ar fi sa nu mai alimenteze nimeni de la o anumita firma, adica sa nu mai alimentam de la petrom, sau de la mol sau de la omv. In felul asta vor fi nevoiti sa reduca pretul, iar restul ciumpalacilor vor fi nevoiti si ei sa reduca.
Dar asta ar insemna sa faca chestia asta cateva zeci de mii de soferi, nu 300-400... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
da tocmai a inceput mircea badea si a spus din nou, de modalitatea asta,
Multumesc !!! ![]() This post has been edited by Dacia_47_akm: 11 Jan 2011, 23:21 |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca va hotarati sa nu mai alimentati de la Rompetrol, pe mine sa nu contati
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 11 Jan 2011, 23:18) Cred ca cel mai fiabil protest ar fi sa nu mai alimenteze nimeni de la o anumita firma, adica sa nu mai alimentam de la petrom, sau de la mol sau de la omv. In felul asta vor fi nevoiti sa reduca pretul, iar restul ciumpalacilor vor fi nevoiti si ei sa reduca. Ba nene, am zis-o acum cateva zile, a zis-o si yhattori dup-aia, uite ca o zic io iar: NOI NU CONTAM, CA PERSOANE FIZICE, AUTOMOBILISTI SAU CE VREI TU! CONSUMAM PE LA 5% DIN TOTAL, LI SE RUPE ALORA DE NOI, SE CACA PE EI DE RAS DE CAT CUMPARAM NOI! Gata, am scris si cu majuscule, si bolduit, ma predau ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
Culorile nu stii sa le folosesti?
![]() This post has been edited by Richelieu: 11 Jan 2011, 23:31 |
--------------------
0.00
%
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cred ca cu noi fac benzinariile mai mult profit din sticlele de Cola sau de whiskey vandute la suprapret decat din benzina
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adilehanceanu @ 11 Jan 2011, 18:15) mariuscond, tu ești convins că benzina aia pe care o iei tu de la Mol e adusă din Ungaria și nu cumva e rafinată pe la Arpechim sau Petromidia, ei doar bagă ceva șmacuri și-și pun sigla? Nu de alta da' eu n-am văzut umblînd prin țară vagoane cisternă pe care să scrie Mol... Da' de unde ai tras tu concluzia ca as fi convins?Normal ca nu e adusa din Ungaria, dar asta nu schimba semnificativ rezultatul boicotului. Desi eu vreau sa se faca 10lei/litru... ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Richelieu |
![]()
|
Acum sa fim realisti, protestul cu maruntis nu prea are efect. Un protest care ar provoca pierderi benzinariilor ar putea consta in alimentari de 20-30-40 de bani si plata cu cardul pentru fiecare alimentare din asta. Comisioanele pe care le-ar plati benzinariile pentru plata cu cardul ar depasi orice profit pe care l-ar putea aduce acest combustibil. Cand zic acest combustibil ma refer doar la cel cumparat in cantitati infime si platit cu cardul.
|
--------------------
0.00
%
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 11 Jan 2011, 23:29) NOI NU CONTAM, CA PERSOANE FIZICE, AUTOMOBILISTI SAU CE VREI TU! CONSUMAM PE LA 5% DIN TOTAL, LI SE RUPE ALORA DE NOI, SE CACA PE EI DE RAS DE CAT CUMPARAM NOI! Grecule, nu e chiar asa! Benzinarii au divizii diferite care se adreseaza unor segmente de piata diferite. Diviziile de automobile sunt conduse in asa fel incat sa aiba profit cat mai mare si nicidecum in pierdere, iar pierderile suportate de divizia de combustibili de avioane sa zicem. Preturile combustibililor sunt diferite in functie de divizie si de client. Motorina pentru trenuri cu siguranta are alt pret decat motorina pentru tdi-uri si dci-uri care se deplaseaza pe asfalt si aceeasi motorina pentru locomotive nu este comercializata de divizia benzinarii de la Petrom sa zicem, ci de o divizie separata care are propriul management si propriul profit. This post has been edited by Richelieu: 11 Jan 2011, 23:48 |
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:20 |