Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
http://www.evz.ro/detalii/stiri/rata-anual...796-917967.html
Facem un protest impotriva scumpirii cartofilor? ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 12 Jan 2011, 13:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tocmai ce mi-am facut plinul. 5.04 lei litrul de motorina boromir. Deci puteti conta pe mine pentru protestul din 17-19 ianuarie
![]() |
--------------------
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
da sunt toate bune si frumoase, trebuie sa precizez, ca intr-o natiune in care nu mai este nimic unit, iar majoritatea locuitorilor nu mai au demnitate, observ o mica schimbare, am citit un topic de la diverse, care se referea tot la scumpirea carburantilor si cineva spunea ca sar putea lasa cu o revolta, deja este un lucru extraordinar ca atatia oameni protesteaza, proteste au mai fost, ganditi-va la protestele pensionarilor de asta-vara cand sau dus in fata casei poporului si au fortat intrarea, dar datorita varstei lor inaintate si a grupului deloc numeros de protestatari nu au reusit nimic, asta pentru ca nici cei tineri nu iau sustinut, dar observati ca acum protestul acesta ete unul initiat de tineri sau de persoane care nu au neaparat o varsta inaintata si datorita site-urilor de socializare am reusit sa facem un protest cu interes national, dar acum vine concluzia,
Dupa ce vor trece cele trei zile de protest, atunci ce vom face, bine ar fi sa continuam protestul pentru ca daca totul se va rezuma la doar cele trei zile de protest, nu facem nimic. raman la parera, ca cel mai bine ar fi sa boicotam o singura firma, faza cu plata cu cardul, desi este o idee buna, ea nu va tine mult, din mai multe motive 1. nu toti avem card 2. vor spune ca nu se mai fac plati prin card 3. sincer cati oameni credeti ca vor consuma atata benzina doar ca sa alimenteze cu doar cativa zeci de bani iar apoi sa plateasca cu cardul Eu zic sa omoram omv-ul el fiind cel mai raspandit in tara, prin asta se intelege si petrom-ul, daca cumva nu va plac parerile mele, va rog sa nu le luati in seama si sa nu dati cu paru-l Multumesc !!! ![]() This post has been edited by Dacia_47_akm: 12 Jan 2011, 14:57 |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Oricum nu mai alimentez de mult de la omv/petrom. Uite asa de al dracu'!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu m-am hotarat sa boicotez motorina boromir.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
esti fraier, pui ceva drojdie-n ea si cistigi 17 cai.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu am pus azi de 100 RON. Deja nu prea mai am benzina.
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La intoarcerea de la Ranca 2 ne-am oprit sa mincam linga benzinaria Boromir. Adica la circiuma aia la 60 de km. de Ranca, unde-i mincarea proaspata ca-s multe tiruri. NUmai ca nu erau 60, erau 160, iar tirurile nu erau stationate, erau parcate de un timp insemnat.
