Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Mie mi se pare mai interesant planul de aici : www.eject.ro , adica lunar sa nu alimentam de la o benzinarie anume, uite luna asta nu pune NIMENI benzina de la Lukoil, luna urmatoare de la Petrom, ii "scuturam" bine de tot pana reactioneaza cineva!
Sunt baieti destepti cei care au facut planul "eject"! Daca ati mai gasit undeva planul lor, imi cer scuze de repetitie. This post has been edited by dragoselu: 17 Jan 2011, 14:38 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca erau destepti, propuneau sa nu pui de la LUkoil pina cind ar fi ietinit-o.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
priviti-l pe prietenul nostru
![]() Multumesc !!! ![]() This post has been edited by Dacia_47_akm: 17 Jan 2011, 14:52 |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Nu știu cum se protestează în alte orașe, dar în Constanța astăzi erau f mulți care alimentau, în toate benzinăriile din oraș, parcă erau mai mulți ca în alte zile….
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alimentau in semn de protest. E ca in cazul grevei de zel. Sau boicotului japonez.
This post has been edited by corbex: 17 Jan 2011, 15:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io mai am o singura liniuță la benzină
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Daca esti deja in trafic, mai bine-o arzi decit s-o tragi pe nas.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
s-o fi inspirat de la soferii romani ?
QUOTE Un student din SUA si-a platit taxa de scolarizare de 14.300 de dolari in hartii de un dolar, pentru a protesta fata de costul ridicat al educatiei http://www.hotnews.ro/stiri-international-...t-educatiei.htm |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
adica ai voie sa claxonezi doar pe autostrada ,drumuri europene,nationale si la tara?mai bine folosesti flash-uri.De ce o fi inventat astia claxonu...
eu nu mai alimentez pana vineri,sau probabil nu o sa mai alimentez pana luna viitoare,cand tre' sa trec pe la udriste This post has been edited by 211CFL: 17 Jan 2011, 20:24 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
clancsonu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu stie el deastea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
211CFL |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 147 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
clancson... chiar ca nu stiu deastea
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
- B-211-CFL sofer din nou :)
Vand roata sandero |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nimic nu stiti, e clanson, am auzit eu la un pigan la mine pe strada.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
In Hunedoara, in Deva s-a alimentat, cred, aproape normal. Singurul peco gol a fost in Luk in Deva. Ideea cu boicotarea unei companii e viabila dar noi romanii excelam la un singur capitol: nu suntem uniti...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
M-am dus azi sa-mi iau tigari de la benzinaria de langa mine si am picat tocmai cand venise un pusti cu un opel astra tunarit, bagase 2-3L cred si platise cu o hartie de 5, una de 1leu si restul o punga de 5 bani si un ban. Numara casierul de facuse scurta la mana, da nici el nu se prea grabea, cred ca si-a zis macar sa-l retina cat mai mult pe pusti si sa lungeasca penibilul situatiei. Chiar mi s-a parut jalnic... hal de protest...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Tot nu s-a prins toata lumea ca faza cu platitul in monede nu este o idee buna?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Acum 2 saptamani un bou mi-a dat report pentru ca ii faceam prosti pe cei care plateau in monede...
![]() Incet-incet, s-a prins si lumea ca era o idee tampita. This post has been edited by Laurentziu83: 17 Jan 2011, 23:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai hai sa analizam situatia.
Platesti in monede si ce se intampla? -blochezi benzinaria iar alti oameni ce vor sa alimenteze "normal" nu pot alimenta -pierzi foarte mult timp -casiera/casierul pierde foarte mult timp numarand monedele -monedele nu au loc in casa de marcat si trebuiesc depozitate cu atentie in alta parte... -la sfarsitul turei, monedele trebuiesc numarate din nou pentru ca atunci se face "monetarul" -firmele de "securitate" trebuie sa umple saci intregi cu monede "lipsite de valoare" care pe deasupra mai sunt si foarte grele -ajung la banca cu monedele si trebuiesc numarate din nou, si abia atunci sunt virati in cont -cu cateva zile inainte sau dupa zica in care s-a alimentat de cativa lei si s-a platit cu monede, sau chiar in aceeasi zi, persoanele in cauza tot au alimentat "normal" de zeci/sute de lei si au platit cu bancnote.. asadar... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
In seara asta in Severin se alimenta cam peste tot. Deci ca deobicei niciodata nu o sa fim uniti in a face ceva.
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu protestez linistit pana martea viitoare
![]() |
--------------------
|
Maskatu |
![]()
|
Banuiesc ca va dati seama de faptul ca mai mult de jumatate din soferi nu frecventeaza forumuri auto, nu citesc presa in fiecare zi, drept urmare habar nu au de "protestul 17-18-19".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Maskatu-le, ai dreptate
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
Si chiar daca se uita la stiri, forumuri si alte cele tot se gasesc unii care vor sa faca invers.
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu este vorba de a vrea sa faca invers. Daca omul ramane fara combustibil fix in zilele astea ce sa faca? Nu mai alimenteaza?
Oricum masinile de firma vrand nevrand tot sunt alimentate. Nu poate sa se duca soferul la patron sa ii zica "nene azi maine si poimaine nu alimentez ca protestez!" |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Niste bulangii, mie sa-mi spuneti macar cu o zi inainte de protest, ca sa am timp sa fac plinul, sa pot protesta
![]() |
--------------------
|
Maskatu |
![]()
|
Cred ca cel mai afectat in perioada asta este nelu' galbenus.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
V-ati gasit sa-l sabotati p-al mai prapadit! Corect e sa nu alimentezi de laq nimeni. Ca mine. Sa pun de 50 de bani nu pot, consum de 1 leu pin' la Peco, iar de 2 lei nu pot ca nu-i am. Boicotez tot !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Azi am vrut sa protestez putin mai mult decat doar "sa nu alimentez".
Asa ca am plecat cu altcineva cu masina, dar seara mi-am dat seama ca mi-am uitat mapa la facultate si cum aveam in ea niste foi de care aveam neaparat nevoie a trebuit sa scot masina din parcare ![]() O sa mai boicotez benzinariile pana pe 1 sau 2 cand se consuma benzina din rezervor ! This post has been edited by Shush: 17 Jan 2011, 23:54 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Maskatu |
![]()
|
Ai stricat tot shush.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:57 |