This post has been edited by Marty: 12 Jan 2011, 15:50 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aduceau alea mincarea incet la mese. Poa' sa dureze o vreme.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Dacia_47_akm @ 12 Jan 2011, 14:55) 3. sincer cati oameni credeti ca vor consuma atata benzina doar ca sa alimenteze cu doar cativa zeci de bani iar apoi sa plateasca cu cardul La fel de multi ca cei care au protestat alimentand aceleasi cantitati, dar platind cu maruntis. ![]() Unii deja au aplicat metoda, dar suma de pe bon e cam "maricica". ![]() QUOTE(ZTV @ 12 Jan 2011, 16:21) azi cu niste prieteni din Timisoara am alimentat la vreo 7 statii de petrom + omv + mol de cate 1 leu si am platit cu cardul. Eram in total cam 12 persoane + eu am stat la rand si am alimentat de cate 1 leu.... Toti erau mirati. Ari fi bine daca am putea organiza la nivel de orase sa ne adunam cam 50 - 60 de persoane sa alimentam de 50 de bani si sa platim cu cardul. Astept propuneri pt Timisoara. This post has been edited by Richelieu: 12 Jan 2011, 17:35 |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Dacia_47_akm @ 12 Jan 2011, 14:55) da sunt toate bune si frumoase, trebuie sa precizez, ca intr-o natiune in care nu mai este nimic unit, iar majoritatea locuitorilor nu mai au demnitate, observ o mica schimbare, am citit un topic de la diverse, care se referea tot la scumpirea carburantilor si cineva spunea ca sar putea lasa cu o revolta, deja este un lucru extraordinar ca atatia oameni protesteaza, proteste au mai fost, ganditi-va la protestele pensionarilor de asta-vara cand sau dus in fata casei poporului si au fortat intrarea, dar datorita varstei lor inaintate si a grupului deloc numeros de protestatari nu au reusit nimic, asta pentru ca nici cei tineri nu iau sustinut, dar observati ca acum protestul acesta ete unul initiat de tineri sau de persoane care nu au neaparat o varsta inaintata si datorita site-urilor de socializare am reusit sa facem un protest cu interes national, dar acum vine concluzia, Dupa ce vor trece cele trei zile de protest, atunci ce vom face, bine ar fi sa continuam protestul pentru ca daca totul se va rezuma la doar cele trei zile de protest, nu facem nimic. raman la parera, ca cel mai bine ar fi sa boicotam o singura firma, faza cu plata cu cardul, desi este o idee buna, ea nu va tine mult, din mai multe motive 1. nu toti avem card 2. vor spune ca nu se mai fac plati prin card 3. sincer cati oameni credeti ca vor consuma atata benzina doar ca sa alimenteze cu doar cativa zeci de bani iar apoi sa plateasca cu cardul Eu zic sa omoram omv-ul el fiind cel mai raspandit in tara, prin asta se intelege si petrom-ul, daca cumva nu va plac parerile mele, va rog sa nu le luati in seama si sa nu dati cu paru-l Multumesc !!! ![]() Daca am boicota toti cum ai boicotat tu orele de gramatica ar da faliment petrolistii ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ai scapat niste virgule, multe virgule...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
la alea nu ma pricep, baga tu
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 12 Jan 2011, 17:35) Mie la o plata online de pe card, banca imi ia 3 lei. La astia mari, cu siguranta ca le ia mai putin, cat o fi oare? Probabil un leu, un leu 'jumate. Cam de suma aia ar trebui alimentat. Macar sa acopere consumul pana la urmatoarea benzinarie. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Ideea e sa ai rezervorul plin si, cind ai timp, sa mai bagi de 50 de bani, cu cardul. Nu sa depinzi de benzina aia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Jan 2011, 16:37) marty de unde lai luat pala ca seamana cu un coleg din liceu pe care nu l-am mai vazut de atunci ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Jan 2011, 19:33) Mie la o plata online de pe card, banca imi ia 3 lei. Tu cumperi benzina online? De la emag, cumva? Pentru platile cu cardul la comercianti, prin POS, nu exista comision. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vezi ca te pun la bula.
![]() Este mah comision, da-l plateste ala de incaseaza banu'. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
Richelieu |
![]()
|
Fiule, zi de 20 de ori Tatal Nostru si de 30 de ori Crezul, dupa care esti iertat.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Multumesc !!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1992
|
|
Richelieu |
![]()
|
Cu placere!
|
--------------------
0.00
%
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am vazut si eu protestatari din astia. 70 % din cei prezenti aveau numere de BG.
Deci astia fenteaza taxele cat pot si tot ei fac gura la stat? Sa faca benzina din partea mea 6 RON, se simte deja ca e mai lejer traficu. Cand n-oi mai avea bani o sa merg cu metroul ca nu-mi pica picioarele. This post has been edited by FLP: 12 Jan 2011, 21:20 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:35 |